Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
20. srpna 2019 v 16:24
finsko
20. srpna 2019 v 12:56
finsko
ja nikdo neprisel? Co vim od ostatnich holek, tak vcera mely pres 1000. Mas overeny profil, revicka? Kde inzertujes? Nevim kde jinde by byla chyba, ale vcera je nerealne abys mela 0...
20. srpna 2019 v 12:03
Finsko 11.31
Helsinki. Včera to volalo jako blázen, ale nikdo nepřišel. Dělali termíny a nedorazili. Dnes nevolá skoro nikdo. Tohle se mi ve Finsku ještě nestalo.
20. srpna 2019 v 11:32
mexico
no ona katy neumela ani poradne anglicky, kdyz delala Irsko. Ale byla tam jedna z prvnich. V Mexiku ma jeji starej sestru nebo tak nejak se tam dostala, uz nevim presne. Ze necha nekoho odletet nebo koupit letenku a nekomunikuje mi ale prijde divny, co by z toho mela. Jen spatnou povest..
20. srpna 2019 v 11:31
finsko
Vcera 0? To snad ani neni mozny, kde jsi?
20. srpna 2019 v 11:09
Mexico
V Mexicu jsem byla přes Katy asi před 4 lety a v tý době taky nic moc, taky mi to pokrylo náklady a pak jestli jsem měla v přepočtu jenom 1000 až 2000 euro, už nevim přesně. Mexičani povahově taky nejsou nic moc, pořád zvou na výlety zdarma, na druhou schůzku zdarma a tak... A dvě holky co byli se mnou, to samý s výdělky, prý špatné období:-D Příště jenom na výlet, na to je Mexico hezký :-) Karolína
20. srpna 2019 v 09:57
Finsko
Holky, jak vám jde Finsko? Já jsem tu druhý den a zatím nula. To se mi ještě nikdy nestalo! A zvlášť takhle po prázdninách, to by mělo šlapat.
19. srpna 2019 v 23:04
mexiko
holky, vzdyt to se vam vubec nevyplati tam letet... omg letenka 1000eur jenom.. a ceny jako v europe... ja bych tam nejela vubec... holadsko svedsko irsko je super..a letenku koupite taky za 50e. az do 100.. a jste v europe.
19. srpna 2019 v 19:28
Mexico
8) ahoj Aimy, tak to je síla. Máme s kamarádkou stejnou zkušenost a výdělek žádný, spíš na náklady a přepočet 1000 euro za 14 dní. Byl to pěkně drahý výlet. Můžu se Tě zeptat jak jsi se tam dostala? Ona to takto paní Katy dělá přehazuje holkám klienty a slibuje full servis a není to žádná profesionálka by mohla jít v Mexicu sedět a nemá žádné kontakty jak nám tam tlačila do hlavy.
9) PRO DIANU.. ahoj diano,,byla jsem v mexiku po tobe dokonce jsem par klientu brala tvym jmenem protoze mne tak poslala operatorka,nebezpecny to tam neni akorat ten videlek a organizace prvnii 4 dny celkem na hovno...a posledni dva dny taky,,byla jsem tam 2 tydny ... jako neprijde mi super ze operatorka domlouva meeting stylem ze rekne klientovi ze delam vse bez apod dalsich omylu ktere jsem tam zazila spolu se svou kamaradkou..podle toho jak to pises byla jsem u stejne agentury.. a jeste jedna perlicka poslala nas na letiste o 10 hod drive aby za nas nemusela platit ubytko a kdyz jsme ji z letiste psaly ze to leti za 10hod at pro nas posle ridice ze chcem jeste aspon neco vydelat tak nam ani neodpovedela!!!
19. srpna 2019 v 19:14
Mexico
6) ahoj holky, jsem na tom podobně jako vy, slečna Katy mi tvrdila, že do Mexica se dá jezdit jen přes ni, že má kontakty, ale nemá žádné, žádné VIP meetings nebyly, jela bych raději na sebe jestli nevíte stránku na reklamu, tak vám ji sem napíšu.Měly jsme řidiče, nestíhaly jsme se přemisťovat po městě a i 5 dní jsme neměly práci. A to říkala jak je to velké město,že to musí jít.
7) holky podívejte se na Mexický web a neuvidíte tam moc bílých holek, vy se půjdete cpát mezi tmavé lidi co mají své další na vaše odstranění, jet do Mexica přes česku už bych nikdy neudělala navíc neumí dobře španělsky. Když se vám něco stane zůstanete tam zavřené na hezky dlouho. Jak tady psala jedna slečna češka je vyhodila o 10 hodin z bytu, aby za ně nemusela platit nájem? No co to je? Za hodinu berete 2500 jejich dolaru pro vás je 1500 což je cca 82 euro, v hodině 2x může, naslibuje jim, že děláte i co neděláte a potom jste na pokoji za hlupáka.
19. srpna 2019 v 19:13
Mexico
Baby ja som tiez mala ist s Katy, ale odradili ma skusenosti kamosiek aj bab z tohto fora. Prekopirujem vam starsie prispevky o Katy z Mexika... Spravte si vlastny nazor, davam to sem s tym, ze mozno to niekomu pomoze.
.
.
.
1) holku jménem Katy zná jen naslibuje a práce žádná tahá holky z Irska do Mexica naslibuje hory a doly a pravda nic není. Vřele doporučuju, která z vás chcete přijít o peníze za drahou letenku, za nájem, jezdit špinavým městem za prací jeďte holky.
2) holky také se vám stalo, že slečna Katy vás poslala na práci a klient se ptal na slečnu, která například už tam nebyla? Byla v čr a měly jste říct, že je jako busy,.... a že poslala vás jako náhradu?
3) asi jsi to nepochopila, nemluvila-nepsala jsem o tobě jako Katce, ale holce češke co si říká Katy ta dělala Irsko a nyní Mexico. Kdo si chce udělat drahý výlet a potom sedět na zadku doporučuji.
4) holky Lena a Nicol, vy něco víte o Katy z Mexica alias před Mexicem dělala Irsko? Cvok jako pravý blázen, nebo myslíte jen že nerozumí práci a hlavně si hraje na něco co není? Se mnou komunikovala jakože má pravou Mex age všemu rozumí, má vip zajetou klientelu a nic, holky nic jen čekání na bytě nebo v autě. Měla jsem štěstí, že mi to pokrylo náklady + 1000 euro do plusu.
5) odpověď na práci v Mexicu: Polanco ano souhlasím je krásná část Mexico city, země celkově krásná, lidé jak kteří ne všichni jsou milionáři a majitelé jacht, hotelů,... ti nás nepotřebují. Chodí střední vrstva, ale i dělníci. Jak jsem psala dá ti 2500 jejich dolarů holce co se vydává za vip agency Mexico je obyčejná holka co dělala předtím Irsko a nemá žádné vip kontakty a není ani vip jak píše ve svých inzerátech company není nic. Nikdy nevíš za kým na hotel kde se pracuje jedeš. Ty jezdíš za nimi na hotely ne oni za tebou, sedíš v autě v horku v zácpě. Nahlásíš se na recepci na které číslo pokoje jdeš a jedeš nahoru, ty nikdy nevíš kdo ti otevře dveře může to být i policie a hned tě mají, protože ty tam jedeš jako tu
19. srpna 2019 v 18:37
Mexiko Katy
A to jsi si koupila tu letenku a pak prestala komunikovat..? A mela si na ni i telefon?
19. srpna 2019 v 18:35
Mexiko Katy
Taky jsem si s ní psala, působila seriózně a mile. A najednou přestala komunikovat, nereagovala na maily, na nic. To už je pro mě známka podvodnice, takže nikdy víc.
19. srpna 2019 v 18:13
Mexiko Katy
Ahoj, tak mám teď od té "Katy" nabídku v emailu na práci společnice v Mexiku..zní to od ní docela lákavě, jeví se celkem jako profesionálka..no tu letenku píše, že si holka musí hradit sama a že je to cca 25 tis. Jako ta ky se mi nezdá, že si koupim letenku skoro za 30 tis. přiletím do Mexika a pak se mnou přestanou komunikovat..vždyť to je hrozne..
19. srpna 2019 v 14:56
Finsko
Mohla bys tu napsat ta jeho cisla? At si ho muzeme pridat do blacklistu...
19. srpna 2019 v 11:51
Mexiko
Tak čo viem tak deň pred odletom to Katy zrušila, jednej sa prestala ozývať po prílete a čo budeš robit v Mexiku... predsa len nie je to Európa
akurat tak na dovolenku je dobre
19. srpna 2019 v 09:39
Castka
Kolik si cca vydelate v Česku za týden ?
19. srpna 2019 v 08:23
Mexiko
Prerobili 1000 eur za letenku?To su blbky.
19. srpna 2019 v 06:51
Mexiko
Katy je ceska čo ponuka Mexico City na sex prace a podobných portáloch. Viaceré baby nechala kúpiť si kúpiť letenky za 1000€ a potom sa im proste prestala ozyvat. Tie čo s nou aj robili tak za ceny ake mas na Slovensku.
18. srpna 2019 v 16:00
Mexiko
Katynje taka zla teta vies?