Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
13. června 2019 v 23:02
Jolano Szelongova
Dám si tu námahu a cez booking budem hladať všetky ubytka a písať im že robíš prostitúciu :D
Nech cele írsko pozná tvoje ciganske meno :D
13. června 2019 v 22:27
pro 21:56
Kdyby jste jen tusili,jak se v Irsku da vydělat i dnes(dělám 30/70),tak by jste se hodně divili.Chce to kromě dobre operatorky,mít úroveň,starat se o sebe a stale klienty.Vim ze tu budete hejtovat,ze jsem agentura ale fakt nejsem,jen jsem to musela napsat.A co se
agentury tyče,každému vyhovuje něco jiného.Ja bych nesnesla zvedání telefonu,jsem hodně busy a nemám na ty kokoty nervy🤯Misto urážení a vyhrožování,sup do fitka😤
13. června 2019 v 22:07
pro 21.56
tak ty cigno uz mas fakt dost , ty nevydelas ani kdybys ji mela zlatou uz sem nelez
13. června 2019 v 21:56
irsko trapna agency
bacha na agency co nabizi irsko. nevydelate nic. posilaji holky na hotely kde se vyhazuje. a vsechno platite vi. a jeste 40 % . jezdite same na sebe. jde to nejlip a jenom apose.
13. června 2019 v 21:45
KUNDO
A mě to vubec nezajima jste dost trapne nebo trapna Pozdravuj HIV hehehe
13. června 2019 v 21:24
kundo
proc by to mela byt agentura?? Staci umet s mesigeboardem kde si slecny sdili info a tam se vse dozvis o takovych jako jsi ty
13. června 2019 v 21:23
Hahah
Už kakam počky mam průjem Ty a to HIV maš ty v hubě
13. června 2019 v 20:56
Hahah
Tak fakt sem se lekla haha mate dost hahah no už mě deportujou na vas rozkaz ja si na vas počkam tady to Bude best krasny većer a bež te do solarka vy stěny
13. června 2019 v 20:48
ciganska kurva
13. června 2019 v 20:47
Haha
Super holky!!! jen at ji hezky deportuji za prostituci spinu hnusnou za to jak v noci nechava vyhodit holky na ulici

13. června 2019 v 20:35
cikanka ennis
13. června 2019 v 20:31
cikanka ennis
spina smradlava.tedka cekas? jo? ani nebudes vedet kdy a..... budes prosit jeste abych te nekdo .....

na co nezapomenes jenom tak.. pica cikanska. sleduj irske news.. bude tam neco o jolane szelong....

tedkta bude vedet cele irsko kdo jsi... ze jsi nakazena hiv.
13. června 2019 v 20:27
Haha
13. června 2019 v 20:21
20:18
Bež se vycpat jo starej se o svuj Slovník a svoji prdel udelaš nejlepe
13. června 2019 v 20:18
Pro 18:58
Teda holka kdyz uz mas slovnik jak dlazdic tak aspon pis bez chyb bud tak hodna.tolik chyb jsem uz dlouho necetla.tvrde a mekke i ti nic nerika co.no holt jsi cikanka negramotna.
13. června 2019 v 19:55
KUNDO
Ted ste se pŕiznali aspon ze to je nekdo kdo mě chtěl past ale ja byla chytřejśi jestě ja vas udam ze sedite doma v cz a tady posilat holky za 40 % Aby vam davali ty gardo jedna
13. června 2019 v 19:49
HAHA
Jo tak je pošli čekam uz se bojim ze se nepředstaviš
13. června 2019 v 19:09
kundo
Jolano Szelongova (to je realne jmeno ty spiny cigossky)jeste slovo a zitra si pro tebe prijde garda .mam toho uz dost !!!
13. června 2019 v 18:58
Irsko Vcera 19:03
Tak si psala že si sezenes adress a pujdu do pice. Tak stale čekam ty kokos a nic .Ja uz mam tady residenci tady žiju pico hlupa mê jen tak nikdo nevyhodi A ty bila stěno neuražej do ciganu jeste si nemĕla cigansky Kokot v sobe co ???? Tak kdyz vis kdo sem ja tak se muzes představit co ty nato ?Jeste sem poradne nikoho nevyhodila ale fakt začnu a jen za tydle uražky.Co tady melete a date si dobře jak tu furt davate muj link a koho to zajima co ????? A jesTě misliš že jsem tu sama ???Mam tu prave plno znamych ciganu .Tak misliš že se tebe leknu že ty si seženeš moji adresu a pujdu do pice na tohle nemaš.Tomu vĕř.
13. června 2019 v 14:34
Hasselt
Už som sem písala o tejto pasacke, pisem znova. Mam velmi zle skusenosti s touto osobou, je to manipulatorka a zlodejka. Zneuziva a vydiera dievcata. Uz u nej bola razia kde zadrzali dievcata, jedna vypovedala proti nej, povedala policii ze odovzdava 50 %, ten jej belgicky frajer jej povedal aby sa v momente zbalila a vypadla, obaja sa jej vyhrazali. Velky pozor !