Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
21. června 2024 v 21:49
21:40
21. června 2024 v 21:40
21:30
Nejsi podepsaná. Jsi norník a chceš nás obelhávat. Vypadni odsud zmetku.
21. června 2024 v 21:30
21:24
nejsem muž, ale žena, co pracuje v danovém poradenství s VŠ. Davam vam tady rady v ramci mezinárodního zdaneni prijmu zadarmo, nebot to, co tady pisete, je šílené a jestl tady ma nekdo aspon trochu mozek, vezme si me rady k srdci a pripadne si najde sveho danoveho poradce.
21. června 2024 v 21:24
19:16
Loser ze světáků nám bude radit
Přijímám peníze jako fyzická osoba a hned je převádím na dva zahraniční soukromé účty. Nic nedaním, nejsem hloupá. ČSSZ a VZP platím nutné minimum, protože kdo ví, co lze v budoucnu od nich očekávat .
21. června 2024 v 19:49
17:30
danit budeš celé 4mil za kazdých okolnosti
21. června 2024 v 19:49
18:48
ne
21. června 2024 v 19:16
!
Jako člověku co pracuje v daňovém právu mi trhate srdce. Najdete si daňového poradce
21. června 2024 v 18:48
Dubai
Prosím odpovědět😄Je pravda že když koupíš byt v Dubaji tak neplatíš daně z příjmu??
21. června 2024 v 18:17
17:30
Chtěla bych se zeptat i Tebe?
21. června 2024 v 18:15
12:41
Mohla bych se zeptat, v jaké zemi pracuješ?
21. června 2024 v 17:30
13:09
Jijo diky ja vim. Ziju v cizine kde se dani jeste vic, cili bych tam zila kratsi dobu pocas roku. Klidne na sebe nech nejaky email a ja se ti ozvu a vymenime si kontakt. Ja jsem spis myslela, ze kdyz vydelam 4mil a unvestuju 2, jestli to jde danit jen te dva.
21. června 2024 v 14:01
13:37
A co tím myslíš? Kterou konkrétně řadu v jakem čase?
21. června 2024 v 13:37
…
Určitě bych si nechala radit od nornika co chodí na fôra společnic a uráží ženy
21. června 2024 v 13:09
Pro slečnu osvč
Jen pro jistotu, z toho co píšeš, nevím jestli je ti zřejmé, ale z celeho 4M obratu nedanis 15%. Nejdriv si odectes paušál obvykle 60% a dani až pak ten zaklad daně- v tvém případě 1,6M. Z toho se ještě odecitaj různé daňové slevy, třeba sleva na poplatníka tuším že 38tis
21. června 2024 v 12:51
12:41
Právě proto vám věčně radím, že se máte vykašlat na ČR. Slabý výdělek a vysoké zdanění. Není nad cestování po světě.
21. června 2024 v 12:51
8:48
Krystyna je bohyně
. Jee neskutečně nádherná. Pak see mi ještě moc líbí Angelina Jolie, ale nejsem naivní a vím že i tyhle ženy mají prostě úpravy a za jejich krásou není jen mýdlo, to je prostě úplná hloupost toto říct a úplně to degraduje úsilí těch žen. Netřeba mít všechno katastrofálně přehnané a nepřirozené. Nebo katastrofálně - každý má jiný vkus a hlavní je ať se každý líbí sám sobě.
Ale je ujeté že muži jsou ohledně toho co je přirozené, tím myslím bez estetického zásahu a bez úsilí, a co ne tak strašně nevzdělaní. Protože reálně vypadat dobře, být zdravý a fit jedinec je něco pro co každý musí něco dělat. Jen prostě mnohým to přijde přirozené a normální a tak to tolik nevnímá. A když tou nerozumíte, tak se k tomu nevyjadřujte, já tohle nenávidím i u rodičů. U mamky která mi řekne že mám všechno jen tak a zadarmo protože jsem od přírody štíhlá, hezká a bla bla. Což je tak daleko od pravdy.
Si vezměte co ne "normální" a běžné v americe, jak tam vypadají průměrní lidé. A ti když přiletí do Evropy (hlavní město Paříž
) tak mají kulturní šok že tady nejsme tak tlustí, jsme vzdělanější, lépe se stravujeme a víc se hýbeme. No a muži prostě netuší co všechno stojí za tím aby žena měla skutečně tu privilegii krásných. Protože u muže není nejdůležitější vzhled, ale peníze. Za mne osobně je krása stejná volba jako být majetný. Protože ani jednoho nedosáhnete bez toho aniž byste dlouhodobě vynaložili úsilí. Pár vyvolených se s tím narodí, ale kolik z nich si to udrží? Peníze se dají rozházet, a krása se dá schovat tukem a špatným životním stylem. A tohle je názor za kterým si stojím a nikdo mi jej nevymluví.
21. června 2024 v 12:41
12:31
Jestliže je místo vedení společnosti v ČR (žena zde žije), stává se daňovým rezidentem a tudíž v ČR probíhá zdanění i příjmu na jakoby offshore firmu v zahraničí. Tudíž je vše v ČR zdanovano a ničemu se nevyhnes.
Pouze, jestli by jsi opravdu žila v zahraničí většinu roku a tam i podnikala výdělečnou činnost, budeš podléhat dani v cizině
21. června 2024 v 12:31
živnost a investice
Založ si offshore. Příště se tomu danění vyhneš.
21. června 2024 v 12:31
12:23
Danit to musíš, pak jen záleží, jak si uplatnis náklady. Bohužel nespadas ani do pásma, kdy by jsi mohla platit paušální daň - ta je do 2mil kc příjmu ročně. Samozřejmě doporučuji uplatnit veškeré daňové odpocty atd. Od příštího roku si otevírám danovou právní kancelář v Praze, pak vám tady dám na mě kontakt a mohu vám dělat daňová přiznání a vést učto atp., případně vás zastupovat u soudu
21. června 2024 v 12:23
9:27
Legalne na ucet zaslane mne jako osvc obrat 4-5mil kc, nechci to danit. Chci zisk investovat. Cili to se neda. Musim to zdanit 15%. Spravne chapu?