Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
1. července 2019 v 08:38
Prasata
Ano vetsina jich jsou prasata, ale v CR to jeste neni nic oproti Irsku. Tam jsou teprve vidlaci smradlavi. Jela jsem jednou a nikdy vic.
1. července 2019 v 00:42
Prasata
Ja uz tu praci beru jako takovou osvetu o hygiene a chovani k zenam: ucim chlapy, ze si maji pred libanim vzit zvykacku, pred sexem si umyt prdel sprchacem a jak se dotykat zenskeho tela tak, aby to alespon nebylo neprijemne
Jinak mi taky vetsina chlapu prijde nechutna. Muj posledni ex mel tak vysoky standard hygieny a pece o mne, ze nevim jestli to muze nekdo prekonat nebo se tomu alespon priblizit. A jeste k tomu nebyt kreten, coz ten ex bohuzel je. Takze ohledne vztahu jsem taky dost pesimisticka
1. července 2019 v 00:09
Nechty
No tak ja im na to polozim otazku ci sa potrebuju ako vtacik chytat konara ze ich maju take dlhe....a vtedy hanba a joj som sa zabudol ostrihat...
30. června 2019 v 21:33
Marketa Mottlova
Mila slecno, marketa mela dat penize za naklady, co si pujcipa, aby mohla vubec pracovat a jeste jsem ji davala svohe obleceni a koupila ji spodni pradlo, takze pikud o tom nic nevite, tak se zbytecne nerozcilujte
30. června 2019 v 21:12
Marketa
Čo si ty operatorka? Na čo si jej požičiavala peniaze? Na to aby si potom na nej mohla zarábať a brat jej kolko 30%? 50%? Vy ste sa nechali oblbnút? Keby ste boli seriózni a brali si malo mohli by ste si vyberať baby a nie brat babu, ktorej by ste z litosti dali petikorunu. Čo je toto pasacke fórum???
30. června 2019 v 19:04
Postava
Holky co vas motivuje ve cviceni a zdrave strave? Potrebuji zase chytit nejakou motivaci
30. června 2019 v 18:54
Marketa Mottlova
Holky pozor na Marketu Mottlovou..nechala si napujcovat penize, vse si zaplatit a pak zdrhla s penezma. Vypada chudera tak, ze by jste ji z litosti daly pětikorunu, i my jsme se nechaly oblbnout. Ma těžký kožní problemy, který má mít i udajne kvuli fetovaní. Od klienta nam prisla i zprava, ze je infekcni a ze je na pokoji monstrum. Normalni clovek by ji litoval, ale ona toho zneuziva ke svemu prospechu. Maji s ni problemy vsude a vypravi historky, který by ani Spielberg nevymyslel.
30. června 2019 v 18:32
Hotovost
Ani to nezkoušej poslat takto.vsude na poštách mají rentgen a při prosvícení to vidí a pokud tam jsou peníze tak se nimi rozluc.posilat buď Money gramem anebo Western ale ten je dražší.ale máš záruku že peníze přijdou.
30. června 2019 v 18:15
Hotovost
Nech ta ani nenapadne posielať peniaze poštou kradnú sa aj malé sumy, nepoznam nikoho komu by sa nestratila obálka s pohladnicou v ktorej boli peniaze a podobne. Reklamáciou nic nevyriešili. Vykrádajú sa obálky na sk, v cr, v Holandsku, v USA, vsade a vo veľkom.
30. června 2019 v 16:48
Chlapy
Komentář CHLAPY 2... Mluvíš mi úplně z duše začala jsem zis s kámoškou, nic spolu nemáme pouze pracovní vztah ale už si začínáme dělat srandu že se stejně jednou aspoň papírove vezme ne 😂
30. června 2019 v 16:11
Nohy
No kdyz vlezes do sprchy bez bot, nediv se.nikdy nelezu bosa do cizi sprchy.vsude vzdy gumove slapky.a jejich pohled je mi nekde.moje zdravi je na prvnim místě!
30. června 2019 v 16:07
Peníze v časopise
Zkoušely jste někdy posílat poštou peníze v časopise nebo knížce? Poznají to celníci? Vím, ze je tam veliká pravděpodobnost, ze se balíček ztratí... nevím no.
30. června 2019 v 15:45
Chlapy 2
Největší bomba jsou ty jejich nehty na nohou. To je opravdu teď v létě podívaná
Díky tomu jsem se léčila dokonce s mykozou nehtů (do bazénu ani sauny nechodím) a když jsem začala pozorovat jejich pedikúru, hned mě napadlo, odkud vítr vane, když s těma prasatama sdílím jednu koupelnu apod.
30. června 2019 v 15:41
Chlapy 2
Mám to stejně. Ale víc než jejich otázky mi vadí smrad nebo chlupy. Zkrátka se jich štítím fyzicky a to i mimo práci.
Když nějakého vidím na ulici, umím si hned představit to jeho nechutné chlupaté pero, že kteryho se mi zvedá žaludek. A mám v práci co dělat, abych se nepozvracela. A ty svraštěly chlupatý koule, fuj tajbl. Ksicht může mít sebehezci, ale jakmile sundá kalhoty, tak se mi navaluje. Neumím si ani ve snu představit sahat na to ještě v soukromí (a zadarmo už vůbec ne). Asi jsem se díky téhle práci stala lesbou nebo co, ale chlapa v soukromí nechci a nemůžu ani cítit. Přítele jsem neměla ani nepamatuji a potom, co vidím v práci, o to ani nestojím.
30. června 2019 v 15:27
Chlapy
Ahoj holky, tak jsem zjistila že začínám čím dál tím víc nesnášet chlapy... Jak jste na tom vy?? A co děláte aby jste na ně nebyly nasraný??? Otevírá se mi kudla v kapse jen co se začnou vyptávat na věci co jsou napsané v inzerátu a nebo když na místě začínají s nějakým otázkama třeba odkud jsem atd... JÁ JIM NA TO ŘÍKÁM ŽE TO MÁM TAL A TAK DALEKO, ale nesnáším jak se začnou vyptávat a odkud přesně, máš přítele, opravdu je to tolik kolik píšeš... I když jim řeknu že se o mě nebudem bavit že je tolik jiných témat tak se cítí jen urazeni a vymejslet si mě nebaví vzhledem k tomu že bych si nepamatovala co jsem komu nakecala... Takže jak jste na tom vy??
29. června 2019 v 18:28
irsko
mam od 500 do 1000 neni to tak zly
29. června 2019 v 10:07
Irsko
Jedním slovem na hovno!!!!jeden den mám 700 eur a 3 dny kulový.fakt máte pravdu holky léto se vůbec nevyplatí do začátku září vůbec někam jezdit!!!
29. června 2019 v 09:17
Irsko
Jak to jde ted v Irsku?
28. června 2019 v 21:20
Prazdniny
Lituji ak vies jazyky tak sa vsade ľahko zamestnáš zalezi aj či chces ostať v Čr alebo v nejakej bohatšej krajine. Vo Švajčiarsku máš aj v coop a lidli 4000 frankov v hrubom. Tým nechcem povedať že mas ist za pokladnu
len pre porovnanie
28. června 2019 v 21:06
Prace
No já s tím sekla na jaře a dělám teď v Praze recepční a musím říct že zatím ok.sice člověk nemá takovou volnost a nemůžu si jet kam chci a kdy chci ale zas mám jistotu že budu mít peníze na nájem,jídlo atd.je mi smutno z toho jak nejstarší řemeslo na světě dopadlo díky vše těm cikánským kundam a jejich pasackam a pasákům.