Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
15. března 2016 v 14:28
Sunny
Pro zoe od Sunny
Ja myslela ze urcity privat primo.K Jitce urcite ne,zkusenost spatna
15. března 2016 v 14:28
Sunny
Pro zoe od Sunny
Ja myslela ze urcity privat primo.K Jitce urcite ne,zkusenost spatna
15. března 2016 v 14:15
Pro sunny od zoe
Oml se,že píšu až teď.na machl 12je dobře v ktemkoliv patře.až tada na sklep u yvonne.sto hokek 2 pokoje,nemáš své soukromí.jinak vedena úplně nahoře,ale to falešná stetka co ovšem nemá o protějších dveřích na rezavou natalu. Ta vyhazuje holky o půlnoci na ulici pizda.jinak Jitka má machtelf 24dum ob jedno
15. března 2016 v 14:01
nemecko
v nemecku by za tebe mel.platitdane majitel pojud delas pul napul...pokud delas 60% pro tebe, mela bys dat majiteli domluvenou castku a on to za tebe zaplati...
15. března 2016 v 13:38
pro lidu
bohuzel to nejsou pomluvy a clovek se akorat presvedcil , ze prvni dojem muze hodne klamat , ale to uz je jedno ,co se stalo to se stalo . jenom doufam,ze uz nikdo nenaleti tak,jako ja a spousta ostatnich slecen . Dane jsem taky nemusela platit , ale pak se jenom divim , kdyz mi prijde domu dopis do cech , ze mam dluh na danich za urcite obdobi . Takze kazdej si pracujte kde chcete , ale davejte si holky pozor
15. března 2016 v 12:50
nemecko
zkusilas evapilnitz? drazdany...hodka 150, pul hodina 100, quicky 50e..mas z toho pul.nic neplatis.ja tam kdysi delala.zazrak to neni ale ciste prostredi..dane se neplati..
15. března 2016 v 11:27
Lida
Co za nenávistné kace tady píší.tomu pořad nerozumim a asi ani nebudu
15. března 2016 v 11:26
Lida
Proč tu Patricii tak pomloivate,však je milá.jaké dané.žádné neplatis pokud nechces a pak důchod žádný.že žije s advokátem a co?já ziju s pilotem .akorát neví co dělám.chudak by se zhroutil
14. března 2016 v 23:28
Stuttgart
Ahoj holky jsem s kamarádkou na privát v Německu a nelibi se nám tady..jsme zklamane.Poradil by někdo něco tady blízko ?Děkuji
14. března 2016 v 19:52
nikol25
Hlavně ne prosím Mnichov ne,tam mám špatné zkušenosti :-(
14. března 2016 v 19:50
nikol25
14. března 2016 v 19:49
nikol25
Spíše bych potřebovala někam blíž k čechám,jestli Nurnberg,Ausburg,nebo někam do poloviny německa,kdyby se něco našlo,byla bych moc zavázaná.
14. března 2016 v 19:27
Suzi
A máš aspoň představu kam konkrétně do Německa nebo ti to je jedno
14. března 2016 v 19:23
nikol25
Ahoj holky nevíte prosím o nějakém dobrém priváte v německu?potřebuju nutně vydělat peníze,mám to za pár nebo mě vyhoděj z podnájmu,tady v čechách je to mizerný.Polovina chlapů chce OB a anál a to já nedělám,v něměcku jsem to nikdy nemusel dělat.nevíte prosím některá o něčem?byla bych vám vděčná.Díky
14. března 2016 v 18:48
Kira
Internet uz to taky koukám nějak nepobira
místo slov jenom nějaký kódy, tak teď si mužem domyslet co to může být za slovo
14. března 2016 v 18:39
Ambiente Rose
Ambiente Rose Babes EABF5993
Jj je hodně míst kde se dělá OB a to konkrétně i tam, kde je to zakázaný. Ja mám bohužel nepříjemnou zkušenost s podnikem v Mnichově, Ambiente Rose Babes, kde mi šéfová řekla, že i když je to zakázané, tak je lepší když to budu dělat, že si tím zajistím spousty chlapu. Dopadlo to tak, že jsem okamžitě naházela věci do auta a ukončila jsem na jiném místě, kde mě do ničeho takovyho nenutili,ba naopak mě důrazně upozornili, že je to zakázané. Fakt nejsem magor abych si ničila zdraví za příplatek 30 €
14. března 2016 v 18:37
Monika
Tak To je husty
vy fakt nemate Mozek
14. března 2016 v 18:20
Patricie
Já čekala kdy se ozveš. Přestaň se už laskavě schovávat za přezdívky a přestaň se opičit, člověk tu o tobě a tvým rádoby businesu napise pravdu a vzápětí napíšeš to stejný o podniku, kterej k smrti nesnášíš a máš v tom osobní zájem. My co jsme u tebe dělali víme moc dobře všechno o tvojí zášti a nenávisti ,tak už se holka vzpamatuj, věnuj se naplno práci a třeba ti to konečně pujde
14. března 2016 v 17:58
MONCHERIE
bacha nam doslo zaplatit 4500 eur kvuli moncherie.po trech letech !!!!!
14. března 2016 v 15:53
Klara
Ty jo taky bych chtěla dluh 1000 e, já jim musím zaplatit 5000e, kdyby se mi ta piiiii Patricie dostala do ruky, tak ji pěkně zásluhu