Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
20. března 2016 v 21:04
Amb rose babes
Mon cherie ambiente pořad stejně o ničem.teď ještě horší.nedoporucuju
20. března 2016 v 20:58
mnichov 20.01
nejsem nikdo z ambiente, ale mam osobni nedobrou zkusenost s MONCHERIE..Omyla se to porad dokola, ale to co jsem.zazila s jitkou mi bylo varovanim.a vlastně i diky ni, je pro me mnichov tabu.dokonale mi otravila to v toto meste dal zkouset.dle meho psychicky nevyrovnana, co rvala na ulici na holjy z konkurencnich privatu, urazela je, nutila holky at si daji zidle ven z privatu a sedi na chodbě apod veci..tohle nedela seriozni podnik ani majitel.o tom ze volala me kamaradce domu uz ani nemluvim.nastesti to doma vedeli.ale uz je to tisickratvomylabe dokola.ZA ME MINCHERIE NIKDY A BUDU VAROVAT HOLKY DAL.TAKOVETO CHOVANI JE CHARAKTEREM A TEN SE BOHUZEL NEZMENI
20. března 2016 v 20:49
Amb rose babes
Spokojené?to pochybuji.kdopak si to píše Paprika?z babes.co je podelane,to nezachranis
20. března 2016 v 20:32
ambiente rose babes
osobni zkusenost nemam , ale znam dost holek co tam pracovali nebo i pracuji a jsou vic nez spokojene
20. března 2016 v 20:25
mnichov 20.01
no takto si jeste nezazila MONCHERIE.JA A KAMARADKA JSME TO ZAZILY.takze ani jeden podnik nedoporucuji!!!!
20. března 2016 v 20:01
ambiente rose babes
je sebranka nejhorsich kurev ,ktere z normalnich podniku vyhodili ,tak si umite udelat obrazek co je to tam zac.
20. března 2016 v 17:40
hanka
pokud někdo chce tak mám kontakt na privát u frankfurtu v mainzu
20. března 2016 v 17:17
mnichov
jezdete jen pres nemecke majitele
www.kollegin.de
najit si stellen bebo verm.
zadate bayern
a vyjedou vam desitky privatu
DO MNICHOVA VUBEC NEJEZDETE.ZTRATA CASU.
20. března 2016 v 15:42
Amb rose babes
Přihlášena,jako k práci či na FIN úřadě?FIN není nutný,pokud tady člověk nežije a nevlastní tady něco.jinak policie samozřejmě holky eviduje kvůli bezpečnosti,ne proto,aby ilustrovala,jestli platí daně.daně musí platit majitel bordelu.a pokud s tím nechce na ferovku vyjít ven,kolik mu to hodí,haze to na holky.např v Lipsku jsme prac na %,kokot majitel přišel,že kdyby přišli fizli máme říkat,že jen 50eu,přitom míval od jedné i 4*víc denně.oni podvádějí na daních.kurvy majitele.stejně ta Patrika kdyby neměla toho svého advokáta,který ji to vše dělá by mohla jít znova na ulici do asi,kde začínala.ta se v tom vyzná jako koza v petrželí.nechodte k ní,že je česká,neznamená,že je milá a ty české kurvy,že vás přijmou.jsou to agresivní devky ještě od Jitky.pozooor neeeee
20. března 2016 v 14:58
ambiente babes - Patricie
novým holkám, prostě adresda : helene wesele bogen 7 , mnichov NEEEEE!!!!! Patricie - Martina si po roce a půl co to tam má si udělal stránky.....podvadí holky, třeba co se týče reklamy, VY jí zaplatite za reklamu a ona ji prostě zruší nebo ji tam vůbec neda...a peníze nevratí, že ano! a to že jede na fetu se ví....ona se tím ani netají. je to humus. mě vyhodila, i když jsem měla zaplacenou letenku a ona mi odsouhlasila termín. tak že mě vyhodila....!!!! důvod, že jí pomlouvam,ale řekla jsem jen pravdu nahlas!!!!!že patricie, nebo Martino????! pak mi za 14dní na to příjde zprava od ní, a vyhružky na whatsapp, pač zjístila, že makam jinde v mnichově!!!!
má prostě dost! pokud se hcystaš neco hlasit na uřady máš asi smulu již jsem přihlašená, pač jsem to tušila jaká jsi svině. Doufám, že holky sofie, mia , ronja,marie...atd - ty normalní .. dostanou rozum a odejdou co nejdřív. Nebojte se jí ! nemá žadnou moc! a pověst katastrofalní a bordelu v mnichově je spoustu!!!Na té adrese je to tam o průser.....
20. března 2016 v 13:21
Praca Nemecko
Club in HAMBURG, GERMANY
Work:
Daily fix: 50 €, girl needs to pay tax
Private dance start from 50 € the girls get 50% full strip dance
Stag show start from 60 € the girls get 50%
Club dollars - girl gets 1 € fr each club dollar
Champagne - 25% from price of bottle
Opening hours:
In the week we open from 18-2 o'clock
Weekend from 18-4 o'clock
If the girls have champagne customer of course longer
Accommodation:
Each girls had their own room
Shared kitchen and bathroom
Free wifi
And cost 10€ each night
Pay:
We pay the fix for the work last night before they leave and the rest will be paid daily
http://showtimebabes.com/germany.html
18. března 2016 v 22:15
Kontakt na foto
Máte prosím některá kontakt na foto za solidní cenu?
18. března 2016 v 21:18
Ambiente Rose Babes
Sem ani nikdo rozumnej nepůjde pracovat
18. března 2016 v 21:14
Ria
Cely barák v ab rose celek na picu.ani sem nechodte,jen se nastvete.nee
18. března 2016 v 20:30
Ria
V Mnichově na ně nikdo nechodí.extrém pěkně,upravene
18. března 2016 v 18:31
fotky Vávra
holky myslite, ze jeste ,letí, Vávra a jeho fotky?
18. března 2016 v 17:50
Ria
Může mi někdo napsat ,jak to řešit do budoucna.asi si platíme zdravotní,co s nama bude na stáří,pokus nemáme nic nasetreno .jak to vidíte.děkuji za odpoved
18. března 2016 v 17:29
hanka
Ahoj,hledám jednu slečnu na privát do Paříže. máme volný termín od 30.3 do 15.4 pište i s fotkou na
blondynaprivat@seznam.cz
18. března 2016 v 17:26
Amb rose babes
No Patrika chodila jako mumie,zřejmě je pod vlivem něčeho.já taky doma roztahují zadek abych měla peníze.ale ne v práci.neminim se Pos..... Pak.ne sexu privátním nic není,jde o intriky,které tam probíhají což je hnus fialovy
18. března 2016 v 17:19
Ali
Tak Patrici znam osobne jeste kdyz semnou delala v Asi u silnice ,takze at radsi zaleze do diry s ktere vylezla ubozacka,je to fetka co kdybi nemela toho advokata co sni je jen Kuli tomu ze ji strka Doma i nohu da zadku tak slape do ted na ulici !!kdyby ji radsi zaplatil sesiti zadku at tak nesmrdi ..ale to by ji tam zas nemohl strkat nohy
nebav te se tady oni dela ji to dobre ....za to ze ma bordel musi Doma roztahovat Zadek