Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
5. července 2019 v 19:45
Slovensko
Ahoj holky jak to jede na Slovensku nitra nebo blava aktuálně?
5. července 2019 v 19:33
prace
ja hlavne nevim co je lepsi ze je holka s prominutim kurva ve 20-25 - v cem je lepsi a pak rikat nechci dopadnout tak v 45? nedava me to smysl ... vzdyt je to uplne jedno a je to nastejno ....
5. července 2019 v 19:29
Pro 15.29
Konečně rozumná holka. Mě je přes 40. Začala jsem s tim pozdě. Děti, rozvody dluhy. Dnes se Vám to napadá. Jednou si třeba vzpomenete a budete rády, že se k tomu můžete třeba i vrátit. Dnes je Vám přes 20. Ale nikdy nevíte, jak Vám život ty karty zamíchá. I když si dnes říkáte, .. já nikdy po 40.
5. července 2019 v 15:43
nabidka prace
5. července 2019 v 15:29
25
Nie je to ostuda... aspon podla mna nie. Neviete kde budete vy ked budete mat 49 ani ake ma dovody sa takto zivit. Poznam dve mlade cesky, spolocnicky kazda z nich si ulovila bohatého zenaca, spravili si sukromnu vysku, mali pekne auto, cestovali po svete, boli to ziadane spolocnicky. Vsade sa ukazovali s vuittonkami, silikonmi, vo velkom dome s bazenom. Si mysleli ake su uspesne. Chlap im spravil decko, museli prestat s pracou, nastahovali sa k nemu, samozrejme on sa s nimi neozenil. A ako sa dalo cakat ked prislo dieta, chlap ich zacal podvadzat kde sa dalo dalo. Dnes? 30ka na krku, chlapa nemaju, silikony padnute, postava znicena, na matersku si neodrobili, nemaju kde byvat, akurat sa tak sudit o alimenty mozu a vratit k starej praci aby uzivili seba aj dieta. Tym chcem povedat ze urcite si mysleli ze oni takto nedopadnu.
5. července 2019 v 15:23
Penize
Jinak jsem zapomněla říct že už je to pár let zpátky jak to je teď nevím a hlavně to bylo na SK... Ale řekla bych že se toho za poslední dobu moc nezměnilo
5. července 2019 v 15:22
Penize
Kámoška když šla kupovat být tak si peníze vykládal do banky... V bance musela podepsat papír že peníze nepochází z trestné činnosti atd... Vyptavaly se jí odkud je má na což řekla že od kamaráda... Je to stejné jako s tím jak se tady teď řešila ta práce a životopis... Jen mít dobrou výmluvu... Nejlepší je asi jít s větší částkou a když se budou vyptávat tak ri t že to máš půjčené třeba od rodinny nebo o kamaráda /kamarádky a podepsat ten papír..
5. července 2019 v 14:01
Irsko
Je to opravdu smutné v takovym věku 49 dělat takovou Práci.To Je lepší už nedělat nic. V takovým věku Je to už ostuda Vážnĕ.
4. července 2019 v 23:46
25
Tiez mam 25
a este mam naplanovanu jednu tour a potom dost, zacnem si hladat inu pracu
4. července 2019 v 23:05
Irsko
Nic proti Vam ale je smutne ze v 50 letech musite delat tuhle praci
me je 25 a uz letos koncim nemam na ne zaludek.takze se divim ze to nekdo dokaze delat i v tomhle veku bohuzel.ale kazdy sveho stesti strujcem jak se rika.
4. července 2019 v 22:09
Irsko
Taky musim rict ze je to znat...tak 5 ,az 10 se da hlavne stalaci revicka ted nejvice dulezity klienti mi rikaji ze bez revii nechodej vubec..vzdy spatna zkusenost...no na to ze mi je 49..tak si nestezuju...naopak vsichni se mi vraci..asi ne pro krasu ale pro chovani a best servis...tak jsem stihla vysoka nevypadam na tolik a a na to sazim...takze vek neni vuubec podstatnej#ale vubec..samozrejme o sebe musim pecovat..ale jsem na ne jen slusna a nedovolej si vic nez s cim souhlasim..asi tak
Irsko
Taky musim rict ze je to znat...tak 5 ,az 10 se da hlavne stalaci revicka ted nejvice dulezity klienti mi rikaji ze bez revii nechodej vubec..vzdy spatna zkusenost...no na to ze mi je 49..tak si nestezuju...naopak vsichni se mi vraci..asi ne pro krasu ale pro chovani a best servis...tak jsem stihla vysoka nevypadam na tolik a a na to sazim...takze vek neni vuubec podstatnej#ale vubec..samozrejme o sebe musim pecovat..ale jsem na ne jen slusna a nedovolej si vic nez s cim souhlasim..asi tak
Irsko
4. července 2019 v 21:51
Penize
Ale poviem ti ak si v dnešnej dobe vies zarobit na byt touto pracou tak sa ti klaniam aj u nás na sk sú byty na východe za 20 000€ ale v hlavnom meste aj 10x tolko
4. července 2019 v 21:47
Penize
Tak nasetrit nerealne neni, ikdyz je to dneska .... vsak vime, ale sance existuje. Ale jak koupit byt za nekolik milionu... zda se mi to jako slepa ulicka
kdyz se bavime 2-4miliony
4. července 2019 v 21:46
Penize
Prave preto treba kúpiť nieco lacnejšie pozemok, auto v hotovosti a predať to. Mozes na tom stratiť ale peniaze tak preperies. Keď sa jedna o milióny CZK tak je naozaj veľká pravdepodobnosť že budú riesit pôvod peňazí. Ešte by si sa mohla poradit s finančným poradcom, založiť sro, kúpiť cenne papiere oni už vedia ako na to
4. července 2019 v 21:44
Peníze
Právě jde o to jak a z čeho našetřit protože touto prací která spíš nejde než aby se z toho dalo vyzit natož ušetřit!!!! takže spíš řeším jak nasetrit
4. července 2019 v 21:24
Penize
Praha je silena. Proto jsem uvazovala o stehovani. Nasetrit to a pak vymyslet, jak to zaplatit
4. července 2019 v 21:18
Peníze
Kéž by jen dva miliony, v Praze jednou tolik minimálně
4. července 2019 v 20:52
Penize
No ale na byt kolem dvou milionu to nevidim moc realne
ikdyz to nasetrit je vec druha