Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
28. června 2019 v 21:06
Pro lituji
Pravda mluvíš mi úplně z duše
28. června 2019 v 20:55
Lituji....
Lituji další generace holek, která si bude naivně myslet, jak šlapáním zbohatne, když to vidím kolem sebe.
Máte tip na nějakou práci, kde se nešuka? Nic jiného jsem nikdy nedělala a je čas s tím přestat, výdělky nulové nebo směšné. Nasetrit si na byt při téhle cenách vs nákladech bylo pro mě nemožné
Takže chci začít jinak a od nuly
28. června 2019 v 20:55
Lituji....
Lituji další generace holek, která si bude naivně myslet, jak šlapáním zbohatne, když to vidím kolem sebe.
Máte tip na nějakou práci, kde se nešuka? Nic jiného jsem nikdy nedělala a je čas s tím přestat, výdělky nulové nebo směšné. Nasetrit si na byt při téhle cenách vs nákladech bylo pro mě nemožné
Takže chci začít jinak a od nuly
28. června 2019 v 20:49
Prázdniny
Ps: nechodím za 50€ držím si ceny takové jaké jsou tady celkem standart i nebo spíš byly.
28. června 2019 v 20:29
Prázdniny
Koukám že jsem tady dala opět dobré téma... Dělám na Slovensku cizina jsem zjistila že pro mě asi není 😤 pronajala jsem si s kámoškou být s tím že Budem platit každá půlku, teď jsme v takové situaci že jsem platila 3x nájem sama a není to zrovna málo, k tomu nájem u mě doma atd... Taky si říkám že se na to asi vyseru až nám za půl roku zakončí smlouva... Dluhy jsem si zaplatila vydělala i něco navíc, jen jsem jeste nedokázal vydělat na svoje bydlení, tak jestli mi to takhle půjde dál v kašlu se na tuhle práci... Přijde mi že je to čím dál horší 😭😭😭😭
28. června 2019 v 19:50
Prazdniny
No ano presne. Ja se vratila pred tydnem z Belgie a dovezla jsem si za tyden 400 eur po odecteni nakladu a vsichni chteji bez gumy a slevu a kdesi cosi a nejhorsi ze to chteli i moji stali klienti co me znali takze o to to je smutmejsi takze premyslim ze to taky zabalim a pojedu taky na leto delat za bar.mam zname na Krete tak si udelam pracovni dovcu asi protoze za 50 eur sukat zmrdy fakt nebudu a po lete uvidime.tak se mejte pekne
28. června 2019 v 19:09
Prazdniny
Ahojte uplne viem o čom píšete. Ja som bola na poslednej tour pred mesiacom a prerobila som. Isla som po dlhej dobe tam kde som vždy zarábala najviac. Tiez si vravim že normálnou pracou v zahraničí zarobim viac jak sukanim. Vsade chcú lacnejšie a lacnejšie ešte aj na Slovensku čo som čítala to fórum a ja za 50 niekde nebudem sedieť cely deň keď len ten najom stoji viac. Je to nebezpečná praca, konkurencia, chlapi, choroby. Ja som tuto pracu začala robit preto aby som sa v živote mala lepsie nie aby som bola na tom ako poulicne prostitútky alebo hocijaka normalne pracujúca trieda.
28. června 2019 v 18:13
Prazdniny
No bohuzel letos to je uz od ledna spatne a vzhledem k tem vedrum a prazdninam jsem se radsi pres prazdniny nechala zamestnat jako barmanka v Catanii na Sicilii protoze tu mam jistotu ze mam aspon plat a vratim se zas na tour v rijnu.protoze podle toho jak to dosud spis neslo nemuzu riskovat ze prodelam anebo budu sukat na naklady to fakt ne.a co vim od holek od Irska pred Finsko az po Dansko to stoji za hovno.a za 50 eur pulhodku fakt delat nebudu.tak to holky nejak prezijte ty prazdniny!!!
28. června 2019 v 16:42
Prázdniny
Ahoj holky, jdu vám popřát hezké prázdniny a taky si trošku postěžovat... Už je to dlouhá doba co jsem dělala přes prázdniny, celé snad jen prv i rok kdy jsem začínala, jinak tak max týden na začátku a týden na konci podle toho jak vycházeli prozdniny... Ale vzhledem k tomu jak to nechodí budu tenhle rok muset pracovat jsem z toho špatná... Celou dobu se mi dařilo pokozde nasetrit na nájem atd a k tomu mít peníze bokem na pěkně prázdniny, ale letos s tím jak to chodí si to nemůžu dovolit... Je mi z toho do breku chodí vám to aspoň v téhle vedrech?? Mě přijde že vůbec ne ale mít aspoň toho jednoho denně musím je to prostě v p,či 😭😭
27. června 2019 v 16:23
pro belgie
Kamoska s policajtama prej
A tys ji to zbastila, vid?
27. června 2019 v 12:30
Nika
Ahoj holky, poradila by jste prosím některá nějakého daňového poradce (klidně i v Čechách), co vám dělá daňové přiznání pro Německo? Moc děkuji :-)
27. června 2019 v 08:41
Belgie
At te ani nenapadne jet do Hasseltu k té píce Denise.ona je nahlášena na policii v Hasseltu i v Limburgu a dává vědět všem taxikářům když má novou holku a to jsou většinou migranti černý,hnusný Pákistánci y Indove.k ní normální Belgičan nepůjde protože má pověst špinavé kundy kde jedou drogy a černá verbez.bohuzel taky vlastní zkušenost.kna takhle láká holky co nemají zkušenosti anebo se bojí samy na sebe.AT TE TO ANI NENAPADNE!!!!
27. června 2019 v 08:16
pre 15:29
27. června 2019 v 08:09
Belgicko
Nech Ta ani nenapadne ist do Hasseltu!!!! Ak chces hod sem tvoj email, napisem ti o tej suke Denise, co vsetko mi urobila aj dievcatam. Bude ta nutit brat ciernych, hnusnych, humusakov, ked ich odmietnes bude ti nadavat, budes jej musiet este plaltit dane. Ked budes chciet odist, zacne sa ti vyhrazat ako sa vsetko dozvie tvoja rodina alebo priatel. OKrada dievcata, je to cundra, bude ta nutit sukat so starrym dedkom ktory babam robi sofera. vsetci taxikari vedia co robis !!! velky pozor
26. června 2019 v 20:58
Belgie
Přesně tak to tu teď je ano.. Finsko jsem měla špatně taky minuly rok ne Jako kdysi.. ale ta Belgie me zarazila
přesně jak říkáš, nejraději by 30min za 50e a all in :D hrůza.. jsem fakt v šoku
26. června 2019 v 20:04
Belgie
Jo kdyby ty špíny nebyly v Evropě tak by bylo super všude!!!ale pokud ty kundy mají ceny 50 eur půlhodinu tak v tom je problém.
26. června 2019 v 20:02
Belgie
No kdyby tam nebyla konkurence z rozvojovejch zemi, tak by to bylo fajn
26. června 2019 v 19:52
Belgie
No tak jim to zkus rict
uz ted je o polovinu min klientu co predtim a picujou ze jsem draha.jak pise slecna niz jim nejde o vzhled a servis ale jak si co nejlevneji zasukat to je bohuzel kruta realita
26. června 2019 v 19:11
Belgie
Ceny by mely jít nahoru, ceny bydlení a jídla se zvysujou
26. června 2019 v 18:22
Belgie
Jo to je holý fakt já tam taky jezdila cca 3 roky hlavně Brugge a okolí a měla jsem fakt dost stalaku ale když jsem přijela letos před Velikonocema tak mě skoro 60% z nich řeklo že sorry ale jsi drahá takže asi tak.chlapum prestalo jít o kvalitu a začalo jít k cenu takže pokud sukas za 50 eur a děláš orál bez jako ty špíny cikánské tak práci máš a nezáleží na tom jaký máš servis nebo vzhled.je to fakt smutný jak to vše jde do hajzlu vsude