Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
12. května 2024 v 18:34
pro 12:42
Podle psaného projevu jsi inteligentní žena, navíc empatická, není škoda dělat v takovýchto podmínkách, které Ti ještě určuje někdo jiný?
V erotice jsou i jiné možnosti práce než klasický privát, například tantrické masáže apod, kde pokud má žena příjemné chování a empatii, může vydělávat i mnohem více než za nabízení svého těla a nemusí jít na úkor vlastní sebeúcty.
Nebo bych si alspoň sehnala vlastní prostory a pracovala na sebe,pronájem garsonky nebo 1+1 nestojí tolik a můžeš si určit rozumnější podmínky a udělat si stálou klientelu.
12. května 2024 v 18:17
16:43
já jsem vlastně ráda, že jsou zde ženy všech kategorií. Každá má svou cenu. Např. Já bych nešla pod 3000Kč. Osobně ti přeji ať se tvá cena navýší aspoň nad 2000Kč za hod, hlavně, ať jsi s prací spokojená. To je nakonec nejdůležitější
12. května 2024 v 16:43
12:42
Žiju a pracuji v Praze. 40 ještě nemám a některé ženy ve stejném věku mají více vrásek. Platí se přes 1500, ale já z toho samozřejmě nemám celou částku. Tu cenu jsem nevymyslela a neovlivním jí. Vedení privátu chce být konkurenceschopné a nechce přijít o stálé klienty. Kdybych pracovala sama na sebe, tak bych chtěla aspoň 2000 Kč za hodinu. Nemám druhý byt a do svého bytu klienty nechci. Ne každá žena má na růžích ustláno. Nepsala jsem, že jsou Češi nejlepší, ale mám jednoho stálého klienta, který za mnou chodí se svěřovat a nepožaduje sex, jinému stačí, když mi může líbat prsa. Hnusákům se snažím vyhýbat. K prošlému zboží mi nepřirovnávají ani ti nejméně empatičtí chlapi. Je mi z toho smutno. Jsem člověk, který má stejnou hodnotu jako rozlétaná dvacetiletá krasotinka, která nemá domov a nikdo jí nemá doopravdy rád. Dala jsem život dvěma úžasným človíčkům o které se starám nejlépe jak umím. Dokud nebudete mít děti, tak nevíte co je láska a smysl života. Před několika lety tu byly holky, které měly porozumění. Vracím se na www.emimino.cz , tam se dá psát o hezčích tématech. Větší peníze nezávidím a přeju je vám, protože si je zasloužíte. Mějte se a nemyslete jenom na práci.
12. května 2024 v 15:11
Tvl
Ne zadní policajti proste dva typci se špatnými úmysly .Kdyz někdo zatloukat doprovod a čeká utajeny na otevření dveří je jasný !!!
12. května 2024 v 14:57
..
Jako policajti?
12. května 2024 v 14:42
Tvl
A doporucuji si tyhle hajzly vždy vyfotit ať nezapomenete jejich ksicht i do budoucna !!!
12. května 2024 v 14:40
Tvl
Teď jsem se vytočila nehorázně! Obj. Se klient v hlase sympos s cenou problém taky neměl a když zavolal že už je dole, mrkla jsem z okna a stali tam dva chlapi svalnatí věk cca 30 a vysocí .Normálně je to jasná přepadovka !!! Shot holky dávej té na sebe majzla !!!!
12. května 2024 v 14:09
13:55
hele, já když jsem procházela, myslím, dobrý privát, tak tam holky v Praze na privátě 1500Kč měly. Taky jsem koukala jako puk, ale kdo jsem já, abych to řešila a pohoršovala se. Ale ty ceny prostě i takové i dokonce v Praze jsou.
12. května 2024 v 13:55
12.42
Hele taky si myslím že žádná i ta největší blbka nebude dělat na privatu za 1500kc
takže to je zase nějaký debilni český zoufalec co si chce pohonit ego a pochvalit se jaký jsou úžasný český klienti.
12. května 2024 v 13:48
12.42
To nebude holka ale zase nornik takže bych byla v klidu protože se snaží zase nasrat holky.
12. května 2024 v 13:46
12.36
To vypadá že jsi zase chlap co se vydává za holku protože žádná ani ta největší smucka nebude dělat za 1500 kč a chválit český Pepiky takže zase se hochu vrat zpět na Svetaky a hledej si a stěžuj s nima. A vyser se lezt na naše fórum.
12. května 2024 v 13:20
12:36
a ve kterém městě jsi? A ještě mě napadá: proč nejsi sama za sebe? Myslím, že by ti zbývalo více peněz a stáláky, jak jsi psala, tak už máš taky. Mohu se zeptat jen orientačně, kolik je ti let?
12. května 2024 v 12:42
12:36
Ještě abys neměla, když jsi levná jako zboží někde v supermarketu, kterému brzy projde trvanlivost. Nechápu proč si samy sebe více nevážíte. Mít v dnešní době v Česku cenu ještě míň než 1500 Kč za hodinu je šílené.
12. května 2024 v 12:36
9:00
Souhlasím s Tebou. Nejsem nejmladší a asi nepatřím mezi nejkrásnější. Nechci tady být otloukánkem a nechci se koukat na posměšné komentáře. Jsem na privátu a nemám ani 1500/h., mám však jistotu a nic neriskuji. Vydělám si 70-90 tisíc a pracuji jak se mi to hodí. Žádná z mých kamarádek nemá takové příjmy. Z některých chlapů je mi zle, ale s jinými je mi dobře a takové zvu na další návštěvu. Nepřipadá mi, že jsou Češi hnusnější než cizinci. Mám ráda domácí klientelu a stálých klientů mám hodně
12. května 2024 v 12:13
10:36
Budťe v klidu, ta agrese přichází z hodně bolavého místa. Někde zevnitř, asi slečnu/ženu nemá nikdo rád. Neměl nikdo nikdy rád. Nebo jí moc ublížil tak to ventiluje takto. Místo toho aby se soustředila opravdu na sebe, rozdává rady ale drží se jich sama? Málo pravděpodobné. Ale jak tu již někdo psal, anonymita je zde největší problém.
12. května 2024 v 12:12
nidhirao423
12. května 2024 v 12:06
To je vtip, že? Myslíš tu, která po Covidu a inflaci radila holkám ať nechají v Česku stále stejné ceny, tedy 1500 Kč za hodinu? Tu, která za takové ceny pořád pracuje? A tu, která nikterak holkám v oboru nepomáhá, ale spíš je stahuje dolů? Prober se.
12. května 2024 v 10:49
já jsem taky uvědomělá lady
12. května 2024 v 10:36
…
Kdybych k vám měla důvěru jako že nemám po tom všem jak se tu chováte některé a stolkujete konkurenci.Vím, že pár z vás by vynaložili úsilí uškodit.To už bych raději dala klientům své soukromé číslo , než vám zde dat odkaz na můj inzerát :-D To by jste se tady musely chovat jako uvědoměle dámy .Což je z vás jen jedna a to je žena ze spolku ochrany :)
12. května 2024 v 10:34
Byt hotově
Pravdu máš, tohle dělat bez živnosti, být ještě třeba na dávkách (zažila jsem) pak ty prachy vytáhnout ze skříně a koupit byt je blbost. Nejsme v devadesátkách. Tohle ti neprojde. Obvzlášť te agresivní slečně, co tu radí, tuším že to je jedna a ta samá.