Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
22. února 2019 v 08:08
Pro 7.40
Přesně, vidět arabaka.. otočím se a jdu pryč...
22. února 2019 v 08:08
Anglie
Pokial ta nezamkli niekde a nevyhrazali sa nasilim tak si tam pracovala dobrovolne... tak nechapem preco zo seba robis obet??? Mne sa stalo Milionkrat ze som vycestovala a realita bola inde ale nikdy som sa nebala pasakov a vzdy som sa zbalila a odisla co je na tom ze s tebou boli rumunky... tie by boli radi ak by si odisla a mali viac prace pre seba, urcite ta nestrazili jak vravis
22. února 2019 v 07:40
anglie
Dievča a čo si čakala od moslima? Ved oni si nevazia zeny! A nechapem ako si tam mohla vydrzat dva tyzdne??!! Okamzite si mala odist ved oni ta tam držali nasilu podla toho čo čítam... ako fakt nechápem sorry, mala si sa v tichosti pobalit a odíst, keby ta drzal nasilu povedat mu ze uz si upovedomila policu. A este na hnusneho moslima makat, no fuj des...Ja osobne keby som zistila ze po mna prislli moslimi by som hned mala oči na stopkách a v žiadnom prípade by som s nimi nešla, mala si si hned kupit letenku naspat domov.
22. února 2019 v 00:13
anglie tereza 22 45
ja taky bych hned jela domu. ale hlavne ze se ji nic nestalo. holky bacha na inzeraty kde nabizi super vydelky.
21. února 2019 v 22:45
Anglie
Holka a proc si neutekla? Treba kdyz uz spali.. nebo si mela volat policii to by meli pruser i za tu travu, svine muslimsky. Ja osobne kdybych na letisti zjistila ze po mne prisli dva muslimove ani bych nenastoupila a jela naspet domu.
21. února 2019 v 20:54
ANGLIE PARTYPLAYMATES
ten inzerát už nemůžu najít, ale myslím, že profilový obrázek byly anglické bankovky libry.
email:
partyplaymates@yahoo.co.uk ,
cityplaymatesuk@yahoo.co.uk . navíc jsem zjistila, že on používá fotky holek co tam v minulosti pracovaly pro vytváření nových profilů a reklamy na eskortní agenturu www.partyplaymates.co.uk. Takže na mém profilu byly namixované moje fotky s nějakou luxusní češkou, která tam samozřejmě už nepracuje. Ten člověk nerespektuje ženskou a chová se vážně jak hovado! Když holka skáče jak on píská tak všechno super, obídek doveze, do města odveze, ale jakmile maš k něčemu připomínku tak ses špatná, divná, blbá a with big pussy!
Snažila sem se být v pohodě s ním, aby nedělal víc problémů. Stačilo, že mě vyhrožoval , že pokud nebudu pracovat sebere mě všechny peníze nebo celé rodině a mym kamarádům řekně co dělam a tak.
Takže jsem skákala jak on píská a byla nonstop k dispozici. Rumunky byly pořád sjetý takže ty to asi neřešily.
21. února 2019 v 20:34
anglie tereza
tak to je hrozne
muzes jsem napsat kontakty a kde jsi to nasla . nech si holky davaji bacha . dik
21. února 2019 v 20:28
ANGLIE
Dekuji :) pokud by se tady našlo víc holek tak určitě by to bylo fajn. Tam to bylo všechno špatně. To se nebudu moc rozepisovat. Stačí když tě řídí muslim a každej si dokáže udělat obrázek :)
Píšu tady proto, aby si dávaly holky bacha když budou mít zájem o práci v Anglii.
21. února 2019 v 20:13
Pro Terezu
Já když to tu čtu, mám dost. Je mi líto holek, co si prožily podobné věci. Takové lidi by se měli nahlašovat na Policii.
21. února 2019 v 19:58
tereza
Moje zkušenost z ANGLIE!! pan majitel je muslim Sanchez :) tak si říká! Jméno inzerátů je PARTYPLAYMATES, CITYPLAYMATES a určitě toho mají víc. Jedná se o Bradford, ale vím, že byl i v Briminghamu. Nalákali mě na super výdelky, čistý apartmán atd. Přijela sem, Sanchez mě vyzvednul na letišti ještě s nějakým muslimským kamarádem. Jako snažily se být hrozně friendly. Přijely sme ny byt kde byly dvě cikánský rumunky a všechno smrdělo trávou. No každopádně sem byla vyloženě nucena pracovat když se řeklo. Neměla sem žádný volno a když sem sla do města tak mě hned volal že mam rychle spěchat domu, že klient je na cestě. Samozřejmě nikdo nepřišel. Práce s rumunkama na bytě byla fakt hustá. Fetovali non stop, do toho on chodil na byt pro peníze, kde strávil několik hodin a hulily společně. Katastrofa!! Když sem měla na něco připomínku tak me začal vyhrožovat, že mě nepustí zpět do čr, že mě vezme všechny peníze a tak. Chtěla sem utéct, ale rumunky mě tak hlídaly že to prostě nešlo. Vytrpěla sem 14 dní a potom odjela. Tak malo peněz sem nevydělala ani v blbým rakousku.
21. února 2019 v 17:20
limerick
ja byla v clayton a vsechno bylo ok. south vyhazuji .tam radeji nejezdit.
21. února 2019 v 16:22
Yyy
Taky uz vyhodili z Maldronu? Nechapu... tam nektera musela udelat nejaky problem...
21. února 2019 v 16:08
Limerick
No Prave
21. února 2019 v 16:02
Yyy
Maldron vyhazuji taky. Si nevybereme uz
21. února 2019 v 15:58
Limerick
Clayton i south vyhazuji
21. února 2019 v 15:32
kuvat
Holky nenechte se oklamat! Ta agentura inzertuje na www.red-life.cz maji zlaty inzerat, overeny ale je to PODVOD. Kdyz jim holka zacne delat problemy, nebo nevydelava prasknou ji policii, jsou to spiny !!!
21. února 2019 v 13:17
pro 13.01
Obhajujes svoju agenturu ze?? Nemysli si, holky nie su blbe, ste zakerne svine ktore nahlasili policii tieto dievccata.. Ale na Vas pride,, nechajte sa prekvapit :D
21. února 2019 v 13:01
pre 12.15
Tak to pochybujem.
21. února 2019 v 12:15
Pro Kuvajt
Přesně. Ty pozitivní komentáře si na 99% píše agentura sama a jen naivní holka na to skočí.
21. února 2019 v 11:52
limerick
south court hotel ,clayton hotel