Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
3. února 2019 v 15:05
Labioplastika
Baby co hovorite na tu labioplastiku alebo zuzenie posvy laserom.Boli ste niektora na tom.Stoji to od 230 po 400 eur.
2. února 2019 v 23:37
Sona
Ja rikam pravdu. Je to muj zivot. Kamaradi ani rodina ani spoluzaci mi najem a jidlo nezaplati. Jen to chce se smirit s verejnym statusem slapky. Neroztrubuju to samozrejme, ale kdyz nekdo rype a blbe se vyptava a domysli, kdo vi co, tak reknu pravdu. :) nejhur to nesla rodina asi, ale naucili se s tim zit. A ostatni mi jsou u zadku.
2. února 2019 v 18:45
Hanka
Myslím že je skvělé že studuješ a máš možnost takové brigády. Určitě je fajn mít vzdělání a praxi.. Ale některé holky takové štěstí neměli, ale dá se s tím naučit žít.
2. února 2019 v 18:26
Bara
Ja jeste studuji plus mam brigadu ,kde jsem 2x tydne ,takze ostatnim rikam ze jsem
Furt tam. Zase se nechci spolehat jen na tuto praci,a pracuji I v normalni, oto vice si pak vazim penez plus potrebuji praxi ke vzdelani . Takze pokud vam je pres 20, Tak bych si nasla I normalni praci treba jen brigadne nekde v kancelari,aspon se neco naucite navic a bude se vam to treba nekdy hodit :)
2. února 2019 v 18:12
Co říkáte
Přesně! Mám stejný problém. Teď naposled když se mě zeptali někde tak jsem i zakoktala a řekla jsem první věc co mě napadla.. Ale kdyby se me ptali na název společnosti, v jake to je ulici tak vůbec nevím co říct
naštěstí se mě nikdo přímo neptá.. a co tedy říkáš svému okolí? Předpokládám že pravdu žádná neříkáme
2. února 2019 v 16:46
Co říkáte 2
Já spíš nevím, co mám říkat lékařům, ti se mě často ptají na práci a nevím, co odpovědět
2. února 2019 v 16:38
Petra
Ahoj holky v pátek 8.2 odlétám na byt ke kámoše do Skotska kde se platí týdenní nájem. Nechtěla by nějaká jet se mnou mnou? Kdyztak napište na
izabela161@centrum.cz
2. února 2019 v 16:31
Co říkáte
Holky co říkáte svému okolí? Rodině, přátelům. Říkáte pravdu? Už nevím co si vymyslet. Unavuje mě to.
2. února 2019 v 15:46
Holky, stává se vám..
.. Že vám Klient sáhne prstama na frndu či do podpaží a pak si k prstum čichá? Stává se mi to poměrně často a důvod nechápu.
Hygiena z mé strany je v pořádku
1. února 2019 v 21:09
Travel to Finland
Ahojky kočky.. Stálé volné místa.. Tour Finsko.. 6 let praxe jako operátorka. Nonstop podpora a pomoc.. Žádné dělení 50 procent.. Nebo 100 eu- den... Se mnou nejlepší podmínky, férové jednaní.. Neváhej se zeptat, nebudeš litovat.
fgowith@gmail.com
1. února 2019 v 20:34
Market
Ahoj :-) nevite některá o něčem v Miláně? Sháním změnu
1. února 2019 v 20:31
KarolinaHaha
Ano ja by som nedala peniaze za klienta nikomu. je to zaruka toho ze mi viplati kolko sa mu/jej zachce a otazka casu kedy si okrem 50% stiahne za reklamu, ubytko alebo zacne davat nejake pokuty
1. února 2019 v 18:26
Jak řešíte?
Co když klient nedorazí bez omluvy?? Stává se mi hodně často..
Neskutečně mě blokuju dělají si srandu furt z jiných čísel cca 5 let zpátky to nebylo tak časté
1. února 2019 v 13:37
Kiki
Dekuji moc slečne / paní co mi tu napsala ohledně tech erotických masáži !
1. února 2019 v 11:01
Kate
Ahoj, ja delala ve Finsku 6let. Vse s ochranou, zadne owo a cim a vydelala sem dobře. Vim, jaci jsou Fini a na co jsou. Pokud mas zajem o vice info pisni mi na e-mail
tourfinsko@seznam.cz
1. února 2019 v 10:40
21.56
No ono jde o to že holka si to odpracuje a dfcto to jsou její peníze.Takze ,čekat, až mi majitel zaplatí za něco, co jsem sama odmakala.?
1. února 2019 v 09:33
Kate
Holky dá se vydělat ve Finsku když nedělám kouření bez, ani cim. A cokoli bez kondomu? Nevite?
1. února 2019 v 07:18
KarolinaHaha
Chodia jej cesky starsie takze preto som sa ozvala TU lebo stale sa najdu take....
31. ledna 2019 v 21:58
21.56
To už snad dnes není nikdo tak hloupý aby dělal svým tělem na někoho, ne???
31. ledna 2019 v 21:56
KarolinaHaha
Neodporucam. Privat v Topolcanoch kam nikto nechodi a teraz to najlepsie. Nie ze odovzdate nejaku cast ale ona vas bude DENNe viplacat