Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
13. března 2016 v 19:43
Ria
Žádné dané .jim možná.patricii
13. března 2016 v 19:39
Iza
Ja jsem s Patricii pracovala v allergas ,byla spina uz tam!!Kazdopadne za ni chodil stalak pravnik Benroite nebo jak se jmenuje a ten ji vse zaplatil a zaridil ten privat tak je jasny ze se o to nebude starat !!A holky co tam sou se stoho poserou veskere papiry co tam podepsali jsou nastaveny kompletne proti nim ona osobne mi volala asi mela potrebu se pochlubit ze ty stetky ani nevi co podepisovali a za pet let Jim pridou takovy dane ze se zadluzi na celej zivot !!a smala se tomu jak prastena !!!zu se sni nebavim je to zly clovek co ma radost ze muze ublizovat
13. března 2016 v 15:30
Sunny
Zoe a ktery podnik na te machtelfinger 12?
13. března 2016 v 08:38
Ria pro Mnichov
Jinak z baráků azylak nikdy nebude,o situaci v domě vím dost.tohle by vedení neudělalo,pořad vybírá hooodne vysoké najmy na pohodlný zivot
13. března 2016 v 08:35
Ria pro Mnichov
Fakt,je ta Patricie taková slípka?Vypadá jak milius ,tak asi teda nebude.je to barák na prd.dělala jsem tam,pár dnů práce,dvakrát tolik dnů práce žádná.
13. března 2016 v 07:17
Mnichov
13. března 2016 v 07:01
Mnichov
NEDOPORUCUJI - aadresa Mnichov Helene Wesele bogen 7, 1. a 3 patro. Má to patricie, aspon tak si říka, jinak jmenem Martina z CZ. blondyny - hloupa. Neumí absolutně vect podnik, nic netuší o podnikaní!!!! Není tam uklizečka, nikdo tam neuklízí, bordel smarad, rozbité věci, nikdo nic nesparavuje....věčně tam něco chybí včetně kondomu! a klienti - nechodí....Patricice je bývala šlapota z Hofer str. , zlatokopka. Nnicmeně je to zlí a podlý člověk. Velký pozor na tento podnik. a co se tyče prostřdí je tam asi 100m od tam azylak a tabor pro uprchlíky. Tak že katastrofa. A ten barak by se měl také rušit jako bordel. Má tam být azylak z toho. Tak že tak.
A Patricie má velmi špatnou pověst v Mnichově, nenechte se zmílit jejím dětinským ksichtem. je slizká jako had. A že prej ještě v bývalé práci dluží za najem.....
13. března 2016 v 01:31
Zlodejka
Bacha na Renata Dostalkova ! Je to zlodejka a blázen k tomu !
12. března 2016 v 17:24
Rakusko je fuj
Rakusania su totalni humusaci,nakazeni a lakomi ako svina.Este ta budu nutit ,aby si isla s cenou dole.Co ja som tam bola pred par rokmi,uz im tak zacalo j.ebat ,ze vyzadovali od dievcat semena inych zakaznikov v kondomoch,bola to novinka medzi zakaznikmi.
12. března 2016 v 04:29
Ria
Pro mě Vídeň des.malé ceny,chtěli velký servis.a hl nechod pracovat k těm sestrám,už nevím,jak se jmenují,ale jsou to pěkně coury že Zlína.jedna si těžce Tvoje vydel peníze chodí užívat do casina
10. března 2016 v 15:37
ahoj
Ahoj holky, jak je to teď ve Vídni, dá se tam vydělat?
10. března 2016 v 00:48
Praca Francie
pre zoe - ide iba o tancovanie, ziaden sex! k tomu su super prachy za drinky a tance. takze ak neches nutne je*at ale dobre zarobit, pree v strip klube je fajn, ale nie pre kazdeho
10. března 2016 v 00:48
Praca Francie
pre zoe - ide iba o tancovanie, ziaden sex! k tomu su super prachy za drinky a tance. takze ak neches nutne je*at ale dobre zarobit, pree v strip klube je fajn, ale nie pre kazdeho
9. března 2016 v 10:42
Zoe pro francie
To tam pracujete?je to moc málo peněz.člověk by tam musel být dlouho ,pracovat v noci a navíc i pít.:(
9. března 2016 v 09:01
Praca Francie
- salary per night : 40 Euro
- money for drinks : Like 17% (5 Euro cup of champagne, 30, 40, 50, 60 Euro bottle of Champagne)
- money for private dances, 15 Euro for topless, 30 Nude, one song only)
- how many days a week girls work: 6 days , Sunday close
- how many hours a night: 6 hours
- how many girls work in club : 4/5 girls
http://showtimebabes.com/france.html
8. března 2016 v 11:27
Zoe
Tady se jen pomlouvání,těžká drbarna,bacha,aby jste náhodou jedna druhé nepomohly,měly by jste se stydět.nj,zdeformovaná hlavička závisti je pořad ve strehu
8. března 2016 v 08:53
Pro Lenka od Zoe
já ale já nejsem Pata.líto je mi Tebe nevím co jsi zač,ale vymyslet,že by si tady sama některá mastila ego může jen ta,která je toho schopna-prolhana furie.a copak jsi za Lenka od Chrise nebozka?
7. března 2016 v 17:36
Lenka
7. března 2016 v 15:21
Ria
Je tady nějaká slečna,která má zkus s finskem,norském,popř irském a Anglii,která mě vezme sebou nebo poradi?v nor a FIN jsem nikdy nebyla.IR a angl nemám dobre kontakty už bohužel.mail:poteseni.slaurou.email.cz.---předem dekuji
7. března 2016 v 15:12
Zoe
Tady byla pomlouvana Patricie z ambiente,proč,je to tak hodná a hezká holka