Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
21. května 2019 v 22:04
Finsko 17:51
Hele, já na severu práci mám a určitě se vratim. takže tak.
21. května 2019 v 20:52
Pro Petru
21. května 2019 v 20:09
Petra
Tak jsem ted ve swicarsku u Gabi no musim rict ze mne to tu dost prekvapilo za jeden den jsem si vydelala pro sebe slusne dnes tu je hruza holky je tu nekdo kdo tu byl uz? Mam tu zustat jeste 6 dni ale nevim, druhe holky si vydelavaji sefka mne rika ze to je tak vzdy na zacatku no nevim..
21. května 2019 v 17:51
Finsko
Noo tak určitě
21. května 2019 v 16:39
Finsko
Tak to jsem vam na tom severu asi vybrala vsechnu praci ja
21. května 2019 v 16:13
Finsko
No já jsem též na severu :( a taky naposledy
21. května 2019 v 15:46
Prektochcekam
Paneboze ved ty vykazuješ všetky znaky duševnej poruchy. V Čechách robit kde sú najhorsie ceny. Ja sa nedivím že mas skúsenosti iba odtiaľ, však tak hlúpu slovenku ktorá napíše 10 príspevkov kde sa obhajuje som ešte nevidela. Ty si bud fetacka alebo narušená, inak to nevidím. Platíš dane a dodrzujes zákon? V Čechách nie je prostitúcia legálne zamestnanie, tak chcem vidieť jak vystavujes bloky klientom a slušne si zarábas looool prestaň brat drogy.
21. května 2019 v 15:41
Finsko
No já jsem tu týden zatím 0 nemám ale taky to není žádná sláva.a to jsem si zajela až úplně nahoru do Rovaniemi a je to bída.asi jsem ve Finsku naposledy.pres léto to stejně bude stát ještě víc naprd než doteď.
21. května 2019 v 15:39
Finsko
Ahoj, není to žádná pecka, ale nuly nemám. V jakým ses městě?
21. května 2019 v 15:35
Finsko
Holky tak já jsem už druhý den na 0 .. jak jste na tom vy?
21. května 2019 v 14:46
Živnost
Ahoj, máte někdo udělánou živnost na oko? Mohl by mi někdo poradit jak na to? Dělám tuto práci, nemám stále zaměstnání. Chtěla bych si udělat živnost na cokoli a platit daně, mít důchod. Jen nevím jak dokázat příjmy, když jakoby žádné nemám. No snad mě chápete a víte.
21. května 2019 v 13:25
este raz
a este jedna vec. ja mam trvaly pobyt v cr, platim tu dane a mam pravo na nazor a vyjadrivanie ako kazdy clovek slobodny obcan eu. obzvlast v cr, kde utracam velke prachy, platim dane a dodrzujem zakon. pokial ty niesi slusny obcan a neprispievas nicim statu-v tom pripade chapem, ze to citis inak a beries seba a ako menejhodnotneho cloveka, vlastne prizivnik, ktory neplati dane ale vyuziva benefity statu. benefit je i chodnik, mhd, skoly...a vse co buduje stat
21. května 2019 v 13:19
este raz
a nevytrhavaj slova z kontextu ok? pitoma som napisala na tu, co sem dava profil inej baby. vdane-tym som chcela povedat, ze mali svajciarsky pas a boli domace (pred 10-20rokmi sa to takrobilo aby mohla v klude robit tuto pracu) ty vytiahnes slova z kontextu a ides ma vychovavat.
mne je tvoj nazor kompletne ukradnuty. toto je anonymne forum, takze mi mozes akurat pobozkat zadok.
a cechov mame na nasom slovenskom fore tiez. takze si svoje nacionalisticke presvedcenia nechaj pre seba a opusti forum-pokial mas pocit, ze sem nemas pravo pisat.
21. května 2019 v 13:04
este raz
len pisem skusenosti. vzdy pomozem ceske/slovenke. nerobim rozdiel. a cesky si tu zastavam ja. ta sama osoba. takze klud prosim. samozrejme som poznala este hlupejse slovenky. mozno neznizovali ceny-ale vsetko odovzdavali frajerovi.
len som tym chcela povedat, ako to bolo v minulosti.
ceny neznizujem. blokujem kazdeho kto chce zlavu.
21. května 2019 v 13:01
forum
forum som cele precitala. viem, ze je to bieda. zijem v cr, skusenosti mam len z cr ohladom vsetkeho. takze sa vzdy budem vyjadrovat o zivote z cr. mam super vztahy s par cechmi. nieje to nic osobne.
21. května 2019 v 12:58
9:40
no ja viem, ze to znie hrozne. len opakujem co mi cesky povedali. je pravda, ze vsade kde som prisla to bolo na 10 holek 9 cesiek jedna slovenka.
21. května 2019 v 10:09
job
A este jedna vec dievcata, je jedno ci sme cesky, slovenky, madarky, vietnamky, robime tuto pracu a sme na jednej lodi. Pride mi absolutne nechutne a bezcharakterne sem davat linky na dievcata. Toto nechapem, a este pisat ze je obluda? ako sorry, sto ludi-sto chuti, pre niekoho je krasna. Mali by sme drzat spolu a nenadavat si. Majme charakter.
21. května 2019 v 10:05
job
No ono to fakt nie je dneska sranda zarobit peniaze. Ja sa nestacim divit ako to ide do prdele v tej Europe. Chlapi chcu vela muziky za malo penazi, uz nejedneho som doslova vyhodila ked zacal zjednavat o cene. Akurat nervy v prdeli mam.
21. května 2019 v 09:48
Mahi Negi
homeshifting.in
21. května 2019 v 09:48
Mahi Negi