Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
11. prosince 2019 v 19:39
19.33
Souhlas. I když je 21. století, karty jsou jasně rozdane. Muž - živitel rodiny, žena - pečovatelka rodinného krbu. Zatímco dnešní ženy zastávají vícero rolí, muži nezvládaji ani tu jednu jedinou, ke které byli původně stvořeni
11. prosince 2019 v 19:37
12:02
Pokud by mě chtěl někdo osocit, ze ženy chtějí bezpodmínečnou lásku, tak tu chlap dat neumí, dospěla láska je vždy podminecna, podmínka budeš věrný atd, já sama v dětství nedostavala lásku ani si mě moc nevsimali tak jsem to hledala u chlapů, ale naštěstí jsem docela rychle pochopila ze bezpodmínečná láska je jen mezi rodičem a dítětem, proto si chci pořídit dítě jen s bohacem a budu spokojena, nemusí dávat “lásku” stačí mi finanční zázemí
11. prosince 2019 v 19:33
To je jejich jediná práce zabezpečit rodinu a zenu
11. prosince 2019 v 19:32
Já taky miluji peníze, peníze jsou ta “láska” kterou má chlap dávat a když je nemá, tak je to opravdu chlap k hovnu, pokud je zdravý a není na vozíku třeba, nechápu co mu bráni vydělat peníze
11. prosince 2019 v 18:56
praha
asi jo ale na jakým privatu je to dobrý a nic mi nehrozí
11. prosince 2019 v 17:36
Praha
Na privatu
11. prosince 2019 v 17:15
praha
Ahoj nevíte kde diskrétně vydělat nějaké korunky v Praze?
11. prosince 2019 v 17:06
operka
11. prosince 2019 v 16:46
fotky
tiež makam bez ksichtu a nepošlem ho nikomu, ani fotky som neoverovala ked chcel ksicht. Telo nespozná v podstate nik takže som čistá a nemusím sa báť nejakého prevalenia prúseru.
A tiež súhlasím že aj keby si mu ksicht poslala tak si na tom vyhonká a nepríde.
11. prosince 2019 v 16:33
Fotky
Neposílat. Ti, kteří škemrají o fotky jsou akorát kecalové. Nejen, že není bezpečné komukoli posílat fotky, na kterých máš obličej, ale tito lidi jen takhle otravují eskorťačky bez toho, že by k nim někdy měli v úmyslu přijít. Akorát si s námi chtějí chatovat a baví je plýtvat naším časem.
11. prosince 2019 v 16:22
Pro 16:09
Jsi normální?v životě bych fotku klientovi neposlala.ani nemám na prac.mobilu WhatsApp.rikam že mám starý mobil že nemůžu posílat fotky
![](/img/smajls/8.gif)
11. prosince 2019 v 16:12
N. 13:04
Úplně souhlasím. Vztah je pro mě ztráta času=peněz.
![](/img/smajls/1.gif)
11. prosince 2019 v 16:09
Fotky na reklame
Ahoj, ptám se teď hlavne těch z vás, co na reklamě mají fotky bez obličeje, ať uz profi nebo i amaterske. Když po vás chlapi chtějí poslat fotku obličeje, posílate nebo ne? Ja ne, mam strach aby to nekolovalo po netu, ale zajímá mě jak to mate ostatní... a hodně štěstí všem
![](/img/smajls/20.gif)
11. prosince 2019 v 16:00
Bara
Take bych operatorku , co dela Norsko, jsem
Ochotna davat 30%
11. prosince 2019 v 15:55
Lada
Ahoj, najde se operátorka co dělá Norsko? Kdyžtak nech mailík :)
11. prosince 2019 v 13:24
12.12
Taky dobrý.
Můj poslední ex me odkopl zasnoubenou a těhotnou, kdyz se dal dohromady se svou ex. Plánovali jsme společný život, kdy me ujistoval o nekonečné lásce (dítě si moc přál), druhý den si vypnul tel a tím to celé pro něj skončilo. Doslova. Od té doby chlapa fakt ne
11. prosince 2019 v 13:15
12.02
Většina (rozumných) slapek ma stejný nazor, protože narozdil od "normálních" žen známe chlapy i z jiné stránky, nejsme naivní a neděláme si iluze o jejich věrnosti.
"Normální" ženská věří, ze ten její je "jiný" a budou spolu az do smrti. Přitom, az se chlap ženské přejí nebo najde kost s většima kozama, jejich nehynouci láska je ta tam a odkopne ji jak špinavé trenky do rohu (viz svobodné matky, rozvody na stará kolena kvůli mladé milence atd). Zatímco zena tak zůstává s dětmi na vše sama, chlap dal beztrestně rozseva své sémě bez následků (nevymahatelne alimenty).
Po tom, co jsem v práci i v soukromí s chlapy zažila, tak jedině zkasirovat a odkopnout (pánská verze osustit a opustit)
11. prosince 2019 v 13:04
12.02
Asi tak.
Finančně soběstačné ženě se chlap zkrátka nevyplatí. Jsou to pro ni jen investice v podobě času, energie, př. peněz. Chlap stojí jen o levný zasun, i když básní o lásce na celý život.
V téhle práci to platí dvojnasob. Sexu mam v práci nadbytek, nač honit dalšího curaka po sichte zadara
![](/img/smajls/8.gif)
O lásku, která je víceméně z mužské strany stejně jen hrané divadlo, aby nepřišel o servis, ktery se mu od ženy dostava, nestojím. Plná peněženka mi da vic lásky než prolhanej chlap. Ženská umi předstírat orgasmus a chlap celý vztah
![](/img/smajls/3.gif)
11. prosince 2019 v 12:26
12 14
11. prosince 2019 v 12:14
chlapi II.
Jeden dokonce ke mne chodil nazrany - aby me pozval jen na pivo a nemusel platit veceri. Kdyz me libal, pachl z nej levny buřtovy salam. A ja pica hloupa zamilovana.