Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
20. listopadu 2019 v 23:17
Lena
A jaký má lena ig?,
20. listopadu 2019 v 22:58
Deníkprostitutky
Jak už jsem psala dříve...Lena no, ani mě to nepřekvapuje...zlý, zlý člověk.
20. listopadu 2019 v 22:56
Slov
Paneboze to je hrozny!! Tohle muze udelat jen monstrum a ne clovek! Noste u sebe holky peprak nebo nejaky kapesni nozik za kazdy situace! At mate po cem sahnout kdyby neco. :((((
20. listopadu 2019 v 22:39
Svk
Štatisticky za vraždou stoji vacsinou niekto koho obeť pozná
20. listopadu 2019 v 22:33
Lenapre21:48
Nieco take že sa nečuduje že nezaraba s takým prístupom a podobne. Dost divne si spravit screenshot komentáru tu na jaksezijedpolecnici a komentovať na svojom instagramu cudziu babu vo Finsku
20. listopadu 2019 v 22:31
Lena
:D to je krava. Má je na prachy stejně jako my. Jenze nemá žádné přátele, tak se k nim asi víc citově váže.
20. listopadu 2019 v 22:31
slo
zavrazdili a umucili mladou modelku
20. listopadu 2019 v 22:29
21:41 slovensko
Jaká vražda se kde stala?
![](/img/smajls/6.gif)
20. listopadu 2019 v 22:14
news from finland
dalsi pokus o to byt cislo 1 reklama ve finu? ztrata casu priteli
![](/img/smajls/9.gif)
ten real by byl dobry kdyby tam bylo vic jasne ktera holka je v jakem meste, to je sileny maglajs, mela jsem problem se v tom vyznat ja, natoz nejakej deda z kokkoly
20. listopadu 2019 v 22:09
News from Finland
20. listopadu 2019 v 22:08
alktub
أبرز خدمات مؤسسة الحرمــين للمقاولات العامة بالدمام والرياض
شركه عزل فوم بالدمام
شركه عزل اسطح بالاحساء
شركه كشف تسربات المياه بالاحسا& #1569;
20. listopadu 2019 v 22:07
Lena
No pro me jsou to jen chodici penezenky. Jinak jsou k nicemu. Ja mam pro ne jen ty nejhorsi nazvy... Mam pristup dej prachy a vypadni. Taky vycet veci co nedelam.
Urcite nenam duvod si jich vazit. Az mi nekdo koupi byt ci auto pak muze byt rec o tom ze by jsem si mela zakaznika vazit ale jinak....
20. listopadu 2019 v 21:54
lena
psala at si vazime klientu, ze se o nich vyjadrujeme nehezky
20. listopadu 2019 v 21:48
Lena
Co psala na jsemtablond? To je krava
20. listopadu 2019 v 21:41
slovensko
nemate ted strach pracovat po te vrazde co se stala?
20. listopadu 2019 v 21:34
Pre 21:08 a Adele 21:15
Baby ste skvele, kazda jedna a ja viem, ze ti nasi "chlapi" to raz pochopia o co prisli...zivot je nespravodlivy, bez ohladu na to kto ste a kym ste...tak mi to je luto, ale verim, ze kazda z nas ma pravo na stastie a lasku...bohuzial nasa praca je dan za stastny zivot...
20. listopadu 2019 v 21:15
Adele
Pro 20:58 :Pořád věřím,že lásku člověk může potkat kdekoliv,klidně i v naší branži a může to být i klient. Myslím si,že jsem ji právě tak potkala a i když ho už nikdy neuvidím,navždy zůstane v mém srdci,ale moc si přeji abych mu opět mohla pohlédnout do očí a být v jeho náruči. Těžko ti radit,ale chápu tě a cítím s tebou. I tobě držím palečky a přeji ti štěstí a lásku a všem ostatním též.
20. listopadu 2019 v 21:08
Zamilovaní
Ja jsem ta jak tu psala ze jsem chodila s ozralou co si me nevazil, urazel a obcas do me strcil... nebyl to sice klient ale skoncila jsem kvuli tomu na praskach na spani a jeste dlouho po tom jsem v haji... duvody k rozchodu jsou ruzne ale kdyz clovek miluje tak to boli vzdy. Bez phledu na to cim se zivime. Holky drzte se a myslete na to ze vse jednou prejde a preboli...
20. listopadu 2019 v 20:58
Zamilovala som sa
Kočky, ste skvele, ani neviete, ako mi pomohli vase nazory, skusenosti...je to tak tazke, obzvlast v nasej praci, kedy treba city dat bokom, ale presne niesme stroje a clovek nikdy nevie, kedy stretneme to svoje druhe ja...obzvlast, ked viete, ze ten druhy tu je len na kratko...som na dne totalne a neviem co dalej, ale moc si vas vazim kocky, co ste prezili nieco podobne a ze ma za to neodsudzujete...drzim vam moc palce a verim, ze kazda z nas ma pravo byt lubena, napriek vsetkemu...
20. listopadu 2019 v 20:53
Klub
Holky mate zkusenost s nejakym klubem v CR v nejakym turistickym rusnem meste?
K hranicim a do Prahy nechci. Ale co treba nekde Spindleruv mlyn nebo Cesky krumlov... vite k necem?
Privat nechci, nechci davat svoje foto na net...