Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
19. ledna 2019 v 12:34
operátorka 15:42
Anglie, Finsko, Česko
Na všem se dá domluvit :-)
19. ledna 2019 v 10:27
Zaciatocnicka
Neodporucam reagovat na tieto kamaradske ponuky. Minule sa ma tak jedna odtialto vipytovala kde dat reklamu kde sa dobre zaraba u koho sa nafotit a potom sa uz viac neozvala. Ani dakujem, nic, proste vytahovala moje tazko ziskane skusenosti. Odvtedy uz neradim.
18. ledna 2019 v 23:50
Svatka
Ahoj holky, hledam kamosku z oboru. Pripadam si nejak sama. Bylo by fajn kdybys byla z Moravy, ale neni to nutny. Chci jen ibcas s nekym pokecat o praci. Jsem zacatecnice a uvitam i nejake rady do zacatku. Kdybyste chteli tak pisnete na
svatava.fischerova@seznam.cz
18. ledna 2019 v 23:08
Lucinka
Ahoj,.. jak vám jde Irsko
? Chci tam jet za tejden
18. ledna 2019 v 19:33
Kristýna
Ahoj Holky prosím jaká je hlavní reklama, nebo 2 v Norsku??Chci tam ject poprvé a nechci přes agenturu, ale sama na sebe. Koukala jsem na net je tam mraky reklam ale nechce se mi platit milion reklam na nic. Ale zaplatit tu hlavní co funguje. Poradí mi někdo prosím
18. ledna 2019 v 15:57
Irsko
Za me doporucuji mesta Cork, Limerick, Dublin i Belfast byval fajn jen je lepsi si vymenit penize rovnou na miste, maji menu s kterou tu v CR maji problem rozmenit.
18. ledna 2019 v 15:42
Operatorka
Jen Anglie?
18. ledna 2019 v 13:12
operátorka
Ahoj holky, nabízím služby operátorky už několik let, nabízím je slečnám, které nebaví zvedat hovory a psát sms, mě to nevadí a nabízím 100% spolehlivost z mé strany. Na podmínkách se vždy dohodneme, nehodlám na někom zbohatnout, ale odměna se hodí :-)
Kdyby měla některá zájem, pište na
angliejob@seznam.cz
Hezký den všem
17. ledna 2019 v 23:08
Irsko
Ahoj holky jak vám jde Irsko březen duben??
17. ledna 2019 v 21:11
Lucembursko
Ví někdo hlavní reklamu?
ráda bych se vypravila, klidně i s nějakou další příjemnou slečnou/paní. Já bruneta, 27, samostatná. Nebo nejake jine stranky kde by takovy inzerát mohl mit větší úspěch? :) díky za odpovědi
16. ledna 2019 v 19:04
intimni
Rád poznám ženu, která nechce nebo nedokáže být věrná, ale přesto by ráda našla věrného a milujícího partnera, který si jí bude vážit a milovat ji bez nároku na její věrnost.
intimni@seznam.cz
16. ledna 2019 v 18:09
Finsko
16. ledna 2019 v 18:04
Finsko
Ahoj, já jezdívám občas do Finska. Necháš mi tu na sebe kontakt?
16. ledna 2019 v 17:42
Finsko
Ahoj holky, nechtěla by nejaka z vás vycestovat ve dvou do Finska? Nechce se mi samotné ;-)
16. ledna 2019 v 11:44
byt v Praze
Ahoj holky, mám dotaz, mám super prostor v centru Prahy, vchod přímo z ulice, ale jen pro jednu, kolik se účtuje denní nájemné v Praze a co vše si představujete pro práci, aby pronajatý prostor měl k dispozici? Děkuji za informace
15. ledna 2019 v 10:00
Peníze
Vkládám si na účet pouze to co přiznávám... Což je ve většině případů nájem, paušál atd... Plus k tomu dám o trochu víc co kdyby náhodou převážnou většinu peněz co mám v hotovosti tak se snažím za to platit... Jako nehty, jídlo, v podstatě vše co jde... A jednou za čas tam vložím cca 20tis jako že jsem měla dárek k narozeninám nebo že to jsou drobné co jsem na šetřila...
15. ledna 2019 v 01:28
Penize
A tak jak to zařídit nebo obejít aby jsi jej mohla zaplatit? Některá zkušenost?
15. ledna 2019 v 00:49
Penize
Nemas je jak dokazat, tim padem mohou byt ,,kradene” nebo nelegalne ziskane-muzou ti je odebrat. Ja bych to neriskovala.
14. ledna 2019 v 23:47
yyy
Také by mě to zajímalo
14. ledna 2019 v 21:39
Yyy
Ahoj holky, mohu se zeptat zkusenejsi slecny ohledne vkladu penez do banky? Urcite si nektera setrila na byt a vkladala tedy vysoke vklady delsi dobu na bankovni ucet. Nebyly nasledne nejake problemy jakozto osoba bez zdanitelnych prijmu, ktera si nasetrila miliony po klidne delsi dobu? Banka podleha prece CNB, ktera na to dohlizi. Jsou tyhle penize legalni? Muze je nekdo pak odebrat? Dekuji za vyjadreni :)