Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
20. listopadu 2019 v 20:07
Adele
Taky jsem se zamilovala do klienta,bylo to vzájemné,chodil ke mě necelé tři roky. Ale musela jsem na nějaký čas této práce zanechat,napsala jsem mu co se stalo,že se nemůžeme vidět a že nevím co bude dál. Jeho to strašně moc zasáhlo,semlelo,pořad mi psal a volal,ale neměla jsem sílu mu odepsat,nebo zvednout tlf. K práci jsem se vrátila,ale už se nevídáme i přes to mi moc chybí a přesně mam stejný pocit,jako by část mě umřela,děsně se mi po nom stýská,nedokážu se s tím vyrovnat a zapomenout. Poznala jsem v nom úžasnou bytost a dušičku,lituji toho,že jsem se v určitých věcech nezachovala jinak. Jinak věřím,že chlap věrný být dokáže,ale není jich tolik.
20. listopadu 2019 v 19:29
Laska
Ja chodila s klientem 8 let. Prerostlo to v lasku, pak spis sourozenecky vztah a ted jsme kamaradi. On se chtel posunout, pozadal me o ruku, chtel dite. Ja dala prednost teto praci. A udelala bych to znova. Laska je hezka ale ucty nezaplati a na konto nenasetri. A chlap nedokaze byt vernej. Neverim ze existuji vyjimky
20. listopadu 2019 v 19:20
Pro 17.53
Mě se to stalo a dosud z toho nejsem venku. Denně se mi stýská a chybí mi komunikace s ním. Jsme jen lidé, ne stroje. Takže je logické, že se to může stát.
20. listopadu 2019 v 19:19
19 12
Ta picuje vždy na všechny a na všechno takže žádná novinka
20. listopadu 2019 v 19:12
18:52
koho by trápilo že som si dovolila napisat že jej dosiel 1 klient? Snad jedine Lenu natoľko, aby sa ozvala.....
![](/img/smajls/9.gif)
baby pozor lebo Lena si dáva do príbehov na ig screenshoty z tohto fora, konkrétne tam picovala na jednu z vás s prezývkou “jasomtablond”
20. listopadu 2019 v 18:52
Pro 17:46
Ne, nepíše tam, že další dny měla nulu nebo jednoho klienta, ale že takové dny byly
![](/img/smajls/8.gif)
20. listopadu 2019 v 18:32
Zamilovala som sa niekedy...
Ahoj tak niesi sama holka ..poviem ty to takto:chalan mal ružové okuliare ako to býva začiatkoch ZACIATKY SU KRáSNE --po čase opadajú ruzove okuliare on by s Tebou jednoznacne tužil mat nieco ale zamyslel sa.. Chalanom vadí, co by vravelo okolie s kým sa vlači K..ou.....Predstav si ze keby ze to stoleroval čo robis a nechas toho K... budete spolu...on ty moze dobuducna vytikat ked sa pohadate čim si bola...a tak vztah medzi prostitutkou a klientom nevesty nic dobre ja som mala niečo podobné z klienta to prerastlo do kamarstva boli sme 2r spolu .Bravala som ho ako super kamaráta...po 2r chcel odomna aby sme to posunuli už viac než kamarástvo.lenze ja som ho brala ako brata .A urcite by to nebolo nic dobre Dostalo ho to .Nechal ma samu doteraz mi chýba..Mám k nemu hnev...lebo mysli len na seba čo on nedosiahne to moze ukoncit ..takze mam pocit ze to kamarastvo bola fraška ..Mala som sa o koho opriet zaboli to ze nechcel byt kamaratom ale viac...asi malo co by mohlo fungovat kamarastvo medzi muzom a zenou Nerešpektoval že mam k nemu taky vztah a najlepsie ukoncit ,vzdat sa aj ked zazitky tie sa vymazat nedaju ...dost ma to boli -- ked davate niekomu cas tak cakate ze moze prist aj bolesť..že sa na Vás ten človek vykasle...popri týchto zraneniach človek sa až boji do buducna dávať niekomu čas , energiu ked čo ak tak sa to ..poj..b..zacina to byt nejako zvykom u ludi :(...lenže človeku samemu je tiez na nic...je to tazke a tazke aj z pohladu tejto prace dobuducna...
20. listopadu 2019 v 18:15
Laska
Čiže podľa mna by si mala viac času tráviť s kamoškami, rodinou, nieco pekne si kúpiť, najst si nové hobby a ono ta to prejde
20. listopadu 2019 v 18:10
Laska
Pre mna sú klienti chodiace stoeurovky. Ti chlapi nás používajú ako toaletu, kde sa vyprazdnia a keď nie si voľna ty, ide inam. Ja by som nevedela nic cítiť ku klientovi, snad okrem sympatie. A take vztahy že on ma nechce alebo to ukončí a ja som z toho v p.... to sa mi stavalo snad len v puberte.
20. listopadu 2019 v 18:07
18:01
Ale mala si k nemu aj citovy vztah ci len sympatie v dany moment?
20. listopadu 2019 v 18:04
Orgasmus
Ja ve 30 nemela orgasmus nikdy. Ani v soukromi ani v praci.
20. listopadu 2019 v 18:01
17:53
Ja ked som bola v Belgicku tak som si strasne dobre rozumela s jednym zakaznikom.Krasne sa bozkaval a fakt nekecam ,mala som s nim az 10 orgasmov za hodinu.
![](/img/smajls/7.gif)
20. listopadu 2019 v 17:55
Lena
Denikprostitutky.cz
20. listopadu 2019 v 17:54
Zamilovala ste sa niekedy do klienta?
Naivna som chcela napisat
20. listopadu 2019 v 17:54
mrtvo
ja fakt neznasam hluche dni ..ze je moc zaujimave ze ked volaju naraz a ked nic tak nic!!to ma vie fakt napalit!vas nie? Alebo je to zakon schválnosti
![](/img/smajls/2.gif)
20. listopadu 2019 v 17:53
Zamilovala ste sa niekedy do klienta?
Baby stalo sa vam niekedy, ze ste stretli v praci vase druhe ja? Mne po 8 rokoch nikdy, az teraz, je mladsi odomna a ma rakovinu, tolko spolocneho som nemala este s nikym...2mesiace sme sa stretavali a prerastlo nam to obom cez hlavu a on to ukoncil...ze som sa nanho moc naviazala za tak kratky cas, pritom on bol ten iniciativny...nedokazem sa s tym vyrovnat, neskutocne mi chyba ten clovek a ja neviem, ako zabudnut...citim sa ako keby zo mna cast zomrela...prezili ste nieco take a ak mozem poprosit o radu, pomoc co s tym...ja som v koncoch...a poprisim bez komentarov typu aka som baivna pip...diky moc kočky
20. listopadu 2019 v 17:52
sk
zohrava rolu aj muzsky futbal..vtedy je fakt ticho
20. listopadu 2019 v 17:52
Mrtvo
Taky mate chut se na to vykaslat kdyz je mrtvo? Ja jakmile dva dny nevydelam tak uz pak par dnu nepracuji. Nemam silu ani chut :-/ (neletam na tour, takze naklady neresim )
20. listopadu 2019 v 17:49
pro Lena
ahoj aky ma web Lena dlhsie som ju nesledovala uz som zabudla..
20. listopadu 2019 v 17:48
SK
Ja som mala hlavne v sobotu a v nedelu hluche telefony na Slovensku ale cez pracovne dni to frčalo.