Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
10. prosince 2019 v 15:40
Pro N
Když jsem tu psala ať držite hubu že nám to všem poserete tahle místa, tak jste se na me vrhli jak hejno supu. Jen pojedte holky, a všechny naráz, ať je prdel
10. prosince 2019 v 15:40
holandsko
ked sa vie najebat 20 bab do tak maleho mesta ako je vaasa tak uz ma nic neprekvapi. tupucke teliatka
10. prosince 2019 v 15:37
Pro N
Uz litujes
![](/img/smajls/9.gif)
urcite tam nepojedou a nebudou se vracet
![](/img/smajls/8.gif)
10. prosince 2019 v 15:36
holandsko
este desat bab nech tu napise kde bolo a ze dufa, ze tam nedoju zajazdy bab. to je jasne, ze dojdu
![](/img/smajls/8.gif)
10. prosince 2019 v 15:34
Holandsko
Tak taky podávám info.dnes se vracím domů a já byla ve Vlissingen a pecka!!!za 5 dní 3120 eur což je úplně super.klienti úžasný a ani jsem nestíhala.takze fakt ok.jen to prosím neznicte a neporadejte tam zájezdy holek ať nám to vydrží
![](/img/smajls/11.gif)
10. prosince 2019 v 13:56
N.
A trvalo to teda dlouho, třeba dvě hodiny tam byli a mluvili se mnou jako s východoevropskou chudinkou. Ale já teda zažila i policií ve Finsku a to byli teprve zmrdi neskutečně hnusný.
10. prosince 2019 v 13:53
N.
Na mě dvakrát. Vždy ve stejné provincii. Jsou tam aktivní, šmejdi. :D Zjišťují především, jestli nemáš pasáka. Já jim ukazovala třeba letenky, aby viděli, že jsem si je kupovala a zařizovala sama. Když zjistí, že máš pasáka, je to horší a holky braly i na několik dní na záchytku.(Vím jen z vyprávění.) Každopádně pokud pracuješ na sebe, většinou ti řeknou, že je problém, že neplatíš daně a že máš již pracovat do klubu, které je platí. Pak ti řeknou, ať odpustíš město a vypneš reklamu, jinak mohou přijít znova a to už je za pokutu, protože jsi je neuposlechla. Já to nikdy neriskovala.
10. prosince 2019 v 13:41
Holandsko
Měla bych otázku holky. Na kolik z vás tam přišla policie a jak to probíhalo, jak dlouho ? Vím že je to legální ale dost z vás psalo že vám přišli, tak nevím co od toho čekat. Děkuji
10. prosince 2019 v 13:10
Hol
Já se vyloženě na vesnice bojím, přijde mi to příliš vidět a kámošku tam vyhmátli už dvakrát a vždy na vesnici. Ale jezdím menší města a Eindhoven za mě pecka. Byla jsem týden, končila jsem v neděli. Neměla jsem méně než 7 lidí denně, v pátek 12.
![](/img/smajls/16.gif)
Ubytko už tu bylo řečeno, jen ty zvonky.
![](/img/smajls/8.gif)
Ale naštěstí nikdo nic neřešil. Tak hodně štěstí děvčata, ať máme bohaté Vánoce. V lednu se vracím a zkouším sever ( tam je strašně nízká konkurence) Groningen a min milovaný Leeuwarden. Nikde mi tak nechodilo víc, než tam. Ubytko když bude někdo chtít můžu na mailik.
10. prosince 2019 v 12:55
N.12:50
Přesně tak
![](/img/smajls/1.gif)
Já ráda poradím, ale zase by mne mrzelo, kdybychom pak o ta místa přišly, protože byl někdo "nenažraný".:)
10. prosince 2019 v 12:50
Holandsko
Ne nejsem v tvé vesnici
![](/img/smajls/11.gif)
jsem v jiné také tu byla inzerována a souhlasím.holky ne že sem budete jezdit v houfech ať to neposerete.musite ty země střídat ne každý měsíc na to samé místo ať to aspoň chvíli vydrží a nebýt nikde déle jak 4-5 dní jinak vás vyhmatne policie.je fakt akční.
10. prosince 2019 v 12:45
N.12:36
Jestli jsi na té vesnici, co jsem sem hodila já, tak super, že ti to jde, ale holky prosím trochu u rozmyslem, nemůže teď na vesnici jet celý zájezd, to se to tam akorát do pár měsíců posere, ať už ubytko, kvůli policii(která jsem psala, že tam prej je dost akční) a nebo už to tam nebude chodit, když jim tam najednou budou jezdit mraky holek. Takže tě prosím zkus i jiná místa a nejezdi má takovou vesničku po měsíci. To je akorát cesta do pekel.
10. prosince 2019 v 12:41
Nejsou kšefty
Jsem už dlouho na stránkách hledamsponzora a společnice. Ano jen tam,nechtěla jsem vyloženě inzerci.Občas se tam dá dobre domluvit, nárazove. Jenže teď už proste hrozne dlouho vůbec nic:/fakt tak přes měsíc. uplne mrtvo. To už bych si víc vydělala jako servírka někde fakt
Co dělat? Nebo kde navrhujete inzerovat
10. prosince 2019 v 12:36
Holandsko
Tak holky jsem taky v Holandsku a je to pravda já jsem tu od neděle co jsem tu mam 1250 eur což je mazec.fakt jsem tomu nevěřila že se dá ještě někde vydělat a super.jsem teda na vesnici kde je to všude kilometry daleko ale chodí jak vzteklý.asi tím že je blízko jediné pláž a nic jiného.fakt super v lednu se budu vracet když bude chtít některá z vás to zkusit můžeme spolum
10. prosince 2019 v 12:32
N 10:24
Končím ve 21, max o víkendu 22. Pak už chodí opilí a divní typci. Hlavně už je to více vidět a spíš si všimnou sousedi, když jsou doma.
10. prosince 2019 v 12:04
operka
Hledám spolehlivou slušnou operátorku. Jsem unavená ze zvedání telefonů. Nabízím spolupráci, 20 procent. Jsem štíhlá, mladá holčina. Nehledám agenturu, jen slečnu co sama pracovala a byla by ochotná mi pomoct a spolupracovat. Sama na sebe jsem jezdila, ale víc mi vyhovuje když makám a někdo vyřizuje telefony. Země po domluvě. Email
girlforeverything@seznam.cz
10. prosince 2019 v 12:03
Klub Marcela
+41762686632.je fakt zlata na to že to je klub tak fakt fajn férová šéfka.a na Vánoce to tam bývá super.
![](/img/smajls/11.gif)
10. prosince 2019 v 11:49
11:08
Incel?
10. prosince 2019 v 11:16
11:08
To zase píše ten incel? Jak může někdo vůbec vymyslet takovou blbost? Tvůj obsah hlavy asi nebude nic moc
![](/img/smajls/8.gif)
10. prosince 2019 v 11:12
Plíseň
Občas jo, hlavně u těch starších a zanedbaných, kteří přijdou na 30 min. Nejhorší je, když je všechno super, líbí se mi to s ním, pak chce 69 a najednou vidím ty jeho nehty (zvracející smajlík)