Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
12. května 2024 v 10:03
Byt hotově
Jako kecy můžeš mít jaký chceš, své byty mám. A protože tohle mám jako bokovku k účetní firmě, takže vím, že finančák to moc rád pokutuje. Pokuta je do 500.000 Kč pro fyzickou osobu a většinou pak následuje důkladná sonda do všech příjmů a výdajů dané osoby za posledních 10 let a téměř na jistotu dopočet daně, což bolí, ale hlavně masivní penále což bolí hodně. To samé sociální a zdravotní pojištění.
Takže kecy měj dál, píšu to spíš pro ostatní, než pro agresivní chytrolínku
12. května 2024 v 09:00
:D
Z hodně žen tu cítím "fake it till you make it" a manifestaci toho co chtějí, no přeju hodně štěstí, znala jsem jednu co si myslela jak je high class a na veřejnosti se neuměla vůbec chocat, dělala spíš ostudu ale byla aspoň hezká. Nevýhoda anonymního fora no. kdyby se tu začala každá z Vás podepisovat aspoň pracovním jménem a odkazem na inzerát jo to by byla prča.
12. května 2024 v 08:41
Placeni během schuzky
Bohužel, tohle je pro Skandinavce typické. Ženy ve Skandinávii chtějí rovnoprávnost ve všem a dokonce se často stává, ze se urazí, když by muž na prvním rande za ne zaplatil, protože ony přeci také vydělávají. Absolutně s tím modelem nesouhlasim, ale žila a pracovala jsem v Dansku 6 let v korporatu a tuhle 50:50 kulturu jsem vnimala silne, chlap ti ani nepodrzi dveře a klidně jde první. Takže těžko radit, co s tímhle klientem, řešit kulturní rozdíly asi těžko, spis bych mu řekla příště o trochu víc peněz, abys měla na své výdaje.
12. května 2024 v 08:01
7.39
Tvoje starosti bych chtěla mít teda.ty doufej že si taky možná jednou vydělas na aspon 1 byt. A hlavně já pracuji v zahraničí legálně takže ne že by ti po tom něco bylo ale byt v Česku mohu kdykoliv dokázat takže buď v klidu a hezky pracuj.
12. května 2024 v 07:39
Byt za hotovost
Jen pozor. To je nelegální, hotově se už mnoho let nesmí platit víc než ekvivalent 10.000 EUR. V rámci zákona o praní špinavých peněz, což tohle z pohledu zákona jsou. Finanční úřad má 10 let a často zpětně kontrolují nákupy nemovitostí. Tak doufej...
12. května 2024 v 03:36
20:27
Pozval tě na dovolenou tak by se měl postarat proč by sis měla ukrajovat ze svojí odměny a něco platit?
12. května 2024 v 01:50
Placení
Jak byste reagovaly, kdyby vás klient nechal zaplatit si něco samotnou? A teď nemyslím, že si jdete koupit kabelku ale třeba jídlo. Byla jsem s klientem jako placená společnice na více dní, zaplatil krásný ubytování ale během dne už nic moc neřešil. Skoro nejí, tak mě ani nevzal na jídlo skoro, za celou dobu dvakrát. Jednou chtěl jíst něco jiného, než já, tak mě nechal vzít si jídlo na jiném místě sebou, kde jsem si ho platila sama. Párkrát byla potřeba někam přejet metrem, kvůli zácpě, které jsem si taky platila sama. Mám s ním jet znovu a přemýšlím, jak kulantně mu naznačit, že to není ok. Btw není to Čech ale je ze Skandinávie
11. května 2024 v 23:25
…
Finové a Norové jsou fajn a ještě Asiati .Nemci , Rakušani , Švýcaři a Češi …Max hodinu , pokud chtějí víc tak se vxmlouvam.Navíc za 3000 tzn 120€ chodí jen ošklivky a nesebevědomé ženy .Takovych cen se mi klienti štítí.Cena od spolecnice na úrovni začíná od 350€ to se ti dost na klientele projeví.Ale je mi jasné , že ne každá o sebe tak dbá aby ji tohle někdo zaplatil
11. května 2024 v 22:29
21:14
2 roky jsi mimo, ale travis čas zde? Tomu nerozumím. Já když jsem tohle nedělala, nikdo by mě nedonutil chodit na jakýkoliv web připomínající tenhle job. Měla jsem úplně jiný život a starosti
11. května 2024 v 21:14
Já skončila 2022 a už bych se k tomu nevrátila. Všude už očekávají v ceně oral bez, líbání - ceny nízké. Ble. Mám nějakou hodnotu a moje zdraví je Nr.1
Co z penez a svobody když nebudu zdrava?
11. května 2024 v 20:41
Ano jsou to vysávači měla jsem s něma jen problemy. Pracuji Belgie-Finsko a zbytek měsíce mám klid.
11. května 2024 v 20:27
18:35
Nejsou fajn ani na ty krátkodobé. Češi jsou hrozně nároční vysávači, kteří nechtějí platit. Obdivuju všechny z vás, které s nimi pracujete. To se fakt nedá.
11. května 2024 v 20:22
Maledivy
Já bych s Čechem za 3000 do postele nevlezla jsou to zmrdi
11. května 2024 v 18:35
Češi
Jsou fajn klienti na krátkodobé schuzky.Ale co se týče dovolených…Rozhodně ne.I ti nejbohatší z tebe budou vysávat každou kapku.Mají pocit že si kupuji tvou duši a ne společnost.Vím o čem mluvím Češi jsou nejhorší klienti a to lítám po světě.Vsude jinde mě muži nosi na rukou.Češí jsou prostě burani
11. května 2024 v 17:01
Maledivy
Já osobně bych s vychcanym Cechem nejela ani na Machac.presme jak píše slečna on se narve Viagrou a buhvi čím a budeš mu dělat otrokyni 24 hodin denně.a pokud mu nebudeš po vůli může ti sebrat letenky a vyhodit tě z ubytování a vzhledem k tomu že vše platí on máš smůlu.s Čechem co jeste ani neznas ani náhodou.
11. května 2024 v 16:58
16.37
Mám 2 účty v Česku a další 2 v zahraničí kde ziju. A byt tady i v Česku jsem kupovala za hotovost přímo od majitele cca před 5 lety.
11. května 2024 v 16:44
Maledivy
Jde o to ze letis s Čechem. Nic dobreho necekej, on si neleti užít dovolenou. Leti si užit neomezený sex možná i na Viagre a jak dlouho chce on
11. května 2024 v 16:37
Výdělky
Dotaz na slečny, co vydělávají velké částky měsíčně a nic z toho neodvádí, což je předpokládám 90% z nás. Jak tyhle velké částky dostáváte na účet? Nebo si vše nechávate v hotovosti? Jak pak řešíte, když si chcete koupit např. nemovitost, auto a podobně. Mám trošku strach si měsíčně vkládat desetitisíce nebo statistice na účet, když oficiálně žádnou práci nemám..při vyšších částkách to je podezřele a někdo po tom může začít pátrat
11. května 2024 v 16:33
16:25
Hele ja mam cosi vyssie ceny a menej klientov a mensie zisky. Naopak su tu take spinky co robia owo v cene za 100 a maju vysoke zarobky. Nemaju cas na seba, hrozny ksicht. Ten stres ich dobehne a samozrejme i choroby. Princezny co tu robili owo v cene uz skoncili. Su tu nove princezny s owom za 100. Ja mam 50€ extra za owo vo Fi i libani. Mozno sa budes smiat ale nemam 1000 denne. Skor 300-700. Ale mam cas na seba, postavu mam super. Tieto princezny proste chcu tych 1000-1500€ a urobia preto vsetko. Ja nie
11. května 2024 v 16:25
15:46
Stačí se podívat jak se tu některé "dámy" vyjadřují na adresu mužů. A takové chtějí kvalitní klienty na úrovni. Takové si je nezaslouží. Co vysíláš to dostaneš. A pokud něco chceš, musíš pro to něco udělat. Když tu čtu, že na tour nesportují a nestarají se o sebe, ale raději se válí na gauči, to mluví samo za sebe. Dnešní holky jsou neskutečně líné a chtěly by peníze za roztáhnutí, ale tak to nefunguje. Konkurence je velká a vydělat dnes dobré peníze stojí mnohem více úsilí, které tu ale mnohé nejsou ochotné vynaložit.