Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
20. června 2024 v 13:16
11:04
Jo ty si mu uz dala. Tak si skoncila.
20. června 2024 v 13:15
..
20. června 2024 v 13:15
A ono ta nuti s nim mast sex pocas dovci? Sa nevies ovladat? Sorry nebudem s tebou spat. Nie som behna. Nezabudni ze vsetko je energia a on ked ti nevrati za tvoju enegiu nic tak on rastie a ty slabnes. Vies co mi urobil jeden? Do mna nic nedal lebo si myslel ze nemam peniaze a nasiel si bohatu. So mnou mal sex nabili ho to a mal energiu na nu sa predvadzat zaujat. Neviem ci mi rozumies co su energie. Ja som bola extremne vycerpana. U mna sa nesnazil netraví so mnou cas nic neutratil. Slepa blba laska. U nej s nou travio cas dovolena volal si snou. Mne tvrdil ze je busy. Kecy v kleci. Ku mne si prisiel po lasku mne odobral energiu. Zlato. Ja dostavam prachy navyse od klientov lebo si ma vazia. To je ta energia. U neho nic lebo som mala iny pristup. Spatny pristup. Dnes by som s nik uz nevhupsla do postele bez jeho snahy. Kazdy chlap je zmrd i zena a hladaju to naj pre seba.aj ti bohati lebo on je bohati. Nebud blba a nekrm ho energiou a co je je nadrzany? Kazdy je. Chod s nim ale nespi s nim. Ty si myslis ze majetne zlatokopky daju za wellness? Ja mnou chodia milionari a daju mi 1000€? Nie lebo cena na trhu je aka je ale daju napriklad 10-20% navyse. Mohli by i viac ale nedaju.
20. června 2024 v 12:55
12:31
Tak mu řekni, že můžete se poznávat, ale bez sexu. Že sex bude až ho budeš chtít i ty. Budeš k němu upřímná.
Za mne s tebou zadnej vztah nechce. Kdyby si tě vážil, nemrda tě hned a ještě k tomu opilou a nemluví teď vůbec o sexu. Chce jen jebat
20. června 2024 v 12:31
Jak si rict o prachy
Jako nejsem si jistá, třeba by to chtěl nějak posunout dál. Vím že bych se měla s takto zajistenym muzem výborně. Samozřejmě mi tvrdí ze by chtěl neco vic než jen sex, že se poznavame, že by chtel vztah. Ale při každé chvíli mi strkal ruce do kalhotek a omacavá mě, takovej loudil. Což proste je fajn ze ho přitahují, ale nejsem si jistá jestli se takto chová muž se zájmem o vztah. A jak rikam me se opravdu s nikým bez odměny už spát nechce, to by tam musela být neuvěřitelná chemie. Zkusím navrhnout ze musim pracovat a uvidím
20. června 2024 v 12:24
12:12
Takhle zpříma asi těžko když neví ze děla eskort.Navic když si reknes takhle napadne o peníze mužské ego se projeví a z principu té nezaplatí .Pikzd si té nenašel přes eskort musíš fikane.Obcas se mi podarilo i obyčejného muže zaplatit.Nesmi vědět ze platí za sex a za tvou přítomnost musí si myslet ze ti pomáhá
20. června 2024 v 12:12
Dovolena
Určitě bych s ním jen za dovolenou čas neztracela.je evidentní že chce proste využít a měl k dispozici sex zdarma a nemusel utrácet za místní holky za sex.takze rovnou mu říct že zadarmo nebude sex a hotovo.
20. června 2024 v 12:05
Sex za dovolenou
A nebo let a řekni ze mas kramy a syfilis v puse a tak té otravovat nebude 🤣
20. června 2024 v 12:04
Sex za dovolenou
Když ti nenabidne kompenzaci ser na nej a pracuj … teda já bych to tak udělala mě furt na instagramu nabízí muži dovolenou za sex ani na to nereaguji
20. června 2024 v 12:02
Sex za dovolenou
Řekni že odletět nemůžeš, že musíš pracovat že splácíš vysokou hypotéku a nemuzes si dovolit teď přicházet o peníze a čekej co ti řekne
20. června 2024 v 11:56
Já bych mu řekla čím se živím (pokud tě například neohrozí že by to o tobě rozkecal lidem, před kterými tenhle výdělek držíš v tajnosti)
Z toho co píšeš, tě hodlá využít na sex zadarmo.
Já teď nedávno narovinu řekla chlapkovi, co se mnou chtěl na rande, že už zadarmo nemrdám
a co myslíš? Už se mi neozval. Hold zadarmo chce mrdat každý. Urci si své priority
20. června 2024 v 11:48
11.17
No kdo asi?odpovedel jsi si sám ty norniku ze svetaku. A už jdi laskavě do prdele a vrat se nekam na privat za cikankama kam patris
20. června 2024 v 11:17
9:16
Nebylo to hezké a nebylo to nutné, ale i v tomhle měl bohužel kritický nor recht. Některé z vás se za peníze nechají ponižovat a přichází tak o lidskou důstojnost. Nejhorší na tom je, že některé krásné holky to udělají dobrovolně a není to kvůli tomu, že by umíraly hladem. Internet je důkaz. Kdysi jsem tohle vůbec neznal. Jsem norník, ale je strašný vidět čeho jste schopné pro prachy. Není to něco, na co bych se rád koukal a nesnáším pohled na to když je holka ponižovaná. Kdo je tady socka a loser? ty nafrněná třído opovrhující normálními chlapy.
20. června 2024 v 11:16
11.04
Pokud neví že bez peněz nebude sex tak nevím jestli tě i po tom bude chtít vzit na dovolenou coz pochybuji.ja létám za klientem třeba do Mexika a týden mi platí 6000 USD plus letenku.takze je jedno jak drahá je ta dovolená ale pokud mám s někým trávit můj čas plus sex tak si to nechám pořádně zaplatit.zadarmo at si dovolenou strci za klobouk
20. června 2024 v 11:04
Jak si rict o prachy
Ahoj, poznala jsem se s bohatým muzem, který mou profesi nezná. Navrhl společný vylet do zahraničí a luxusní welness. Vše samozřejmě paráda, vyjde to velice draho a je to tam opravdu luxusní ale
nevím jak mu nějak naznačit ze chci penize, když jsme se poznali mimo mou profesi. Vím ze bude chtít sexu hodně protože je doslova nabitý testosteronem, ale já už jsem asi tak nemocna ze pokud nedostanu ani korunu za ten sex tak mě to nebaví.
Pochybuji ze by chtěl nějaký vztah, stale mi píše ze na me mysli jak semnou měl sex atd… pravda byli jsme opilí, ale znovu to bez odměny podstupovat nechci. Proč taky.
20. června 2024 v 10:56
9.23
Přesně tak mám penize na motorku tak si nepůjdu koupit Mercedes.ale to ten ubozak nepochopi protože na to jeho mozková kapacita nestačí.
20. června 2024 v 10:45
10.42
....to je jako kdyby psal, raději si koupím tisíc škodovek místo jednoho rolls royse.....tak si to užij .....za tvoji ménecennost ti ti tady, nikdo memůže....použij sebereflexi k tomu, abys ses dostal na vyšši uroveň a pak na sobě pracuj, auč se disciplině a nějajou tu finančni a sociální gramotnost a třeba se taky dostaneš na vyšší ligu 💯👍🏻
20. června 2024 v 09:23
9.22
A zase jsme u té úrovně, kterou tato socka nikdy nepochopi, protože ji nemá....jako auta mají svoji třídu, tAk i my.....
20. června 2024 v 09:16
9.13
Prostě chtěji mercedes za cenu Trabanta o ničem jiném to není s ten nemocný člověk co tady píše ne opravdu těžce nemocny člověk a je třeba na něj absolutně nereagovat. Teď se lřesne popsal jeho vnitřní stav .....pochcama rohožka na utírání bot, ....tvoje dušička opravdu potřebuje pomoc odborníka....
20. června 2024 v 09:04
8.13
A pak jsi se vzbudil a měl ruku v kalhotech viď?tak sni dál ty svoje mokré sny o tom jak ti hezká mladá holka vykouri pero za 1500 KC.jsi akorát LOSER!!!!!