Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
10. prosince 2019 v 20:05
20:32
10. prosince 2019 v 19:51
N.
Souhlasím, za mě dobré z hlavních měst jen Helsinky.
10. prosince 2019 v 19:48
Amsterdam
Ten už je dávno špatný jako skoro každé velké nebo Hlavní město.to samé Dánsko tam do Kodaně se taky nejezdí protože stojí za prd
![](/img/smajls/5.gif)
10. prosince 2019 v 19:45
N.19:41
To je asi přesně to, že holky si tu přečtou, jak to v Hol jde, jedou tam na doporučení nějaký např. Finský operky pasačky, a pak prd z toho, ale na náklady potřebuji, tak jdou pod cenou.
10. prosince 2019 v 19:41
holandsko
jedna baba z finska co si ju pamatam, ze bola v pohode, aj vyzerala v pohode a mala normalne ceny, tak ju vidim na reklame v amsterdame za 70 euro
![](/img/smajls/6.gif)
10. prosince 2019 v 19:38
Bu
Teď jsem teda na vážkách kam teď jet, jestli Finsko nebo Holandsko
10. prosince 2019 v 19:22
Pro N.
Přesně jsi to napsala!!někomu to prostě jde v Holandsku super a někomu vůbec.to samé Belgie.nekdo to tu hani jak šla do prdele a mě to tam třeba pořád jde.takze přesně nebuďte naivni
![](/img/smajls/11.gif)
10. prosince 2019 v 19:19
N.
Zajímalo by mne, kterou zemi se tu některé mrchy (nebo pasáci?) snaží vyčistit od konkurence, že tu lžou o vydělcích v Holandsku. Finsko, Dánsko, Norsko...? Opakovaně tu psala nějaká holka o tisících v Maastricht, i když tam třeba týden nikdo nebyl. Stejně tak ve Vlissingen teď nikdo nebyl, takže tu trojku si madam vydělala buď jinde, nebo jenom kecá. A nevšimla jsem si toho jenom já, je náš víc, co na inzerci občas koukáme, takže tyhle lži jsou fakt dost krátkozraký. Tak holky nebuďte naivní... Holandsko je jako všechny jiné země, někdy a někomu to jde a jindy a jinému vůbec.
10. prosince 2019 v 18:26
club
nejsou tyhle cluby jen pro tanečnice? neslyšela jsem že by tam někdo dělal ze známých..
10. prosince 2019 v 17:57
Club
Jaký mate názor na cluby goldfingers nebo hotpeppers?
10. prosince 2019 v 17:46
N 17:43
Ano, máš pravdu. Bohužel mi to dneska došlo. Já jen doufám, že se o tyhle lhářky buď postará karma.
10. prosince 2019 v 17:43
17 32
Ja nemam nic proti tomu když pomužeš holcine kterou někde poznáš a rekneš ji tajne místo kde vydělat, ale veřejně na fóru kde to čte 500 holek nebo víc, mi nepřijde moc ok... vím že jsi to myslela dobře. Ale nemůžeš se pak divit že tam přijede autobus holek z česka. A pokud je to jak říkáš že to sledujes a nikdo tam nebyl a přesto píše že udělal balík tak to jen značí že je tu akorát fales a intriky. A to si piš že tu holky lžou, sama jsem si to mohla ověřit asi půl roku zpět . A třeba si uvědomit že ta pomoc tem potřebným stejně vyjde vniveč, ale akorát dáš tip agenturám a pasakum co toho opět zneužiji
10. prosince 2019 v 17:41
Agentura
Moje zkušenost je taková že mi domluvili jen jeden kšeft za priblizne 10 dní. Úplný mrtvo. Pracovalo se na fejk fotky. Na své fotky na privatu busy celý den, ale za směšné ceny. Myslím že chlapi nejsou blbý a neobjednají si holku s fake fotkama v dnešní době. Agentury slibují hory doly ale za mě rozhodně Ne. Čekat na práci tak dlouho, to už tě líp vyjde jít v ty Praze kamkoli a vyděláš si víc peněz..
10. prosince 2019 v 17:40
17:32
presne tak!
10. prosince 2019 v 17:37
17:29
Taky dobry
![](/img/smajls/9.gif)
ja sem teda tohi jednoho mela uplne v pohode. Ale jako jedna dve prace tydne me neuzivi
![](/img/smajls/5.gif)
premyslim jestli se neozvat na dalsi inzerat a nedelat aspon pro tri agentury...
10. prosince 2019 v 17:32
Pro 15:37
No koukám, že jsi měla v jistém slova smyslu pravdu, protože si tu začínám po několikáté všímat, že někdo doporučuje místa, kde ve skutečnosti nebyl, takže podle mě se snaží si vyčistit místa, kam skutečně jezdí a kde mu to jde. Mám pár míst které v Holandsku sleduji průběžně, protože se tam chci jet podívat a kde jsem vypozorovala, že jezdí málo holek(takhle jsem přišla i na město, které jsem zde doporučila) a pak sem holka napíše, že tam byla týden a vydělala pecka, i když já vím, že tam nikdo nebyl. Nebo třeba černoška, což pochybuji, že je češka.
10. prosince 2019 v 17:29
Ne
Agentura jednou poprvé a asi naposled v Praze. Poslali me za chlapem,ten me poslal pryč, ze si prý vybral blondynu (fake fotky)a podruhé pro změnu na hotelu nikdo neotevíral
10. prosince 2019 v 17:17
Praha
Jak se vam dari v Praze? Zkusila sem ,,agenturu” co ma hodne profilu a je uplne mrtvo. Dohodili mi zavtyden jednu praci!! Je to normalni, nebo mam zkusit nejakou jinou?? Diky
10. prosince 2019 v 16:41
Pro 16.10
Můžeš hodit email? určitě bych se přidala chci kolem 10.1 jet.diky L.
![](/img/smajls/11.gif)
10. prosince 2019 v 16:10
Holansko
Díky za tip, chystáme se v lednu autem, kdyby se chtěl někdo přidat tak se můžeme domluvit, místa bude dost