Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
17. května 2024 v 09:57
Oprava
Teda nevyhazují....
17. května 2024 v 09:56
Nornik
.... bohatí je vyhazují, to je pravda, ale investují do něčeho co jim dává smysl podporovat, aby se jim to jednou vrátilo nebo tam kde se jim to pravidelne vrací.... zřejmě si udržuji svůj status a myslim su, že je tak normální ve volnotržnim prostředí. Snob určitě nejsem, ale ani duševni mrzak nebo socka. Vážím si pracujicich lidi co odvádí daně atd, ale mam stejne zkušenosti jako tady všechny ostatni, že tahle prace je hodne narocna a tu cenu co nabizi nornictvo,.... to se v dnešni dobe uz nevyplati ženě, ktera ma svoji sebeuctu. Neni to jen o sexu, ta žena obětuje hodne, ty si jen zašukaš a beres ji jako kurvu. Proč ? ... v ni nevidiš i to ostatni?... a nemaš úctu? Treba i respekt, chtela bych te nekdy videt v obracene roli. Nedal bys ani jeden den... všechny to nemusi nutne delat, aby přežili a to emočni zneuživani těch co musi prodat duši za jidlo, to tě nejak duševne naplnuje, kdyz viš, ze ta chudiba tvoje penize potrebuje a ty toho zneživaš. Tak najdi ty svoji uroveň a pak ti vypisuj ty výkřiky do tmy. Nikdo tady tvoje težce vydelane oenize nepotrebuje. Najdi si ženu do života a tvoř jine hodnoty společnosti...
17. května 2024 v 09:52
Tour
Jak tu někdo psal, že nikdy nevíme komu otevřeme dveře. To mě vždy stresuje na tours. Občas když čekám někoho novévo nebo se mi nezdá přes zprávy. Nevim co čekat a někdy z toho mám i úzkost. Třeba že přijde nesympatický člověk, nebo bude něco zkoušet, okrade mě, ublíží. Nevim. Jsem jediná co to takhle má?
17. května 2024 v 09:40
Svetaci
Nekdy když nasazuju gumu a jdu kouřit pero, tak mu to dole páchne přesně jako wc ve vlaku 😭😭😭😭 a tenhle clovek mi pak řekne, ze ze mě cítí elektronickou cigaretu, která voní po jahodach. By mě zajímalo jak by Koukal, kdybych mu řekla ze on smrdí jako wc ve vlaku
17. května 2024 v 09:03
hygiena
Nikdo není dokonalý, ani já ne.. stačí dodržovat základní hygienické návyky, které se učí už děti ve školce.
To, že někomu zaplatím za služby, neznamená, že přijdu se sýrem na genitálu (kor když očekávám orál) nebo nevytřeným zadkem po stolici. To je prostě za hranou, i kdyby klient zaplatil kolik chce. Natož chodit mezi lidi zavšivený nebo očekávat líbání, když mám místo zubů pár černých pahýlů. A když jsem takového odmítla - abychom se vzájemně neokradali o cas - tak jsou ještě na mě nasraní. Takže buď na mě budou nadávat, že jsem je nevzala nebo dělat tuhle práci s odporem. To je prašť jak uhoď
17. května 2024 v 08:46
souhlas 8:21
Dá se očekávat, že když vypadám jak hastroš, tak to bude druhé straně, která o sebe evidentně dbá, nepříjemné, bez ohledu na to, kolik zaplatím.
Na gynekologii taktéž nechodím se sýrem za pyskama, za kadeřnicí se zavšivenou hlavou.. a umyju a spláchnu po sobě záchod i na hlaváku. A není omluva, že když zaplatím, musí druhá strana přetrpět vše nebo dokonce riskovat zdraví (lišeje, ekzémy, svrab, vši, opary, bradavice..) jenom proto, že někomu zaplatím za služby tři tisíce. Od toho je lékař, ne prostitutka, která jediným klientem riskuje výpadek příjmů na celé týdny
17. května 2024 v 08:35
souhlas 8:21
A víš, že tohle jsem si už taky párkrát řekla? Že kdyby ty peníze místo mně dal raději stomatologovi, tak by udělal pro sebe líp? Když mají na prostitutky, proč si nejdřív nezajdou na pedikúru, dermatologii vyřešit své ekzémy, lišeje.. pak by možná nemuseli využívat služby prostitutek, které se jich ještě štítí a ve finále je i nakazí, takže to ohrozí i můj příjem, protože někdo je lajdák a špindíra. Kolik stojí dneska kartáček na zuby a pasta? Ústní vodu mají vždy v koupelně a stejně (zaplať pán Bůh jich není mnoho) některým smrdí z huby jak žebrákovi z tašky. A co hůř, ještě se chtějí líbat - s o dvacet let mladší holkou, která má zuby vybělené a ještě jsou překvapení, proc nechci. Kde je nějaká soudnost. Jasně, zaplatili si servis (líbání fakt nedělám), ale s prohnilou držkou a smradlavym podpažím, kde si pěstuju faunu jak v Amazonii, nemůžu čekat, že se se mnou bude chtít mazlit vyvoněnej slušně vypadající člověk.
𝙹𝚎 𝚝𝚘 𝚘𝚋𝚌𝚑𝚘𝚍, 𝚊𝚕𝚎 𝚟š𝚎𝚌𝚑𝚗𝚘 𝚖á 𝚜𝚟é 𝚑𝚛𝚊𝚗𝚒𝚌𝚎. 𝙹á 𝚋𝚢𝚌𝚑 𝚝𝚊𝚔𝚢 𝚗𝚊 𝚐𝚢𝚗𝚎𝚔𝚘𝚕𝚘𝚐𝚒𝚒 𝚗𝚎š𝚕𝚊 𝚜𝚎 𝚜ý𝚛𝚎𝚖 𝚣𝚊 𝚙𝚢𝚜𝚔𝚊𝚖𝚊, 𝚔 𝚣𝚞𝚋𝚊ř𝚒 𝚙𝚘 č𝚎𝚜𝚗𝚎𝚔𝚘𝚟é 𝚙𝚘𝚕é𝚟𝚌𝚎 𝚊 𝚔𝚊𝚍𝚎ř𝚗𝚒𝚌𝚒 𝚜𝚎 𝚣𝚊𝚟š𝚒𝚟𝚎𝚗𝚘𝚞 𝚑𝚕Ҵ
17. května 2024 v 08:24
7:57
Klientovi nabídku něco k pití a snažím se, aby mu u mě bylo hezky. Pak v takovým palčivých situacích nevím, jak reagovat, aby se nenaštval. Sorry, ale nebudu ti kouřit, ačkoliv sis zaplatil, protože máš na péru kus sejra? Jak mám něco takového slušně říct, aby neodešel? To prostě nejde. Stejně je to se smradem z huby nebo když se chce mazlit a já vidím stékající kapky potu ze zarostlého značně zapáchajícího podpaží. Vybídnutí k opakované sprše bude považovat za urážku. Opravdu se snažím dělat maximum, ale občas je to vážně těžké. Přitom stačí, aby dodržoval hygienu jako já a celé naše setkání je o něčem jiném než s odporem dokončit svou práci
17. května 2024 v 08:21
.
A nedá mi to si nerýpnout, co se týče kupříkladu zkažených zubů. Jak neustále píše nejmenovaný lídr na svetacich, sex za fo je zbytná služba. Proč tedy dotyční nejprve nevěnují prostředky na zdraví své dutiny ústní a až posléze na věci, které nejsou nutné? To taky o něčem svědčí a možná to je celé úplně jinak.
17. května 2024 v 08:18
7:57
Taky se mi stává. Pánský sprchový gel, ústní voda - vše je téměř netknuté a jendou za čas vyjde klient ze sprchy - se suchým ručníkem a netknutým kohoutkem. To se pak těžko budu dohadovat nad tím, ať se jde umýt, kazí to prostě atmosféru. Snažím se být přátelská a těžko se mi říká sympatickému klientovi, ať jde do sprchy ještě jednou a vypláchne si hubu.
17. května 2024 v 08:17
.
Mně je 26, tudíž nějaký premenopauzální pokles hormonů ještě nesleduji, což trochu narušuje teorii toho vulgárního pána. Kdybych měla pracovat s čímkoliv, tak by ty ceny musely být diametrálně odlišné a ani to by nestačilo. Každé z nás trvá různě dlouho dobu, než vyfiltruje klientelu, kterou nechce. Možná je to překvapující, ale i my si vybíráme. Úsměvné je, že právě ti nejnechutnější, jsou zde nejvíce slyšet. Pak jim projedete profil, jaké slečny a služby preferují a je vám nevolno.
17. května 2024 v 08:13
Norník 5:50
Ty pologramotné kundy, jak píšeš, si vydělají za odpoledne více než ty za dva týdny a navíc díky tomu, že nedokážete fungovat s plným pytlíkem
Chápu - studuješ celé roky a hákuješ v práci celé týdny, abys pak mohl na hodinu opíchat buchtu, protože plný pytel tlačí na mozek. Stačí si dát hadr na hlavu a nohy do studené vody.
Závist je strašná věc. Někomu stačí pěkný ksicht a nohy do praku a někdo si hot musí honit u péčka a nadávat na prostitutky, které si dovolí vydělávat na panském pudu, který by správně měl být uspokojen všem a zdarma.
17. května 2024 v 07:57
Svetaci
Je legrační, ze deodorant pro hosty mám už dva roky skoro plný, nikdo ho nepoužívá ani když jde po sprše pryč, nechápu, stejne tak sprchový gel mám na par měsíců taky ho nikdo moc nepoužívá a oni budou dělat machry ;D nebo mi bez upozornění dojde clovek asi po obrne celej skroucenej chtělo se mi brecet, říkám si ale tak lásku a sex si zaslouží každý, on byl arogantní kokot, po sexu zbývalo ještě 45 minut, povídat si nechtěl, jen jsme leželi, on ruku přes moji hlavu smrad z podpaží a 45 minut ticha, do poslední minuty. Nechápala jsem
17. května 2024 v 07:04
Norník 00:37
Nejde nám o vzhled ale dodržování základních hygieny. V tom je snad podstatný rozdíl.
* spláchnout po sobě toaletu
Mít svěží dech.
Upravené nehty - notabene pokud se klient domáhá prstění - v takovém případě risikuji infekce, která mě může stát týdny léčby
*Upravený genitál - pokud klient očekává orál, je velmi nepříjemné pro ženu, pokud má dotyčný sýr za předkožkou div mu nevyletí mušky, část zaschlého exkrementu mezi chlupy za koulema a vytahování chlupů ze zubů zaručeně zkazí atmosféru na obou stranách
*Použití deodorantu - chtít se mazlit, když jste cítit potem, opět kazí atmosféru nebo když mám při misionáři před nosem trs zpocených chlupů a pot mi kape do obličeje
*Péče o svůj zdravotní stav - slečny tu chytly od klientů již svrab, vši, genitální opar, plíseň nehtů... Nepříjemný suvenýr, jež nás stojí týdny léčby
* Vytírání konečníku po záchodě a jeho důkladná hygiena - aby na prostěradle po klientovi nezbyla památka v podobě hnědého fleku
Základní hygienické návyky nemají nic společného s tím, jestli mám přijde vysportovaný model nebo 50letý strejda. Vypláchnout si hubu, zapilovat nehty, umýt si řiť a aplikovat sprej do podpaží zvládne i cvičená opice. Největší gól je, když se někdo s absencí hygieny ještě zepta, jak se mi to líbilo
17. května 2024 v 06:42
22:51
Vytesat do kamene. Taky přijdu až po půl hodině na to, že klienti mezi chlupama na koulích visí kus staršího hovna, při misionáři se mě snaží líbat a táhne mu z tlamy a ještě se rozčiluje, proč se nelibam (nemám to ani v servisu) a všeobecně se to věčně snaží domáhat servisu, který nedělám!! Myslím, že odvádím svou práci na 120%, ale tohle mě vždycky zvedne ze židle.
17. května 2024 v 05:50
Ha
Píše tu dokola jen tak pět zoufalých kurev po přechodu včetně té vypatlane grafomanky z Ostravy co nenávidí chlapy,ale prachy ti od nich nesmrdí mrdko vyjeta.Nikdo vás tuhle práci dělat nenutí můžeš hákovat rukama luzo,ale to by jste nesmělý být líné pologramotne kundy co nic neumí
17. května 2024 v 00:37
Aha
Máte pěkný argumenty, ale když děláte tuhle “práci” tak musíte počítat s tím, že k Vám může přijít kdokoliv. Pak je už na Vás jestli ho přijmete nebo ne. Ale v případě, že ho přijmete a vezmete si peníze, tak by jste měli danou službu udělat a ne si stěžovat. To Vy jste ho přijmula, tím pádem jsou Vám peníze přednější.
A když už jsme u těch peněz, když si zaplatím hodinu za 3k, tak chci aby se mi věnovala tu hodinu a ne že po 20min si vezme telefon do ruky a začne si domlouvat dalšího, když ještě ležím vedle ní.
A když děláte tuhle “práci” tak si myslíte, že k Vám budou chodit jen hezký a mladí kluci?
16. května 2024 v 22:51
.
Většině holek, které jsou profesionální, vědí proč tam jsou a jsou psychicky srovnané, na vzhledu zákazníka absolutně nezáleží. Problém je, že laťku "standardní hygieny", má každý bohužel jinde. Nemám problém klientovi ve dveřích slušně sdělit, že se bohužel nedohodneme- on nepřijde o peníze, já budu v pohodě a nebudu svůj zkažený den přenášet na další. Nicméně, na určité věci hygienického rázu přijde slečna až v posteli a jak to pak řešit k oboustranné spokojenosti? Nemám problém vrátit peníze z rozumných důvodů, ale dotyčný mi zablokoval čas, kdy jsem mohla vzít někoho dalšího, něco už proběhlo, viděl mě nahou atd atd. V těchto případech jsem většinou ochotna zkrátit na půlhodinu- sama to navrhnu, nicméně níže za žádných okolností. Další kapitolou je to, že 90% lidí nevěnuje dostatečnou pozornost vypsaným službám. Pokud nemám uvedeno např prstění, je vysoce pravděpodobné, že ho nedělám atd atd. Sympatie jsou mi fuk, vím, za co beru peníze, ale boundary pushers budou vždy slušně, ale rázně upozorněni, že toto ne a v tom případě zvysoka seru na nějakou přetvářku. Vždy poskytnu co mám, s úsměvem na rtech, dokud je respektováno to, za co bylo zaplaceno a je dodržena elementární etiketa.
16. května 2024 v 22:38
Norník
K 17:27, 17:37 - Nikde jsem nepsal, že chci to nejlepší za nejméně peněz. Všechno má svou cenu a ta je daná trhem. I v prostituci. Je to služba a ještě k tomu docela zbytná. Máš-li dost klientů za nadstandardně vyšší ceny, jsi dobrá a já Ti to přeji. Možná jsi přenádherná, možná víc než milá. Nějaké fluidum v tom musí být. Po Česku také jezdí mnohem víc Škodovek než Bavoráků. A těžko by někdo kupoval Felicii za cenu BMW X3. Že by všechny “lepší” prostitutky byly zrovna na tomto fóru?
17:54 - Nikde jsem nepsal o zboží na jedno použití. Ženský genitál si nikdy nekupuji, maximálně na chvilku pronajímám. Ještě jsem nikdy žádný nepoškodil. Pravda, preferuji zánovní. Doufám, že Tě k prostituci nikdo nenutí. Pokud ano, obrať se na PČR.
18:17 - To co popisuješ je úplně knižní charakteristika snoba ( z lat. sine nobilis). Chudoba cti netratí. Dobře, jsem možná “socka”, ale nikdy by mě ani nenapadlo platit víc, protože mám udržovat nějakou značku. Status nepotřebuji. To mě mnohem víc mentálně uspokojí poslat peníze někam na charitu. A ještě Ti prozradím, že úspěšní a bohatí peníze nevyhazují.
K 20:37 - už běžím. Nebudu Tě zdržovat. Přeji Ti Tvých 50k, klidně i 100k, nebo 1000. Vydělávej. My dva se asi nikdy nepotkáme, neb jsme oba chudí. Ty duchem, já penězi. Přeji hodně štěstí a solventních klientů! Pa a💋
16. května 2024 v 22:37
22:15
Bohužel pokud to není normalni chlap který podvádí manželku (takoví jsou slušní, hygiena ok) tak to jsou fakt přesně nechutný 40-50, s šílenou hygienou a zarostlým ptákem. A ještě se ptají jak se mi to líbí
a já Cekam jen až se udela a vypadne