Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
12. února 2019 v 13:04
Skončit
Též jsem nad tím uvažovala,že skončím,ale jak na tak kolem mě holky,co a nima pracuju nemají nic.Chci si říct,že aspoň auto nebo tak.
12. února 2019 v 11:09
Natalie
Ahoj holky, planujete nektera skoncit s touhle praci? Mate nejake plany co dal? Ja nad tim premyslim, uz mam toho vseho dost.
12. února 2019 v 10:59
Nina
Ja delam ve Skandinavii a taky jsem tak slabou zimu jeste nezazila. Nechapu, co se deje
12. února 2019 v 10:25
Pro maximum
Nějaká Gabriela dává inzeráty na sex práce.cz na Mnichov.
To je ono ???
12. února 2019 v 09:02
Yyy
Bezte na policii. Ten pribeh uz o Moncherie je strasny a bohuzel to jen pokracuje pod jinym vedenim a jmenem. Vsechno to hranici uz s kuplirstvim. Me jen zarazi, ze uz davno se s tim nic neudelalo, kdyz bylo tolik holek na policii... hruza.
12. února 2019 v 08:13
Maximus ladies
tobe vyhrozujou? Jdi hned na policii a udej je, svine kuplirske !!!!!
12. února 2019 v 05:36
pre 02:01
Dobre ze som v mnichove nikdy nepracovala.VSETKO SU TO BLBKY co tam pracovali ci uz v starom MONCHERI alebo v Maximum Ladies.
12. února 2019 v 02:01
Maximum ladies
A to nemluvím o vyúčtování a daně nic neplatili ani nevyrizovali ,proto jim to zavřeli
12. února 2019 v 02:00
Maximum ladies
Tak si představte ze ty svině s maxima prodali naše údaje adresy jinému bordelu a oni mne teď vydiraj abych dojela !!!du je udat !!!
11. února 2019 v 22:59
Liliana
Ahojky holky . Dělám e v Praze přes agenturu ( bohužel to jinak nejde) a jsem fakt nasrana , absolutně žádná práce ! Mate to taky tak ? Jsou Max 2 práce za týden . Vypadam dobře , nájem žádná špína .. takže těžce nechapu . Nevím , zda to není operatorkama.. jestli na to trochu neserou nebo nevím .. takhle blbou zimu jsem za 4 roky nikdy nezažila ...
11. února 2019 v 21:22
Sama na sebe
Ja delam sama na sebe, nemam ani operatorku telefony si zvedam sama a je to supr, neumim si predstavit davat nekomu sve tezce vydelany penizky.. souhlasim s komentarem nize, holky co odevzdavaji polovinu jsou hlupacky
11. února 2019 v 17:27
fit girls
11. února 2019 v 17:24
sama na sebe
kdyz mam praci nemam cas zvedat tel.. a operatorka je na to the best
11. února 2019 v 17:01
sama na sebe
ja delam cez operatorku a jsem spokojena...
vydelavam super a to bez extra servisu..
11. února 2019 v 15:13
Pre 8:17
Tiez si myslim ze ak chce dievca dobre zarobit nemusi byt prave stihlucka a mlada.Poznam baby co zarabaju kopec prachov a su to obycajne holky z ulice.
11. února 2019 v 14:41
PRO 8:17
To není.pravda stihla mladá a umí jazyk ,Já nejsem mladá a ani stihla a dělám sama na sebe, Ti co dělají na procenta nebo se dělí tak jsou úplně debilky normální holka si to dokáže dát do kupy všechno a dela sama .Jsou to prostě debilky no to je celé ale jak jim to nevadí tak ať odevzdavaji klidně všechno ale není pravda jak vypadáš a kolik ti je let těm chlapcům je to jedno ve finale
11. února 2019 v 10:33
sama na sebe
sorry ale neviem preco sa stale o tom tolko pise. Odpoved je predsa jasna vsetkym, pracovat sama na seba sa VZDY VYPLATI.. vsetky peniaze zostavaju Tebe, je pravda ze si musis zaplatit ubytko, reklamu a kredit na telefon, ale zostane Ti podstatne viac nez ked pracujes 50/50.. tento system vymysleli byvale kurvy ktore teraz zarabaju na tebe lebo nic ine nepoznaju..
11. února 2019 v 09:40
Pro 8.14
Promiň vím že můj příspěvek nebyl odpovědí, jen jsem tím chtěla říci, že vydělávat přes fyzickou bolest je pro mě osobně nepochopitelné. Omlouvám se.
11. února 2019 v 08:17
Pro sama na sebe
Ahoj, to je snad jasny ne? Delej sama na sebe, jisteze se to vyplati vic nez se delit. Kdyz je holka hezka, stihla, mlada a umi rec byla by hloupa kdyby delala na procenta.
11. února 2019 v 08:14
Hmmm
nic jineho sem popravde ani necekala :) dik za reakci, at se Ti dari :)