Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
11. dubna 2019 v 14:51
14:40
Napisala som, ze netreba vediet kam smerujeme??
Nie.
11. dubna 2019 v 14:40
Pro 13:03
Prave naopak je dolezite vedet kam smerujeme. Nebudeme vecne mlade a krasne a ja osobne by som tuto pracu nechcela robit aj v 40-tke. Ja som si aj popri tejto praci urobila kurzy aby som mala nieco "v rukave". Venujem sa aj fitness co je moja vasen a myslim ze ma to moze v buducosti zivit. Ale ktovie co buducnost prinesie. Suhlasim ale ze sa buducnosti netreba bat
Treba byt sikovny a vytrvaly a aj odvazny. Odvaznym stastie praje :D
11. dubna 2019 v 13:03
12:07
Neries daleku buducnost. Zi teraz. Teraz rob. Setri. Uc sa. Neobavaj sa buducnosti.
Aj ja uz neriesim. Kedysi som sa bala. Odkedy sa nebojim, vse ide krasne.
11. dubna 2019 v 13:01
Suhlas
Suhlasim, niesi stratena. Dorob si naturu-to chcu vsade. Plus ridicak je ok, nejake ovladanie s pc.
Urcite stratena vobec niesi.
11. dubna 2019 v 12:33
Pre 12:07
Nehovor tak, nie si bez buducnosti. Skolu si mozes dorobit po veceroch, su aj vecerne skoly a urobis si maturu. Vsetko sa da. Kde je vola tam je cesta. Nenechaj sa odradit a tu skolu si urcite dorob.
11. dubna 2019 v 12:30
mcafee.com/activate
11. dubna 2019 v 12:07
Prace
Myslíte že je možné si najít normální práci ikdyz mám nedokončenou střední školu? Dělám to co vy všichni tady... myslím že nemám budoucnost.
11. dubna 2019 v 11:47
Pre 11:44
Vypocet pre socku a zdravku robim sama. Ono i keby to popleties, uradnica ta pouci a poradi.
11. dubna 2019 v 11:45
Pre 11:44
Vsak ano robim danove priznanie. Dokonca som sa ho naucila robit sama.
11. dubna 2019 v 11:45
Porad se ptaji..
Ptali sa ahoj co delas za praci....i cesi i slovaci.
11. dubna 2019 v 11:44
Pre 11:41
Nemusis vykazovat prijem? Musis platit zdravotne, socialne a tiez dane a musi sa to z nieco vypocitat nie? Prepac ja sa tomu moc nerozumiem :)
11. dubna 2019 v 11:44
Pre 11:32
Este ti poviem, mne da klient 300€ a nevypytuje sa ma nic. Len ma chvali. Sused ti neda ani bylinku a vypytuje sa?
11. dubna 2019 v 11:41
Pre 11:35
Ako myslis vykazujem prijem? Nerozumiem dotazu
11. dubna 2019 v 11:41
Porad se ptaji
Nemaju ziadne pravo podavat otazky. To je o asertivite ako ta vnimaju ludia. Tiez som kedysi bola neista kvoli tejto praci. Dnes som ale sebavedoma a nemam problem. Pokial niekto obtazuje, odstrelim ho. Stejne sa pytaju len preto, ze zavidia. Spokojny clovek neriesi peniaze druhych. Stretavame sa, lebo sa chceme vidiet a nie dristat o tom kto ma ake peniaze a ako ich utraca...
A nie aby cudzi ludia otravovali. To je ten komunizmus asi v ludoch. Vyzvedat a spinit.
Mna ked sa niekto opyta poviem, nebudem sa bavit o praci.
Praca sa da robit i doma na pc. To vie kazdy.
Pokial mi niekto v cr povie: no zajimam sa, protoze by jsme mohli udelat mozna obchod spolu nejaky. Moja odpoved: nemam zaujem s cechmi pracovat. A drzi hubu.
A co je na tom e zeptat, to je normaln. Ma odpoved: mozna v cr tj normalni, vo svete nikto nevyzveda.
Take odpovede dost uzemnia debilov.
Ked so bola na zoznamke: prva sprava: ahoj co delas? Ma odpoved: proc? Chces vedet kolik mam penez?
Neserte sa s ludmi.
11. dubna 2019 v 11:35
Pre 11.31
Ja uz sa dlhsie zaujimam o zivnost, mam make up artist kurz a rozmyslam ze by som si urobila na to zivnost. Ako vykazujes prijem? Vies vobec sa tomu nerozumiem
11. dubna 2019 v 11:32
Pre 10:35
A pokial sa bojite buducnosti-mozete si robit rozne kurzy, vecernu skolu.
11. dubna 2019 v 11:32
Pořád se ptají
Taky kolikrát nevím, proč se lidi pořád vyptavaji, co dělám za práci. Penězi se nechlubim a taky se nikoho neptam.
Přesto se mě hlavně sousedky ptají (když jezdím za rodinou na návštěvu), co vlastně dělám za práci. Tvl, co je komu do toho?? Dá mi snad někdo něco nebo co? Už mě to začíná pěkně štvát.
U lékaře to samé. Tam se to ještě ale dá skousnout. Ale pak člověk potká nějaké známé staré sousedky a všechny zajímá moje práce.
11. dubna 2019 v 11:31
Pre 10:35
Preco by mali chodit na kontrolu??? Dnes polovina ludi ma zivnost.
Kozmeticky, maseri, ti co tetuju makeup, prekladatel, rozne volne zivnosti, makeup artist...
Ach toho je. Kontroluju sa rozne veci ako cistota hygiena v podniku, ci platia dob. Preco by teba mali kontrolovat??? Nechapem kde chodite na tie strachy zbytocne. Ja mam sidlo kupene za 90kc mesacne. Fakt nikto uz nemusi dnes mat kamenny obchod/kancelariu. Socku zaujima, ci platis odvody, to same zdravotna a financak.
Kam by mi mali chodit na kontrolu??? Jako do bytu? Tak na to je zakon, tam sa nesmie vstupit.
Domov je chranene uzemie.
Ze si ma zavolaju? A co mozu kontrovat?? Mam zaplatene vsetko, jedine kedy ma volaju, je ked zabudnem podpisat dokumenty.
Bat sa ma ten co zije na cierno, nie ten co poctivo ofico ma pracu a odvadza do systemu-z ktoreho berie.
11. dubna 2019 v 10:35
Pre 10:24
Ahoj, a ako to je s tou zivnostou? Nechodia ti na kontrolu z uradu? Ako to vlastne funguje? Ja nad tym tiez premyslam ze si zalozim zivnost ale neviem o tom nic.
11. dubna 2019 v 10:24
Normalna praca
Baby ja mam zivnost, danim a vsetko mam ok. Takze ked pojdem v buducnosti na pohovor-vytvaram si prax akokeby. Tym, ze nemam roky ako nezamestnana.
Pre 9:22 ano tiez setrim peniaze. Vobec nenakupujem blbosti. Kupila som byt v hlavnom meste. Nieje nad tu istotu mat vlastne byvanie. Aj mimo hlavne mesta su krasne byty a lacnejsie oproti hlavnemu mestu.