Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
24. června 2019 v 12:30
amaterky
ahoj uplne suhlasim.Nas davaju dole a su fakt uboziaci ved oni su večsie kurvi nez mi a ved muzi volaju zenam nie zeny muzom .Najlepši humor od muža: citujem : vieš prišiel som si užiť k Tebe lebo rozišiel som sa z bývalou priatelkou :D..Ak vobec nejaku mal :D .Holky čim viac vnimam "kokotov" tým mam mensiu chut žit dobuducna s mužom ..ved oni klučkuju krížom krážom..Už som premýšlala nad variantou bývať z rozumnou ženou .
24. června 2019 v 12:10
amaterky
Čítala som si práve forum amaterky.sk a musela som sa smiať. To sú úbožiaci, musia si platiť za sex lebo ich asi žiadna nechce a ešte sa budú sťažovať, že nevyzeráme top. Tak za takú top holku by museli platiť niekoľko stoviek na hodinu, kreténi. Ja by som pod 100 euro nešla a je mi úplne jedno ak by som v ten deň nič nezarobila. Ponuky ako je 60 euro za hodinu neberiem, hneď pokladám telefón a dám si ho na čiernu listinu. Mám svoju cenu pod ktorú nejdem, a je mi srdečne jedno kto si čo myslí. Radšej budem na nule ako sa prispôsobovať kreténom.
24. června 2019 v 11:17
Amaterka Zilina
Robila som sama na seba v Ziline a tych 450 eur som mala kazdy den.100 telefonatov denne zene aby z toho nezcvoklo.
Dobre uzivala som si.Vsade som chodila taxikom.Bolo to dost pohodlne.Kazdy den som navstevovala salon krasy a chodila na masaze.Ale na konci mi uz chodili len dvaja alebo jeden klient denne.Tomi nevadilo.Ale bacha na Zilinu ,mafiani v Ziline sa vyhrazaju hlavne novym a peknym babam v Ziline ze zdemoluju byt,rozbiju okna atd.Mne sa nieco podobne stalo preto v Ziline uz pracovat nebudem.Nevratim sa tam.
24. června 2019 v 10:50
proGirls
24. června 2019 v 09:58
Pro práceSK
Moja vím mám 80h vše s ochranou a pak nějaký základní servis za příplatky, piss atd a chodí mi to jsem ráda že mi chodí převážně slušní a co mají peníze a ne ty co tam vyprávěji... To oni nevidí že musí zaplatit cestu a pak ještě babu k tomu si připočítat čas strávený na cestě někam do Vídně nebo na Ukrajinu... Myslím že si držím střední ceny... Ale 100 na hodinu mi taky přijde dost ale tak každá si to děláme podle sebe :)
24. června 2019 v 09:31
PracaSK
24. června 2019 v 01:49
Bezmocnost
Sorry za uprimnost ale prijde mi, ze by si holky nechaly na**dit i na hlavu kdyby jim někdo řekl, ze to rumunky nebo jiny holky delaj taky
24. června 2019 v 00:09
Lepší zítřky
Holky nevěstě hlavu, letos je prý rok očisty. Nevím jestli někdo na tohle věříte ale můžu říct že letos se všechno kazí... Prý všechno zlé má v plavat na povrch a pak bude líp... Vydrželi jsme to a jsme už v půlce tak to zvládnem. Držím vám palce, a pokud si myslíte že jste na tom fakt špatně přečte si tohle
https://forum.amaterky.sk/viewtopic.php?f=7&t=1064 8 a uvidíte že holky na SK na tom začínají být ještě hůř... Když jsem to četla tak jsem jen nevěřícně kroutila hlavou :) držím palce ať tenhle rok přežije tě v pohodě a ve zdravý a snad to brzo skončí :*
23. června 2019 v 23:21
Německo
Holky na najem v Německu?jak jde začátek prázdnin?a dnes přes 400..se zakladnim servisem,ale vůbec nevím,jak jsem to udělala...Minimum hovorů..Jste některá Bayern? Miete? Chci tu být dva tři týdny...Jak Vám to chodí?
23. června 2019 v 23:11
Lepsi zitrky
Holky to bude zase dobre. Musi byt
23. června 2019 v 23:01
Kurva
Kurva tak co to je, jako úplně to všude akceptujete jako ze to jde všude do prdele jako fakt???
23. června 2019 v 15:46
Prace
Teď v létě to bude naprd všude jsou dovolené a prázdniny takže to bude o ničem.takze je jedno kam vyrazis ale nepočítej s velkým výdělkem.jde to úplně do prdele celý byznys ty krávy cikánské a latinoamericanky to úplně domrvily
23. června 2019 v 15:04
Praca
U mna nah....o mala som 600€ denne este rok dozadu teraz tak 0-200. Ak to takto pojde dalej tak koncim lebo robit na naklady v podstate si to dvakrat odsukat tak to ma zrovna nebavi
23. června 2019 v 14:50
Práce
Co je podle vás bída. Jaký máte teď výdělky? Chystám se někam přemýšlím kam.
23. června 2019 v 11:42
Londýn
Pred cca dvoma rokmi som bola Norwich, Cambridge, Peterborough a ešte jedno mesto, teraz si nespomeniem a tam to frčalo, celkovo to bol aj dobrý výlet, mestá sa mi veľmi páčili
22. června 2019 v 22:17
Londýn
Jo před 4-5 rokami bylo ještě fajn skoro všude ale teď hrůza.ja byla v Harlow vloni a fakt ne!! Samí migranti co smlouvají o cenách a i samotní Anglicani už vymysleli píčoviny takže ja Londýn taky nemusím
22. června 2019 v 21:20
Londyn
Ja som tam chodila na Hounslow a do Harlow obidve lokality boli fajn, hlavne ten Harlow boli angličania a vypadli vždy do pár minút ale už je to 4 roky
22. června 2019 v 14:44
Anglie
Se připojují za mě Londýn taky ne!!!sice berou 2000 liber ale víc jak 100 za hodinu ti nedají nehledě na to že volají a chodi zmrdi imigrantsky a černý.ja za týden měla jen jednou bílého Angličana.fakt hnus už bych tam nejela taky!!!!
22. června 2019 v 13:33
Anglicko
Uz neviete kam mate ist.
22. června 2019 v 13:24
Anglie
Holky chtěla bych do Anglie, s někým ale nechci na žádný špinavý privat s padákem. Chci třeba operatorku, ale chci byt na hotelu sama v aby to bylo v klidu, bez někoho co me bude buzerovat. Můžete mi neco doporučit a poradit? Moc díky