Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
25. srpna 2019 v 14:42
Ciernych neberte
Presne arabovia su strasne nevyspytatelni.Strasne si vymyslaju a kazdu chvilu menia nazor nerespektuju ustne dohody.Nechapem tu ich mentalitu.Chcem ist pracovat a zarobit tych 10 litrov do Kuvajtu.dufam ze to tam bude ine. aprosim nepiste mi ze ci nemam strach alebo ci neriskujem väzenie.Nie nemam strach a väzenia sa tam nebojim.Proste tam idem a hotovo.
25. srpna 2019 v 14:14
Arabove
Taky uz neberu. Kdysi jsem v Irsku si rikala, ze ne vsichni jsou spatni a pokud mi pripadal pri setkani face to face ok, tak jsem jim chtela dat sanci. Ale chyba lavky, v 90% vdycky problem, smejdi co jen vymysli kraviny, nerespektuji cas, ceny, ke konci jsou schopni vyhrožovat, zadat o vraceni penez. Takze pokud mi prijde cmoud, negr radeji si na miste vymyslim cokoliv, aby tahnul pryc.
Je mi lito tech slusnych, ale po vsech tech spatnych zkusenostech maji u me zavrene dvere.
25. srpna 2019 v 13:29
Mrtvo
Dnes je mrtvo v ČR
25. srpna 2019 v 11:04
Arabové
S Arabama také nemám dobré zkušenosti.Ty bych vzala jenom kdybychom byly třeba ve dvou nebo tak, ale sama ne. Hrozně si vymýšlí, každých pět minut mění názor, smlouvají o ceny, pak na konci Ti řeknou, že chtějí vrátit peníze nebo si zase něco vymyslí.... Já tedy beru jenom místní.(Bílé).Jakmile vidím Araba nebo něco podobnýho mezi dveřma, tak řeknu, že se omlouvám, ale už mám jiný termín...
25. srpna 2019 v 10:51
709748 Ciernych
Mám dotaz na slečnu co tu psala o tom Arabovi. Psala jsi, že máš v Německu vlastní studio. Ale vždyť erotické masáže v Německu podléhají stejné právní regulaci jako prostituce, ne? (Musíš být registrovaná, odvádět daně, mít na to oficiální prostor... ) Nemůžeš to dělat kdekoliv. Nebo reklamuješ jenom klasické masáže bez sexu? (Potom tedy nechápu, jak může někdo přijít na rychlovku?) Teď bych spíš dávala pozor na to, aby Ti tam policajti neposlali někoho od nich na kontrolu.
24. srpna 2019 v 17:34
Nemluvni
Taky nemáte radi nemluvny klienty? Člověk pak neví co si myslet
24. srpna 2019 v 10:51
SPAMy
Nemohl by to někdo promazat?? Stačí, že už je takhle zasraný jedno fórum..
24. srpna 2019 v 00:50
Rucniky
Zatim jsme problem nemely, tak to neresim. A kolikrat jsem uklizecku poprosila o rucniky navic, vrazila ji par eur a opravdu zatim problem nebyl.
Jinak brat rucniky z voziku je někdy dobrej adrenalinovej sport
24. srpna 2019 v 00:35
Rucniky
A to si nevsimnu ze im kazdy den zmizne 10 rucnikov?
23. srpna 2019 v 20:38
Rucniky
Berem si nenapadne z voziku od uklizecek a nemusime resit, ze bysme je musely tocit...
23. srpna 2019 v 20:13
Pro 18:57
Zkus airbnb budeš to mít nejen levnější, ale hlavně tam budeš mít soukromí. Nechápu, jak můžeš makat na hotelu muttřeba 8 chlapů za den a točit ručníky dokola, bych zvracela.
23. srpna 2019 v 18:57
Holky pomoc
Holky vsechny hotely co znam jsou zabukovane...potrebuji poradit Dublin 1,Dublin 2 neni D18 ,moc prosim nalehave....muze nekdo poradit nebo neco okoli dublin...moc dekuji
23. srpna 2019 v 13:19
Re Pre holky
Záleží jakou zemi myslíš, Irsko, Finsko apod. jsem ještě nikdy neměla problém. Akorát jednou mě jeden host našel na Instagramu, ale sám mě na to upozornil, že ho nemám zamčený. Jinak já neberu nikdy černý, tak jsem hodně problémů ušetřena.
23. srpna 2019 v 11:44
pre holky
a nemoze sa stat ze pridu vyzvedať z ucelom ze neskor mozu okradnut alebo doticnu znicit?
23. srpna 2019 v 09:09
Re Pre holky
Normálně jim mile řeknu, ať se nezlobí, ale že se s klienty nebavím o osobních věcech, ať respektují moje soukromí a že já respektuji to jejich. Když to člověk podá hezky a mile, tak jsou v pohodě.
23. srpna 2019 v 04:19
Pro 21:19
Pokud tam neplatí daně a nepracuje na živnost, pak by opravdu mohla mít problémy a porušuje tak německý zákon. Prostituce tam je zlegalizovaná.
23. srpna 2019 v 04:15
Pro ciernych neberte
Prej tisíc éček za hodinu, tak určitě. Asi proto bereš rychlovky za almužnu
Nejsi obyčejná šlapka? A co jsi, když dáváš klientům za almužnu?
23. srpna 2019 v 03:44
Pre holky
Baby klienty ked sa vypituju osobne informacie neni to z kostolnim poriadkom..mavate to tuez tak ako sa obrnite
22. srpna 2019 v 21:19
Ciernych
Milujem baby čo sa chvália zarobkami ako tuto 1000€ na hodinu, ale zároveň robi aj rychlovky za 80€. Nerobíš obyčajnú slapku? Ty robíš obyčajnú slapku ako vsetky my tu ostatne a dokonca si sama pôvodom z Ost bloku, tak sa vráť na Zem. Keby si sa nehrala na maserku v krajine, kde je prostitúcia legálna, nebála by si sa toho že klient pošle policiu.
22. srpna 2019 v 18:25
Ciernych neberte
Stve ta ze normalne maserky si vypytaju za hodinu viac?Ja viem ze tie chuderky v nemecku z ost bloku trtkaju 50 eur na hodinu.Veru klienti mi platia niekedy 200 eur za hodinu,ini 300 alebo dokonca 400 eur.Jeden mi dal za hodinu dokonca liter.Veru klinti mi platia dost lebo nerobim obycajnu slapku.Pekne musia zálovat.