Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
21. listopadu 2019 v 15:31
Belgie
To víš pokud chceš levné ubytování tak vždy bude stát za hovno.ja když jezdila Belgii když to ještě trochu šlo tak jsem se pod 100 eur dostala jen v Oostende jinde přes 100-120 za apik.ale dřív tam byl dobrý prachy jezdila jsem tam 4 roky do letošního března ale už ne protože tam jen prodelas pokud neděláš orál,anál bez a za směšný cikánské ceny
21. listopadu 2019 v 15:26
Belgie
Holky,ja fakt nevim...na airbnb najdu dobry apik tak chteji 100 a vice ecek..a pak najdu za 60 ale neni tam interkom, ani balkon,postel jednoluzkova..ty vole ja se na to fakt vyseruuu
21. listopadu 2019 v 15:09
Sexwork
Jojo zlatý časy a nevazily jsme si toho a ještě jsme si vybiraly
a teď buď Slevomat ,černá huba anebo faky
21. listopadu 2019 v 14:43
ja jsem ta blond
klienti chodili od rana od deviti , pak o polednich pauzach, pak po praci a pak vecer a chodili by do jedne do dvou v noci kdybych je brala. Rano vstavacka v sedm a uz tam zase nejake zmeskane volani bylo a zpravy. Ale to urcite pamatujete za sexworku ze to tak byvalo, ja ani hovory nebrala, jen na sms jsem odpovidala, nechtelo se mi s nimi vykecavat a bohate to stacilo, byla jsem rada ze mam cas na jidlo a na siestu a pak zase makat. Ted? neda se srovnat. Par hovoru za den, par sms. A vetsina stalaci.
21. listopadu 2019 v 14:30
ja jsem ta blond
14 19 ano, za sexworku, v zime za ani ne 3 tydny , v byte na fredrikinkatu, hned pres cestu 10 kroku bylo kamppi centrum, udelala jsem 18 tisic a nejake drobne, hrubeho, proste domu jsem vezla 18 litru v padesatkach. Incall, outcall. Zlaty casy, jojo. Hlavne zlatej sexwork.
21. listopadu 2019 v 14:19
13,32
holky a vy mate za tour 20tisic eur??? nebo jak dlouho jste ve finsku nebo norsku... mne to prijde nerealni...
21. listopadu 2019 v 14:16
Limit
Pokud převážíte více než limit 10.000€ legálně, musíte to nahlásit a doložit k domu doklad, kde jste k tomu přišli, výpis z bank nebo smlouva atd.. Myslím že fotka broskvičky by nestačila :D do 10k nepotřebujete žádný doklad pokud překračujete hranice
21. listopadu 2019 v 14:12
13,42
holky nechapu.. proc jsi neposilate money na ucet?
21. listopadu 2019 v 13:42
Nórskoprejasomtablond
Pozri ak nejaka z vás preváža z tour viac ako 10 000€ tak si myslim že stoji za to zaplatit si konzultáciu s právnikom a spýtať sa na to :D
21. listopadu 2019 v 13:34
ja jsem ta blond
13 26
dobre jim tak, zajimala by me narodnost a ty ksichty
21. listopadu 2019 v 13:32
ja jsem ta blond
prase aby se v tom vyznalo, vsude pisi neco jineho.. ale pokud ten limit 10 000EU tam opravdu je, jeste me napada jedna vec, nevim jak to funguje v pripade ze clovek nahlasi ten nadlimit tomu celnimu uradu, jestli ten urad to pak fyzicky kontroluje ze ta hotovost tam opravdu je a prepocitava to, pokud ano, tak se neda nic delat, ale pokud to nepocitaji a vedela bych ze povezu napr z toho finska potom 20 000EU, tak nahlasit pri vstupu ze mam takovou castku sebou kterou jsem si nasporila doma v me zemi, i kdyz ji mit nebudu samozrejmne a potom pri odletu zase nahlasit ze mam sebou stale tu stejnou castku se kterou jsem priletela, nic jsem neutratila jelikoz jsem nakonec platila kartou. Mozna je to blbost, jen me to ted napadlo..
21. listopadu 2019 v 13:01
Irsko
Irsko
Ahoj holky, tak jsem sem po dlouhé době přišla podívat co nového a bum přepadavání v Irsku. Tak to je masakr. To dlouho nebylo. Před pár lety to bylo ve Finsku fakt masakr.Tak 7 let na zpět..možná i více a Irsko kdysy také hodně let na zpět fakt špatné příběhy. Takže nám držím všem palce, at je chytí a hlavně at se nikomu nic nestane. Prosím napište si do reklamy ,že o tom incidentu víte a že si peníze posíláte přes wester union. Ono se to dělo i ve Francii asi 3 roky nazpátek, holky napadly fakt krutě mafie a rozkopaly byt a okradly o vše. Pak chytré agentury a holky si jako první do textu napsaly,že vědí co se děje a že jim přejou good luck, ale že u nich peníze nenajdou ,že si je denně posilají domů. Ono to opravdu pomáhá si to tam napsat. Je mi z toho smutno. Protože to je opravdu težká dřina a práce a kdo si to nevyzkoušel tak neví. Myslím tím tours v zahraničí. to co holka musí vydržet psychicky,fyzicky, s čím vším se musí prát. Aby jí nevyhodily z hotelů, celý den zalezlá, vystresovaná z toho, z těch frajerů, co Tě mrdaj do poslední minuty atd. všechny víme. a pak příde nákej zmrd a o všechno Tě obere.
Také sebou slzák a klidně i malý kapesní nůž. Opravdu by si zasloužili aby je náká holka vypepřovala do obličje a regulérně zkopala atd. Ale snad policie bude rychlejší.Prosím pokud Vás někdo okrade napište kde se to stalo a kdy a jak ty frajeři vypadali...protože tak aspon ostatní se mohou bránit myslím,že není třeba abychom si to vyžraly všichni...Moc nám držím pěsti a práci zdar...
21. listopadu 2019 v 12:40
Belgie
Právo na to mají.uz když si kupuješ jejich simku tak si kopírují občanku.jen tak mimochodem Belgie je úplně VV prdeli pokud teda neděláš orál bez v ceně za hodinu 100 eur
21. listopadu 2019 v 12:29
Belgie
Dekuju,a prosim maji pravo si ofotit moji obcanku ?? Nebo pas pri ubytovani?
21. listopadu 2019 v 12:29
ja jsem ta blond
kdyz jsem naposledy letela do Finska, letela jsem schvalne pres Svedsko abych koupila simku a pri priletu a vystupu z letadla ve Stokholmu v te chodbicce mezi letadlem a gatem cekali policajti nebo celnici, nepamatuji presne a meli tam psa a kazdeho nas nechali ocuchat, tezko rict co hledali, ja myslela ze drogy, mohly to byt i penize, i kdyz nevim jestli i pri priletu do zeme by je to zajimalo.
21. listopadu 2019 v 12:27
Nórsko
Tych 10 000€ musíš nahlásiť ak vstupuješ do eu s tou hotovosťou. Ak letis z ceska tak nevstupujes do eu, ty tam stale si.
21. listopadu 2019 v 12:26
Nórsko
Norsko ma 25000nok, pisu aj o tom ak nevyplnis ten formulár o hotovosti že si si ju priniesla: if you fail to notify, you will be fined 20% of the entire amount or reported to police. A vyslovene pisu že ak budú mat podozrenie že peniaze pochádzajú z nelegálnej činnosti zabavia celu sumu kym sa to nevyšetrí. Ale uprimne myslite si že vo vlaku medzi nórskom a Švédskom a sú take kontroly hotovosti?
21. listopadu 2019 v 12:24
N.
Holky, tak jsem googlila a 10000e, nebo ekvivalent v jiné měně platí pro EU i mimo EU. Pokud se člověk chystá převážet víc, musí to nahlásit na celním úřadě. A pokud tak neučinite a najdou je i váš, mohou vám je zabavit a ještě dát pokutu.
21. listopadu 2019 v 12:23
12:18
Prosim ta nestraš ju.Myslim si ze vlakom cestovat je ten najbezpecnejsi sposob.
21. listopadu 2019 v 12:21
ja jsem ta blond
12 15, ano mluvim o Finsku a tam se muze max 10 000EU, Norsko to ma jinak