Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
15. května 2024 v 11:40
Pro ok ok
A nemusis si jrát na muže, abys věděla kde všude inzerovat v ČR , stejně jsou ty hlavní stránky zde omílány dokola.Staci omrknout historii zde ;)
15. května 2024 v 11:40
okok
Co je 411? nějaký web?
15. května 2024 v 11:39
11:24
kdyz jsi schopný dát "dokonce" 5000Kč (coz byla moje cena pred 10 ti lety), tak se nediv, ze nesezenes nic extra :-D Nabídni aspon 10 tis. Kč za hodinu. Chces neco trochu lepsiho? tak zacni platit. Ver mi ale ze luxus stoji x násobne více. Smir se s tím, co si muzes dovolit a nedelej otocky - nemuzes si je dovolit
15. května 2024 v 11:38
Lepší liga
Mimochodem na českých holkach je nejvíc fejku :) Hodně klientů si mi uz ztěžovalo :)
15. května 2024 v 11:36
Lepší liga
Tím samozřejmě nechci nikoho urazit.Jen mluvím na rovinu.Jsem rada, že některé ženy obsluhují i tu nižší třídu.Jelikoz zabrání častému znasilbovsni žen tam venku
15. května 2024 v 11:32
Lepší liga
Je na 411 ale holka co si bere 5K na hodinu je průměr .Mas jistotu ze fotky budou sedět , a většinou 5K je pouze základ.Rozhodně ne vše v ceně ;) Takže pro střední třídu.Pro ty ostatní holky za 3k ale tsm uz realita vs fotky bude logicky jiná .Krasna Tena hold stojí víc.To nás jako s oblečením , auty… Pokud hledis na cenu, jsi jen další česky Pepík :) Kdybys nebyl, nejsi zde :)
15. května 2024 v 11:24
okok
Mně fakt zajímalo jenom to, jestli existuje nějaký smysluplnější portál, který neznám. "Ne" je zcela legitimní odpověď.
15. května 2024 v 11:10
10:59
Tady většina holek lže a pribarvuje si realitu. Jestli všemu zde věříš, jsi blázen.
15. května 2024 v 10:59
okok
OK, odpověď je zatím EG, DP, CH. Šlo to snad i bez toho hejtu, jen jsem se zeptal. Ale díky.
Mně jde v podstatě jen o to, aby pak realita nebyla úplně jinde a já neobcházel kdovíkolik slečen zbytečně. Půlka z vás tady hází stovkami eur, tak jsem si prostě myslel, že tahle "lepší liga" se hledá někde jinde, to je celé.
15. května 2024 v 10:31
10:17
Věřím tomu, že průměrný Čech ti dá za hodinový sex 2-3 tis. Všude jsou holky za 1500. V Ostravě i za 500. Pokud si dáš vyšší cenu, dá se očekávat servis bez ochrany. Takže ať mi nikdo netvrdí, že štědří Češi nemají problém rozhazovat desetitisíce za jednu "luxusní", co dělá čistý servis, když i Švýcaři mají za 250 CHF všechno v ceně
15. května 2024 v 10:27
10:17
Právě. Když chtějí slevy i v zahraničí a i ve Švýcarsku hodina sexu klesá pod 250 CHF, jen těžko budou Češi platit 50 tis za noc jak na běžícím páse. Netvrdím, že neexistují, ale jak jsem psala - rozhodně to nebude často ani pravidelně. Jako přivýdělek jednou za měsíc dobrý, ale na uživení to není
15. května 2024 v 10:22
10:04
Takže ty se ptáš konkrétně mne, ano? Kde ĵa inzeruji:-D A kde jsi přišel na to, že splňuji tvé požadavky? Uvedomujes si, jak hloupe pusobis? A ohledně doporučení, tak my tady inzerujeme právě na DP, CH, EG a další standardní weby, kde jsi psal, že chodit nechceš.zadne tajné weby nejsou, jen tohle
15. května 2024 v 10:19
10:04
V zahraničí inzerujeme. Žena co má úroveň se přece nebude zahazovat v česku.
15. května 2024 v 10:17
Realita
Ano je to tak. Bohužel bez owo, libani se dnes nedá vydělat už v žádné zemi. Dělá to totiž každá a některá i v ceně. Je to standard. Ta co říká že to nedělá tak lže a nebo nevydělává. Vydělat se stále dá, ale musíte se rovnat konkurenci a nabízet to co ostatní. Některé chodí i pod cenu aby měli konkurenční výhodu. Tak funguje trh. Pokud má někdo extra vyšší cenu, má logicky méně klientů - jednoho za měsíc třeba. Znám holky co mají i 10k hodina a mají jednoho max dva klienty měsíčně. Reálně vydělají ještě méně. Chodí sem trolové schválně psát jak mají statisíce za noc a platí jim to i češi. Jasně. Víc bych věřila že v česku holka chodí za 5-15 tisíc noc a 1500-3000 hodina. Chodí sem psát ty svý pohádky aby nás ostatní shodili. Píše tu jeden muž, co se k tomu i přiznal že to dělá schválně. Tak nevim jak tomu někdo může věřit. Stejně tak ty maledivy psal on. Realita je totiž úplně jinde a moc dobře víme jak to chodí. Protože samy tuhle práci děláme. Ano 80€ se ptají už i v norsku a finsku. A i tak se najdou holky češky co se nabízí za 70€, asi aby byli nad konkurencí. Přitom by si mohli říct 120€ klidně.
15. května 2024 v 10:04
okok
Nebylo by možné napsat prostě "doporučuji ten a ten web", místo těch výplachů o tom, jaký jsem dement, že jsem si dovolil e vůbec zeptat? Jsou to 3 slova. Snad prokrista někde inzerujete, ne.
15. května 2024 v 09:43
9:15
Realita je taková, že dnešní PRŮMĚRNÝ klient chce za málo peněz hodně muziky a ne naopak. Jistě se najdou luxusní společnice, kterým dá klient 50 tis za noc, ale pětkrát do týdne to jistě nebude
Průměr je takový, že 250 € za hodinu ti dá dneska málokdo v celé Evropě (krom Monaka, Francie, kde ještě musíš umět jazyky a vypadat jak modelka). I v Basileji jsou dneska ceny 200 Chf a oral ez v ceně, v Norsku se ptají na sex za 80 eur apod. A nemám pocit, že by na reklamách byly jen staré a ošklivé. Prostě konkurence
15. května 2024 v 09:39
9:15
Určitě takoví jsou, ale většina jich nebude. Bavíme se o globálu, ne o jedincích. A realita je taková, že většina holek si bez líbání a oralu bez téměř neškrtne. Jinak by to neměla 80% holek v profilu a klienti nepokládali mobil, když sdělím, že nesukam bez ani nedělám anál. Bavím se o tour, ne o pár vyvolených klientech, kteri nemají sebemenší problém dát holce 20 tis, aniž by na ni sáhli
15. května 2024 v 09:15
zajímavé
Je hodně klientů, co si raději vyberou slečnu s čistým servisem, protože se těch špinavých štítí.Tak to prostě je :-)
15. května 2024 v 09:11
zajímavé
A obě inzerují na EG + místní web, záleží kde zrovna jsou ve světě :-)
15. května 2024 v 09:09
zajímavé
mám dvě kamarádky, taky luxusní kočky a ví to o sobě a za 5000 noc by se ti vysmály.Noc si účtují 37-40k víkend 80k.A klienti i Češi platí :-) Asi žijeme každá v jiné soc. bublině :-)