Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
21. června 2024 v 12:23
živnost a investice
VŠE zajistí dobrý start do života. Pro perspektivní budoucnost nestačí samotný gympl. Investice do vzdělání je ze všeho nejdůležitější.
21. června 2024 v 12:06
živnost a investice
Pár malých cihliček ti celníci opravdu nenajdou + nějaké zlato i na sobě převezeš.Zároven si tam vyděláš jako eskort pokud víš, na jaké pláže, hotely se ubytovat.V Dubaji se inzerce tolik nejedou :-) Stříbro není dobrá investice, to nedoporučuji.Zainvestuj spíš do učení, to už ti pak nápady jak chytře investovat přijdou samy.
21. června 2024 v 12:05
00:52
DPFO podléhá každá fyzická osoba svými veškerými příjmy, kromě příjmů vynatych. Tj zapujcky a úvěry, které reálně nezvysuji majetek fyzické osoby. Takže ne, nelze se dani jako podnikající osoba v par. 7 se zivnostenskym oprávněním legálně vyhnout.
21. června 2024 v 11:30
Alena Omovych
Ona má hezký akorát tělo, ale v obličeji je hnusná
Hezká je třeba Olesya Malinskaya za mě
21. června 2024 v 11:00
Investice
Kde je nejvýhodnější koupit stříbro prosím??
21. června 2024 v 09:39
živnost a investice
Dávejte si pozor na celníky a kontroly.
21. června 2024 v 09:37
živnost a investice
A taky investice do sebe.Do své krásy a vzdělání
21. června 2024 v 09:33
živnost a investice
investovat a nedanit tak leda nákup zlata v Dubaji či Turecku a do trezoru
21. června 2024 v 09:27
živnost a investice
ano já :-) co tě zajímá ?
21. června 2024 v 08:48
00:25
Aničko, představ si, že ještě existuje plno chlapů, kteří podobné maškary (typu IG alena_omovych) ignorují. Kdybych měl vyzdvihnout ženskou krásu, tak to budou naše dvě Miss World, protože jsou sexy i svým vystupováním. Krásné a inteligentní, takové si vezměte za příklad a ne nějaké instagramové umělotiny. BTW, starší ťapky mohou vypadat jako dámy, třeba jako přirozeně krásná Zuzana Čaputová
21. června 2024 v 00:52
21:53
Vydelam 4mil zivnostnik, nechci to danit, muzu to investovat a nedanit te 4mil?
21. června 2024 v 00:26
Krásné ženy potřebují mýdlo
Jo a ty plastiky, výplně, botox apod mám taky
21. června 2024 v 00:25
Krásné ženy potřebují mýdlo
řekne muž který pak slintá nad ženou typu IG alena_omovych . O mně klienti říkají jak jsem krásná, že já nepotřebuji žádné plasticky, makeup apod. Mám nabarvené řasy, samoopalovák, na nehtech p-shine, nosila jsem prodloužené vlasy (nevěřte NIKOMU kdo vám řekne že vám bude slušet ofina dámy!). Manikůru a pedikuru si dělám každý týden, hydrafacial 1x měsíčně. EPilace celého těla 2x měsíčně. Masáže 4 x měsíčně. Psycholog 2x měsíčně abych vyblila ty své myšlenky někomu kdo je za to placený a neovlivní můj soukromý život. Doma běhací pás, rotoped, činky, kettlebelly apod.
Přirozená krása už neexistuje protože tahle doba socek je konečná. Muži vidí na sockách AI modelky a myslí si že to je realita, že tak ženy vypadají. Holky se retušují tak že nemají žádné póry, všichni vypadají stejně a společnost s takto vymytým mozkem očekává že takhle budou ženy vypadat přirozeně. Ne, nebudou. Pleť má póry, na těle rostou chlupy, vlasy nám budou dřív nebo později šedivět a světe div se celulitida není prokletí ale normální věc kterou mají i sportující ženy (je to dáno délkou určitých "úponů" mezi vrstvami kůže btw).
21. června 2024 v 00:06
Mladé ženy 18-25
Nemusí mít ještě plně vyvinutý frontální mozkový lalok a tak jim spousta faktů uniká. Proto muži preferují tyto ženy, pokud se rychle nenaučí nebo se neponaučí z rad jiných, snadno se nechají využít a zneužít. Jsou snazší "kořist" než žena která je sebevědomá a spokojená. Samozřejmě ne každá a spousta mladých žen je extrémně úspěšná a muže mají pod palcem. Já se v 17-18ti nechala vydírat a byla jsem pásána a měla jsem dost pedofilních klientů. A tehdy mi to vůbec nedocházelo. I později, ve 21 letech jsem si spoooustu věcí neuvědomovala. To mi došlo všechno až později že lidi měli pravdu a ty rady byly myšleny upřímně. Naštěstí jsem nebyla tak hloupá abych se vykašlala na studia, nechala se zbouchnout, vytetovat si jméno přítele apod. Takže je pravda že dnes s tím že nemám piercingy, tetování, úpravy v rozumném množství kdy to lidi nepoznají, mluvím plyně anglicky, jsem soběstačná, zajištěná a bez dětí mám velikou výhodu a privilegium kterého maximálně využívám.
Nicméně tyto mladé žabky prostě neví a neumí se dostatečně ocenit nebo pracují pod někým kdo ne nutí, vydírá nebo jim vymývá mozek s tím co je a není reálné. Já byla vždy delulu a vždy si říkala o takové peníze, abych měla komfortní život. Investuji do sebe a své značky, ale ve výsledku se určitě najde stovka jiných které budou mít stejné kvality a budou nabízet stejný servis za čtvrtinu nebo třetinu. Ale já také nepotřebuji stovky klientů, stačí mi dvacet-třicet věrných se kterými se vídáme pravidelně, byť ne každý týden či měsíc. Takové s kterými si rozumím, užiji si s nimi báječné chvíle, sex a orgasmy.
20. června 2024 v 23:53
Placená dovolená
Ale pokud zdůrazňoval tvou karieru, tvé příjmy a pod, je to na 99% dusty a ten by si tě hýčkal jen pokud by jsi byla nedostupná jeho osobní topka. To že jste spolu spali -to ještě jde zachránit pokud to vnímal jako výjimečný sex s výjimečně atraktivní ženou. A to je vysoce individuální záležitost. Můžeš být nejlepší kafe ale pokud ho někdo nemá rád a chce raději čaj, nebude investovat do kafe. Ve výsledku když ti řekne na peníze ne, o nic nepřicházíš. K čemu ti je muž který nemá co nabídnout protože ti nic dát nechce.
20. června 2024 v 23:53
Placená dovolená
Z toho muže jen tak něco nedostaneš. Neemusel do tebe investovat a dosáhl svého. Napiš mu že nemáš zájem, že není tvůj typ. Že jedna noc nic neznamenala. Je spousta mužů kteří mají peníze, ale prostě nezaplatí ani o cent víc pokud nemusí. Mohla bych jmenovat i z řad našich "celebrit", podnikatelů a politiků. Holky na insta v roce 2018 si říkaly o apanáž 50-70tis na měsíc což je nic co si budeme a byli překvapení že se mnou to ani nehlo. Nechci ja jachtu do Chorvatska za 50tis když můžu do six senses resortu a mít proplacených řádných 270tis). Měj vysokou laťku, rozmazluj se. Mi nosy dárky, květiny, bonboniéry i klienti. Ne všichni a ne třeba hned na první schůzce, ale i tady v Ostravě mi nosí pugéty 30růží, na narozeniny jsem dostala celkem 70tis v hotovosti v dárcích od 6ti klientů co mám fakt stáláky. Ale udělá mi radost i malá kytička, víno, prosecco. Nehledě na to že při schůzce se aktivně podílí na mém potěšení, poslechnou co jim řeknu že see mi líbí, nedělají co řeknu že mi vadí, a nemít orgasmus je výjimka. Ale samozřejmě nemám 5 klientů 5x týdně.
Jinak mám tři stálé klienty kteří mi přiznali že jsou na světácích. Což je major red flag, ale ke mně osobně se zatím chovají skvěle, platí 4tis/hodina bez problému (ten jeden chodí vždy na dvouhodinovky), jsou čistotní, žádná chlupatá zvířátka - i když mi to nevadí. Pro mně osobně je důležitější hygiena a jak se muž chová, když se nechová a vypadá jako Beckham - fungovat to nebude a já už ve svých letech nebudu trávit čas s někým s kým mi není báječně.
Ale zpátky k tématu. Řekni mu že se s ním nechceš dál vídat, že nemáš dojem že by měl takový zájem když ti nedal žádný pugét (neříkej květiny, řekni pugét), s ničím ti nepomohl, s ničím nepřispěl do tvého života. Pokud se cítí komfortně s tím si říct o sex, nevidím důvod proč by sis nemohla říct o peníze. Chce s tebou chodit? Ty chodíš jen s těmi kteří dokáží zajistit tebe a potencionálně tvé děti. Nechceš děti? Lži. Chceš je. Ale pokud zdůrazňoval tvou kari
20. června 2024 v 22:37
21:20
Mladé krásné holky jsou s tvým šéfem. Tobě jenom zbývá nám tady spamovat fórum.
20. června 2024 v 22:33
21:23
A ti “dražší” klienti nemají potřebu to nikde psát, jako vy. Proto si myslíte, ze neexistuji a vy jste pro nás důležití a mate nějakou moc.
20. června 2024 v 22:31
21:23
Víš ze každý clovek je něčím důležitý a každý tu plníme nějakou úlohu? My třeba plníme úlohu tím, ze nerozbijes svoji ženě držku, až se vrátis frustrovany domu a ona nebude chtít sex atd. Kazdy máme volbu, za kolik Kč pracujeme a prodáváme svůj čas. Tvoje práce je tvá volba a moje je má. Nikdo není víc ani min. Pokud to vyhovuje jiná cenová relace, pohybuj se v ni. Každý zná svou cenu a nikdo o tom nepotřebuje nikde hlásat. Nikdy jsem neviděla lidi , kteří nakupuji v Pepcu nadávat na dražší a jiné kategorie. Věř mi, ze každá kategorie holek má dostatek klientů.
20. června 2024 v 21:53
21:13 živnost
Co tě zajímá?