Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
3. září 2019 v 20:33
19.55
Říkám, že když cestuju sama, nemůžu si stěžovat. Nemusím dělat kompromisy, kdo kdy má čas atd. Stejně tak destinace, finanční rozpětí, jazyková vybavenost, všechno.
Navíc jsem v minulosti byla s kamarádkami a nikdy víc. Jedna mi potají kradla věci a peníze, když jsme sdílely spolu apartmán, s další jsem se handrkovala, protoze když jedna chce spát, druhá chtěla na pláž atd. Nevěřím už nikomu.
Sorry. Přeji ti najít, co hledáš.
3. září 2019 v 20:10
Nemecko/Rakousko
Vaham a rozhoduji se, jestli Nemecko nebo Rakousko..Kde to jde lip?
3. září 2019 v 19:55
Cestovani
Ja bych jela kamkoliv kdykoliv... ale neni s kym, jak uz jsem psala..
Samotne se mi nechce L.
3. září 2019 v 18:39
18.32
Netuším. Kolikrát se rozhodnu ze dne na den. Právě proto, že se nemusím ohlížet na to, kdo kdy má volno nebo si nedej bože vzít v práci dovolenou

3. září 2019 v 18:32
Cestovani
A kam by jsi chtela cestovat a kdy asi? Já bych chtela někam v listopadu.
3. září 2019 v 18:23
16.57
Ne, nikdy. Nemusím alespoň na nikoho brát ohledy
3. září 2019 v 18:05
Operatorka
Ahoj holky,hledáte fajn operátorku pro Finsko? Jsem slečna,která o práci tady ví vše,mluvím skvěle anglicky,dokážu rozluštit i finštinu,když klienti anglicky neumí. Žiju v Helsinkách takže při problèmu jsem nejen na mobilu ale i po ruce.. navíc mám i vlastní apartmány na práci,takže máš zaručen komfort a nemusíš mít obavy :) můj systèm je: 20% pro mě a platíš si náklady a nebo 50% a náklady platím já(kredity,reklamy,ubytka,letenky) uořednostňuji ženy do 27mi let s ženskými nè však přetèkajícími tvary .. (po letech vím co klienti zde mají povětšinou rádi a chci z každè tour ke spokojenosti nás obou dostat co nejleoší výsledky) pokud tě můj inzerát zaujal určitě se ozvi na
hellobell@seznam.cz
3. září 2019 v 16:57
Cestovani
A neni na cestach smutno?
3. září 2019 v 16:46
16.35
Cestuju sama a nic mi nechybí
3. září 2019 v 16:35
Cestovani
Ahoj holky.. Chtela bych zacit cestovat... Ruzne dovolene a uzivat si.
Ale bohuzel nemam ve svem okoli nikoho kdo by cestoval semnou.
Kazdy ma normalni praci, nema na to finance ani volno...
S kym cestujete vy?
3. září 2019 v 14:28
Pre14:14
Ale mam, v tomto biznise ti pomoze, poradi malokto...dakujem este raz si zlaticko a nech sa ti len a len dari!
3. září 2019 v 14:16
Nemecko/Rakousko
Vaham a rozhoduji se, jestli Nemecko nebo Rakousko..Kde to jde lip?
3. září 2019 v 14:14
13:47
Nemáš zač.pokud mužů poradit poradím.delam to už 6 let tak mám Evropu sjezdenou.
3. září 2019 v 13:47
Pre 13:36
Jej si zlata, dakujem velmi pekne za pomoc. Nemam s tym este skusenost, tak som nevedela, ci si mam so sebou zobrat peniaze naviac...ale potesila si ma, este raz moc dakujem

3. září 2019 v 13:36
13:30
Přes airnbn depozit nechtějí to se mi stává jen přes booking ale vždy to je u objednávky uvedeno.jedine co platím třeba v Holandsku je městský poplatek ten není uveden u reservace .

a hlavně většinou platím hned při rezervaci i když je uvedeno že ne stejně mi to hned ztrhnou z karty.
3. září 2019 v 13:30
Airbnb
Ahojte baby, prosim vas, ked sa ubytujete v zahranici na apiku cez airbnb, chcu od vas zaplatit na mieste aj depozit? Alebo len danu sumu za ubytko? Na co sa mam pripravit? Dakujem pekne za odpoved.
3. září 2019 v 13:09
Rizika
Já OWO nedělám ze zásady stačí mít na jazyku aft nebo se omylem kousnout prostě coneco a můžeš chytit cokoliv takže určitě bych to nedělala každému klientovi a když už tak jen fakt stalakum ale ani ten se nedá věřit v dnešní době.a myslet si že si za rok vyděláš na byt je fakt jen zbožné přání.Evropa jde do pr....Viz Belgie, Rakousko atd.snad ještě trochu jde Skandinávie takže bída.

3. září 2019 v 13:07
Nie si stara pre 11:22
Ja mam 36 rokov a setrim si na byt,zapamataj si ze nikdy nie je neskoro.Vobec sa netrap kolko mas rokov.Lebo si budes pritahovat do zivota samych debilnych ludi.

3. září 2019 v 12:07
Rizika prace
No mi se prave jedna o to, zda z vas nekdo dela tech v prumeru 5 klientu dene..jestli jste nekdy neco chytli od nich..snad ne doufam
3. září 2019 v 12:06
Německo Rakousko
Jste tam někdo..? Jak to tam jde celkově, máte dost práce? díky a hezký den