Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
9. dubna 2019 v 00:21
Belgie
Úplně přesně.problem je že holky jak píšeš jezdí už na provareny města kde jsou ceny úplně na hovno a klienti zparchantely a pak píšou jak je Belgie naprd že to vůbec nejde a odradí spoustu holek.neni to pravda.penize se tu vydělat dají pěkně jen se nesmí jezdit města jako je Haselt,Limburg,Brugge a podobně.ty jsou v hajzlu
9. dubna 2019 v 00:03
Pomoc
Není ta holka Denisa?
9. dubna 2019 v 00:02
Nicky
Zkus mrknout na Airbnb tam by možná něco v Mol mít mohli
8. dubna 2019 v 23:57
Belgie
Ty hele v Mol je to těžký z apikama já jezdím na hotel Corbie Mol anebo zkus i Geel apik Esplanade studios tak je to taky ok.a pak je dobrý i Ingelmunster.jak říkám vyhybam se větším s provarenym městům y jde to super.
8. dubna 2019 v 23:40
Nicky
To Belgie : Nemáš náhodou tip na ubytko v Mol? Tam mi to taky vždycky pěkně chodilo, ale už tam nemám apt.
8. dubna 2019 v 23:33
Belgie
Jo s tim souhlasim.nejlepsi na tom je ze vetsina holek jede smer Brugge a Kortrijk kde je to momentalne nejhorsi protoze tam je mraky holek hlavne tech cigosek z Rumunska a jizni Ameriky co maji ceny za 60-70 pulhodku. Takze fakt ja jezdim uplne maly mesta a nemuzu si stezovat.
8. dubna 2019 v 22:20
Belgie
Díky moc.jak jsem napsala jsou místa v Belgii kde už to je fakt děsný ale chce to neslevit a držet ceny.taky jsem byla radši na 0 než jít na 70-80 jako zasrany Rumunky a dávám jim najevo že nejsem Gipsy girl.a oni přijdou neboj.ale radši jet směr buď Leuven nahoru anebo Gent dolů.jeste je dobrý Mol a někdy Genk.tak držím palce ať se ti to zlepší
8. dubna 2019 v 22:16
Ceny pro 21.19
Ahoj tak to je fajn, posledni dobu se mne porad ptaji jestli delam owo a libani nebo mi reknou "hodne stesti s tvyma cenama". Nevim mozna jsem ve spatnem meste. To je dobre ze se Ti dari taky je fajn vedet ze to neni vsude mozna jenom zmenim mesto.
8. dubna 2019 v 21:19
Belgie
Nevim teda kde jsi ale v zadnem pripade neni libani a owo povinne.ja jsem se vcera vratila z Belgie mozna si me videla jmenuji se Briggitte vysoka blondyna a ja mam ceny 100 a 150 a servis normalni.bez libani atd.pokud chteji extra tak si beru od 20 eur nahoru.jezdim sem uz 4 roky takze moji stalaci to vedi.
8. dubna 2019 v 20:57
Pomoc
Doufam ze jsi s tou kurvou vybehla.ja jsem taky v Belgii a jde to ok.pokud jsi v okoli Limburg,Haselt atd tak tam to nejde uz dlouho. Rekni ji ze pikud te bude vydirat volas policii a hotovo.si pujde sednou kunda jedna.nic se neplati tak at nekeca.te chce vydirat jenom neboj
8. dubna 2019 v 18:15
Vydírání
Určitě dej kontakt sem ať si holky dají pozor!
8. dubna 2019 v 17:54
Vydírání
Pošli kontakt, ať si holky dají bacha
8. dubna 2019 v 16:34
Vydirani
Proste ji posli do hajzlu a skryj si profil na FB. Muzu se jen zeptat kde jsi v Belgin?
8. dubna 2019 v 15:45
ceny
prepacte omyl 140 euro hodina, 100 euro pol hodina
8. dubna 2019 v 15:44
ceny
Oni su rozmaznani ale bud rada ze vo Finsku este nie je povinne owo a bozkavanie v cene ako to je v Belgicku. Doteraz som jazdila Belgicko ale uz sa to tam kazi, owo je povinne aj bozkavanie v cene, kazdy to chce, kazdy sa na to pyta. Samozrejme ja nic take nerobim a ak ano tak len sem-tam a za priplatok. Ceny mam 140 euro hodina, 100 euro hodina a vraj som draha
Uz mi to tam lezie na nervy, posledne terminy nic moc tak asi pojdem niekam inam.
8. dubna 2019 v 15:23
Ceny
Jojo tom vypisuje, ale ze chlapi otravuju ze chcu za 60 sex to uz nenapise 😂😂. Ja mam vydrene prachy. A to, ze cestujem kazde dva dni a menim mesta..ze mi vyhrazaju muslimi, ze prepadaju baby, ze polovina bookingov su faky. To nenapise, ze? Finsko je tazka praca. Idem irsko, dansko, norsko. Bo su rozmaznani fini neskutocne.
8. dubna 2019 v 14:18
13.56
Ne, ja s ni nejsem v pratelich na fb, ale vim ze zna me jmeno na fb. Nastesti mam vsechno zablokovane, jen proste nikdy nevis. Ona je velice spatny clovek a od takovych lidi muzes cekat vsechno. Pro ni jsou penize nan prvnim miste. Nic vic pro ni neni krome penez. Si moc hodna
8. dubna 2019 v 13:56
Rada
Nemáš zač. Dokážu si představit v jaké jsi situaci. Je to hrozné... opravdu nejlepší je se sebrat a jet někam sama. Nic na tom není, vážně :) Tak že má tvůj fb už mi přijde dost osobní, kolikrát neříkám ani své prave jméno, nikdy nevíš.. Tak si ji jednoduše zablokuj :) údaje si skryj jen pro přátele a už tam neuvidí nic Ikdyby se koukla z jiného profilu.
8. dubna 2019 v 13:50
13.44
Ja ti moc dekuju za radu, udelam to taky tak, odejdu pryc. Ja jji nerikala osobni veci ani udaje, ale ona zna muj facebook a prave myslim ze vi i facebook meho pritele a ja fakt nechci riskovat aby mu neco napsala. Ona je hodne mazana.
8. dubna 2019 v 13:50
Rada
Jeste me napadlo, kdyby si ji řekla že tvůj přítel o tom už dávno vi a celá tva rodina taky, neměla by pak potřebu někomu psát. Protože by věděla že je to zbytečné. Nebo kdyby si řekla že s ním nejsi, taky by mu nepsala. Podle všeho to vypada ze ti chce uškodit a ty ji dáváš moznosti.