Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
10. prosince 2019 v 11:08
10:24
No já myslim že když už máš ten den 8. klienta, tak to tam dole budeš mít taky nic moc,
takže nohy bych si tam radši strkat nenechala .)
10. prosince 2019 v 10:58
plesen
tak 1 z 10 nema plesen na nechtoch. neskutocne nieco
10. prosince 2019 v 10:45
peníze
Kdyby chtěla odejít když by jí peníze nechtěl dát mohl by jí zatarasit cestu nebo něco udělat, ještě když byl agresivní. Tak člověk instinktivně radši poslechne a doufá, že dostane nakonec peníze. Pokud se vám nic takového nikdy nestalo, těžko budete vědět jak byste reagovali. A třeba 50 kg holka se třeba těžko ubrání chlapovi... Drž se :-)
10. prosince 2019 v 10:24
Holky
Taky se občas klientovi podíváte na nohy a je vam špatně? Kolikrát mam sympatického klienta, podívám se na stav jeho pedikury a chce se mi zvracet. Jsem často svědkem plísní na nohách a není divu, ze jsem pak na dermatologii musela řešit to samé. Narozd od nich to ale léčím, oni svoje plesnive pařáty neřeší
10. prosince 2019 v 10:24
holandsko
dokedy robite? ja som z finska zvyknuta o 21 koncit a tu to zacina najviac zvonit prave. nechodia oen kokoti tak neskoro?
10. prosince 2019 v 10:14
08:43
Marcela prave na Vianoce bude potrebovat baby.
10. prosince 2019 v 09:56
Hol
Tak co ten holandský zájezd? Počítám, že to jde dobře, když nic nepíšete...
10. prosince 2019 v 08:43
Marcela
Když projedes fórum cca myslím 10 stránek tak tu holky dávaly číslo na Marcelku.ja až dorazim domu mrknu se ti po něm ale až zítra.takze to spíš zkus dohledat.ona je fakt férová a moc hodná.byla jsem u ní už 3 krát.
10. prosince 2019 v 08:34
Lux
Děkuju
10. prosince 2019 v 08:27
tantra
Tantra salon v bernu je i v oslu i jinde v Norsku, ale tam si nevyděláš tolik co potřebuješ. Tam dělají holky co jsou zvyklé na normální práci tzn na 20 tisíc korun a tady za tantru mají 50 tisíc za měsíc, jede se na půl a klienti nechodí. Zkousela jsem to a velke zklamání. Znam holciny co jezdi pravidelně, ale jak říkám to jsou holky co nedělají sex a nejsou zvyklé na peníze. Jo takže pokud ti jde o penízky, poohledni se jinde.
10. prosince 2019 v 08:19
07:55
www.hindel-relax.ch
10. prosince 2019 v 07:55
Svycarsko
Mate kontakt na tu marcelu??? Ja si pamatuji na jednu cesku brunetu co mela tantra salon v bernu..jenze si uz neoamatuji nazev
10. prosince 2019 v 00:16
ta se slovakem
jo holcicko ty jses to protahla. ze cekat na pokoji naha? cele spatne. to jako jeste se ani nepozdravite a uz te muze celou videt? i to je az po placeni. a na nejake kecy ze agentura rika neco se priste vyser, kdyz ti agentura rekne az te osuka bez gumy a chlap pred tebe polozi zlatou cihlu, tak to udelas? jedna vec jsou prachy a ze je potrebujes, ale druha vec je kdyz delas neco co si budes jeste tydny vycitat. tak te vyprstil a tys ho vykourila zadara. bud rada ze te jeste agentura neobvinila ze si vymyslis a mas navalit pulku prachu. jak tady jiz nejaka psala, v takovych situacich proste odmitnout anhned hlasit agenture ze s takovym magorem nic mit nebudes. ted si muzes akorat na to dat panaka a zapomenout
9. prosince 2019 v 22:44
Luxembourg
Hele tam jich je mraky.dobry je Kings,Follies, Paradise nebo Beauward.na hovno Beverly Hills,New love a Scorpion.ja Lux jezdím tak ho mají projety
![](/img/smajls/11.gif)
9. prosince 2019 v 22:14
Švýcarsko
Tak ve Svajcu já byla jen u Marcely v Bernu.ta je ok a hlavně férová
9. prosince 2019 v 22:05
Klub
V helsinkách je strip klub a prý se tam dají udělat dobre peníze, diamonds nebo tak , mám to vedle baráku a mají i limuzínu pro kliose
9. prosince 2019 v 21:57
Lux
Holky neporadily byste mi nějaký ověřený klub v Lucembursku kde je to v pohodě?
9. prosince 2019 v 21:34
čas
Počítám od té doby co přijde, např 15:00 -15:30, do toho počítám sprchu, sex, sprchu. Mám to tak nastavené a nikdo s tím neměl problém. Jedině pokud se nemůže udělat tak to jsou kecy že máme ještě čas. Jinak to dělat ani nemohu, mam rezervace hned po sobě. Někdy když vím že mám po klientovi chvíli čas a nemám
žádnou rezervaci, nespěchám a přetáhnu pár minut.
9. prosince 2019 v 21:27
Čas
Ja jsem taková blbka, ze čas jim počítám od chvile, kdy vyjdou ze sprchy a i když s nimi strávím domluvený cas, stejně maji kecy, ze mají ještě 2 minuty, tak se chtějí ještě vystrikat. Když jim řeknu, ze sorry, ze je konec, mají blbe poznámky a píši špatne revicko.
Tem, z vas, ktere klientovi počítáte čas uz od zvonku a nemá kecy, fakt závidím. Jak to děláte?
![](/img/smajls/5.gif)
9. prosince 2019 v 21:21
Svycarsko
A mate nejaky overeny klub? Nebo privaz svycarsko? Hele,ja nechci jet sama na sebe,nemam ani prostredky,vypadam jak smudla
![](/img/smajls/9.gif)
chci tak na 2-3mesice do klubu nekde zalezla dat se do kuoy a pak vyjedu na sebe