Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
12. prosince 2019 v 17:58
Van Der valk
To je nějaká blbost.policie nevolá ty rovnou přijdou a předtím se objedná jako klient.ja je měla 2 krát.a je blbost jet na Van Der Valk do malého města tak to prokouknou.na malé města výhradně jen apartmán.to tě spíš někdo udal co tam děláš.
12. prosince 2019 v 17:30
van der valk
asi hodinu po check inu prisli, ze pry jim volala policie a ze tam provadim nekale veci..
12. prosince 2019 v 17:23
van der valk
v malym meste.
12. prosince 2019 v 17:08
Van Der valk
A kde jsi byla?já v Amsterdamu a Eindhovenu a v pohodě vůbec si mě nevšímali.to je nějaký divný
12. prosince 2019 v 15:43
van der valk
kto psal ze nevyhazuji? prave ted me vyhodili.
![](/img/smajls/5.gif)
12. prosince 2019 v 15:09
14.50
Mě se to taky stalo, s a přesně s agenturou, musís tam volat a říct at to ověřej.
12. prosince 2019 v 14:50
Podvod
Aha to je fakt super :(
12. prosince 2019 v 14:45
fotky
no to je klasika agenturna v irsku, kdy agentura pouziva tve fotky a jezdi na ne dalsi holky, vetsina cesek pod tou agenturou ma dva az tri profily :D
12. prosince 2019 v 14:38
fotky
Tyhle stránky mají dobrou podporu, můžeš je kontaktovat. Kdyby si je našla na stránkách nějakého privatu těžko by ses s někým domluvila.
12. prosince 2019 v 14:17
Podvod
Na Finské a na Irské mi je ukázala karádka
Je to v něčem důležité?
12. prosince 2019 v 13:47
fotky
Na jaké stránce si viděla ty své fotky?
12. prosince 2019 v 13:46
fotky
Ano stačí napsat na podporu že jsou to tvé fotky můžeš napsat že jim pošleš i důkaz o tom že jsi to ty. Oni pak žádají ověření fotek na tom profilu a samozřejmě fotky stáhnou. Už se mi taky párkrát stalo.. pasáci tohle dělají často jak vidí že si hezká a máš dobrý fotky použijí je i na jiný holky.
12. prosince 2019 v 13:45
Podvod
Právě už to trvá déle, a vim kdo to je, jen nevím co s tim dělat. Za každou radu díky moc.
12. prosince 2019 v 13:32
Dávky
Suhlasim poznala som cudzinca čo poberal dávky v Nemecku a chodil ich míňať na privat a musel sa pravidelne hlásiť na úrad, prinútili ho chodit na kurz nemčiny a aktívne mu hľadali pracu tak ako u nás. Musel mat aj odpracované roky.
12. prosince 2019 v 13:28
Podvod
Ano mne to spravili asi 5x pasaci pojebani vzdy som napísala na podporu tej stránky kde som to našla nech tie fotky overia že sú používané bez mojho súhlasu a vzdy ich stiahli. Raz som našla fotku na sex prace, druhýkrát nejakej babe dali moje fotky nech na ne robi a raz som dokonca prisla na privat do rakúska a ceska s ktorou som sa bavila si sťažovala na reklamu že jej dali fotky druhej baby a pozriem a boli to moje fotky. Odvtedy robim už 4 roky na tie iste fotky a čo že sú neaktuálne, aspon ich nikto nemôže zneužiť keď ich stale používam.
12. prosince 2019 v 13:17
dávky
Na dávky nemá nárok někdo kdo v té zemi nemá trvalý nebo přechodný pobyt a nežije tam dele než rok, k tomu musí být samozřejmě dlouhodobě zaměstnaný. Na důchod kolikrát nemá nárok ani občan, který poctivě pracuje 40 let. Silně pochybuju že nějaká adresa v německu k něčemu je
![](/img/smajls/12.gif)
stačí si něco málo přečíst o tom jak to funguje a bude všem hned jasné že to co tu nabízí slečna, je to je teda pěkný výmysl
12. prosince 2019 v 13:15
Podvod
Holky jedny svině, pro které jsem létala, zneužili moje fotky na jiné reklamy. Dá se s tím něco dělat?
12. prosince 2019 v 12:58
9.53
Další, kdo se chce přiživit a patazitovat na holkach.
1000 euro za co? Plus nájem, daně, základní výdaje? Když se tam mrda za 60€
12. prosince 2019 v 12:45
Nemecko
12. prosince 2019 v 11:05
německo
větší blbost jsem ještě neslyšela
![](/img/smajls/8.gif)
Ty asi vůbec nevíš jak tohle sociální dávky fungují. Prosim vas nevěřte tomu. Snaží se jen vydělávat na lidské hlouposti. Vše se dá zjistit.