Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
18. května 2019 v 18:16
13:32
je tu len jedna ceska co nadava slovenkam. tak hadam nieje pokrytec a pracuje vyhradne v cr s ceskymi klientmi. ked jej vadia cudzinci, tak snad od nich neberie prachy. jak pisem len jedna a vieme ktora
18. května 2019 v 13:32
....
Ja nechapu proc si tady furt vsechny nadavate. Vzdyt je jedno jestli je to ceska, slovenka nebo martan ... myslela jsem ze smyslem tohoto fora je si pomoct - kontakty nikdo nechce moc davat, ale aspon varovat kam nejezdit (myslim privaty nebo byty kde vyhazujou) atd ... to tady clovek neco napise a hned vi, ze dostane 100 hejtu ... kazdy den se jdu na toto forum podivat za ucelem treba nejake informace, ale misto toho - si prectu pravidelnou davku depresi, nadavek ... :(
18. května 2019 v 08:32
Pro 19.34
A ty se vrať na dedinu
17. května 2019 v 22:28
19:34
vem si prasek defko spinava smucko jedna.
17. května 2019 v 19:35
Pro 12.08
Oprava....
Pro 14.07
17. května 2019 v 19:34
Pro 12.08
Já zas osobně nechapu proč Slovensky lezou na české fórum! Lez si na slovenské!!!!!
17. května 2019 v 18:09
recenze
Kdyz vas tam nejake socky, ktere vas nikdy nemeli pomlouvaji,neni to prijemny. Ale uz to je par roku zpet. To jsem byla jeste hooodne hloupa zacatecnice:D uz si klienty dukladne vybiram a rozhodne s myma cenama bohudik nemam ty otrapy z tech webu
17. května 2019 v 17:50
svetaci
hodte sem nejaky link pozrem tie komenty.
jo nepochopim, ze niekto kto neni kurva, vyhladava info o sex praci. nikto nikto z mojich kamosiek a rodiny take veci nevyhladava. a nikto tento web nepozna. takze s pracou neskoncila, manzel malo zaraba a tudis jej ta lovestory s klientom nevysla.
17. května 2019 v 14:38
14.20
Pani tvorstva. Ach ten autocorrect.
Ale opravilo to asi trefne, protoze se vsadim, ze vetsina techto chlapu se zmuze jen na placenej sex
17. května 2019 v 14:35
14.20
Obcas ctu a nestačim se divit, co jsou panic tvorstva schooni vyplodit. Akorat vetsina techto hodnoticich ma IQ houpacihof kone, pupek, doma stokilovou matronu a hygiena ceskych panu take nebyva slavna...
Ale pokud zverejnuji fotky které vyhrabou nekde na socnetu, melo by se s tim neco delat...
17. května 2019 v 14:30
14.07
Nevim co na tom nechapes, proste tyhle stranky jsou volne dostupny, kazdej si tu muze hledat a čmárat co chce. Pokud s tim mas problem zaloz sI nekde uzavrenou skupinu, forum, který podleha registraci.
Uprimne radeji si tu prectu, ze nekomu ten zivotni pribeh dopadl dobre, nez nadavky, kterymi se tu kolikrat nesetri.
17. května 2019 v 14:27
14.07
Nevim co na tom nechapes, proste tyhle stranky jsou volne dostupny, kazdej si tu muze hledat a čmárat co chce. Pokud s tim mas problem zaloz sI nekde uzavrenou skupinu, forum,
17. května 2019 v 14:20
recenze
Podle me bysme na ty recenzni stranky meli podat hromadnou zalobu. Co si o tom myslite? Vzdyt to je hnus, co tam pisi, vymysli si a jeste kradou a zverejnuji fotky,ktere kolikrat nejsou verejne
17. května 2019 v 14:07
12:08
to nikomu neberiem. len nechapem (a uz neviem ako to mam vysvetlit??) ze niekto kto skoncil s pracou, vydal sa a ma batola-zaroven vyhladava na nete forum tohoto typu a pise sem?? ja sa tesim az skoncim a nikdy viac nepouzijem slovo sex prace vo vyhladavaci. a pokial pisatelka sa zamilovaka do maasa, vdaka ktiremu ma zniva slapat, tak potom vyslovene nedoporucujem ziadnej love story s nehappyendom. potom to vyzera, ze manzel je klient co sukal zadarmo. a hajdy do prace.
17. května 2019 v 12:08
Zamilovanost
Souhlasím. Mám dojem, že mnoho ze zdejších přispěvovatelek už zapomnělo na to, jaké to je mít city. To, že je na fórech většina lidí negativní je bohužel běžný jev, protože internet je nejlepší místo, kde si na ostatních bez postihu vybíjet frustraci. Samozřejmě, že je k tématu zdejšího fóra, že se někdo zamiluje do klienta...
17. května 2019 v 12:00
recenze
Kdyz zabloudim na stranky typu masher,svetaci tak se mi chce zvracet a chlapy nechci videt, to je hruza co tam vypisuji. Pred par lety me tam probiral jeden zhrzenec, (socka) ktereho jsem pres tel odmitla... taky je vam z nich zle?
17. května 2019 v 10:59
Zamilovanost
Holky vy jste hrozně zlé.Az to bolí. Proč nemá právo sem kdokoliv napsat.?Je mi Vás líto.
17. května 2019 v 08:40
23:50
jak som si ista?? ja som si ju nevycucala z prsta. fyzicky tu napisala prispevok, ze je vdana a porodila. to jako rocne decko doma spokojny vztah s manzelom a pise sem? to je divne. k comu jej ten manzel je? asi nejaky chudak, ze musi spat do prace. a pokud nechce do prace je divne, ze vyhladava tieto temy.
17. května 2019 v 08:34
23:50
presne tak, spamuju to tu blbostami. btw napise, ze si nasla muza, porodila a vo volne je na tomto fore?? to je slapka dusou
17. května 2019 v 01:50
Irsko
Apartmany, kde hledate krome airbnb a booking? Nebo je nejaka moznost pronajmout si dlouhodobe, jako klasicky pronajem i kdyz zde oficialne nepracujete/ nestudujete??