Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
18. června 2024 v 23:24
23:19
Jestli si chceš dál povídat, tak prosím peníze. Zadarmo se s muži nebavím.
18. června 2024 v 23:23
23:19
Loser je ten, co si musí platit, aby na něj někdo hrábl a ještě dělá otroka 50 let státu
18. června 2024 v 23:19
...
Jak dojdou argumenty vždy dorazí nějaký losersky zhrzený koště s tím kolik vydělává:))) Fajn kup si třeba mrakodrap uslintana, koktající selko,ale to že jsi největší loser pod sluncem mně nevysvetlis
18. června 2024 v 22:49
22:39
Tak mě čuňara nastesti nechodí na Odstranění tohoto problému stačí zvýšit cenu ale holt některý vibe těch lidí nezměníš ani když máš vysoké ceny A zhledem k tomu že mám GFE servis což samozřejmě neznamená líbání v ceně ale přátelský přístup jako u kamarádky čím milenky nedělám ani orál bez ale právě jsem u toho sexu taková víc otevřenější tudíž jim koukám do očí a jsem prostě zaměřená na ně nejsem tak jakože bych tam zavírala oči a čekala až ti skončí to právě že vůbec ne taky si za to nechám pěkně platit to ne že ne ale tím že jsem začala dělat tuhle službu tak zjišťuji že mi to opravdu nevyhovuje ale zase díky tomu to servisu se mi vrací takže nevím vůbec co s tím dělat někdy mám pocit Že jakoby se ta její zvrácenost těch očí pro paslovala do těch mých je mi úplně zle z toho pohledu dneska jsem měla takového klienta bylo všecko v pohodě na pohodu byl slušnej a to ale v těch očích jsem viděla fakt hnus ono se říká že oči jsou okna do duše a prostě někteří mají fakt duší hnusnou a právě že mi to vůbec nedělá dobře takže pánové pokud se vám slečna nedívá do očí tak je to jenom z toho důvodu že si to prostě uvnitř zkažený a ona to vycítí já jsem hodně senzibilní aha v tomhle v téhle práci je to občas jako obtížné zase díky jdeme jsem senzibility je právě jako se se mnou klienti přijď se ti příjemně protože dokážu vycítit potřeby že zrovna potřebujou slyšet a vidět a cítit ale také to mà tento háček Siri za ty věty zkomolené ale nemám čas psát a nahrávám to tady hlasov co. tak snad to po mě nějak pře luští te
18. června 2024 v 22:39
22:35
Ne, je mi z nich na blití už jen otevřu dveře a modlím se, aby byl konec. Zatímco oni září štěstím a já hažu falešné úsměvy, v hlavě si přehrávám svoje. Při nesnesitelném zápachu chcanek od jejich péra často musím zadržet dech, abych se nepoblila na místě.
18. června 2024 v 22:35
….
Holky koukáte zákazníkům při aktu do očí já to párkrát zkoušela jelikož vidím pozitivní výsledky že jim připadá že tam s nimi opravdu jsem ale kolikrát v těch očích vidím takové temno až je mi z toho zle jak to máte vy ?
18. června 2024 v 22:28
22:02
Já bych dodala že to jsou zhrzelci co si myslí že na nich stojí celý sex bussines. Přitom každá kdyby věděla předem kdo jde a píše blbosti na internet tak by ho nevzala. Jsou to špatný klienti co hledaj chyby všude a nebo si stěžují že je draha. Ego až na půdu přitom sami vypadají tragikomicky. Vyžadují servis který dotyčná ani nedělá nebo dělá za příplatek.
Často mají trapné radobyvtipne kecy a ten čas je s nima spíš utrpení. Naštěstí většina norníků přijde jen jednou a víckrát ne. Cele to fórum je kyberšikana vůči ženám od agresivních a pasivně agresivních jedinců.
18. června 2024 v 22:12
.
On je vždycky důvod, proč hledat šlapky, proč si o vás žádná normální ženská zadarmo neopře ani rezavý kolo
Zadarmo o vás nikdo nezavadí ani pohledem a já díky vašim plným pytlům vydělám průměrnou vyplatu za víkend a nic nedaním. Smůla, co?
Otroč do pětašedesáti státu za minimálku a plať šlapkam, abys mohl s prázdným pytlem trochu fungovat, bezmozku
18. června 2024 v 22:08
2152
Zase příspěvek o hovně. Co čekat od norníka co si umí akorát stěžovat a nadávat. Abys nezdechnul ty na nějakou chorobu od těch feťaček z karláku za kterýma chodíš. Karma je zdarma.
18. června 2024 v 22:04
...
Chceš blbko vědět jak poznat norníka ok velkohubá maskaro beru si 1000 ecek na hodinu a možná zdrazim blbky
18. června 2024 v 22:02
SOŽ - Zdeňka
18. června 2024 v 22:00
21:52
A nezapomeň si ostříhat nehty na nohou a vypláchnout držku.. smrdí vám z huby jak žebrákovi z tašky
18. června 2024 v 21:59
21:52
Už máš spát, ať jsi zítra v Kolbence fit, abys u pásu mohl týden makat, abys mohl na pár minut zasunout, pač zadarmo na tebe nikdo nesáhne ani železnou tyčí na opice, chlupatá zrůdo
18. června 2024 v 21:52
Pro koště 1717
Klid koště utři si hubu od mrdky a zajed do garáž nebo nejlépe zdechni
18. června 2024 v 21:47
20:57
Ted si vem ze si vdana a tohle mas doma a nevis o tom. Pretoze sa pretvaruju. Aj ja mala hovado. Prve roky pretvarka. Ale ja bola mlada a blba. Potom som ho nacapalal a prestal hrat. Vulgarne hovado plne zavisti a zlosti, manipulator co lhal zenam aby ich dostaval do postele. Vyhladaval take co mali majetky. Lepsie je byt sama a mat svoje peniaze. Nez prezit zivot blbky a sluzky v jednom.
18. června 2024 v 20:57
1717
Ježiš ty seš privitiv to ani neni možný. Když už seš tady tak aspoň holkám co makaji v Čechách řekni jak poznáš norníka ať seš aspoň trochu užitečnej a nezabíráš tu jen místo.
18. června 2024 v 17:17
,,,
Prostitutce jde ruku v ruce s kriminalitou tak tu ze sebe nedělejte chudinky chlast drogy smečka kurev a nebo jejich vybraných cikánských či barevných pasáků
18. června 2024 v 17:12
SOŽ - Zdeňka
"Feministický kroužek".
Jako pochvala ok.
18. června 2024 v 16:59
10:17
To ta vesmir tresta za to ze si seba nevazis. Nedavno som to pocuvala na YT jak funguju energie, ze si seba nevazas a preto ta tresta vesmir. Alebo na co veris. U mna je 30min proste 30min vratane sprchy a obliekania. Klienti maju uctu, nic nesundavaju a po sebe uklizi kupelnu a este davaju peniaze navyse. Bezne robim 2 h a len raz sex. Keby klient sundava kondom vykopnem ho z bytu a preto mi taky odpad nevola. Tak sa nestazuj ked ti platia 30min a ostavaju 45. Si neni nornalna a len nicis pravidla. Ked pridem na masaz trva 45 min vratane obliekania.
18. června 2024 v 16:57
👍
Jak vás může okrást prostitutka? Vezme peníze z peněženky, když se sprchujete? Vezměte si věci s sebou?
Maximální krádež od šlapky je, že nedodrží servis nebo čas. Tedy maximálně přidejte o 1500.
Prostitutka neví, jestli za dveřmi nečeká dalších pět chlapů a kromě peněz riskuje nechtěné těhotenství, násilí i život.
Těžko obstoupí klienta pět prostitutek, ať navalí peněženku. Na prostitutku, která ve většině případů jako každá žena měří a váží méně než průměrný muž se nemá jak moc fyzicky bránit.
Takže říct klient, že prostitutky jsou svině a taky okrádají, tak těžko skončíte zbití nebo těhotní.