Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
28. srpna 2019 v 14:50
Klienti
Ja si naopak vytvorím stálych klientov rýchlo. Takych čo doslova až otravujú kazdu chvíľu kedy najbližšie prídem. Potom sa mi vracajú hlavne taki, s ktorými ma to fakt že nebavilo a bola by som radšej keby už neprišli. Klienti mi pisu same dobre recenzie, ale čím to je? Ja sama neviem. Neponúkam im nic extra, mam dokonca vyššie ceny ako priemer, pozeram na čas, peniaze hned ako pridu, nie som ani ziadna playmate, normálna baba. Ale že by sa mi vrátili taký ti najlepsi klienti to sa mi tiez nestáva.
28. srpna 2019 v 14:13
Klienti
Tak mně se někteří klienti v Irsku vrací, ale sama vím, ze to jsou kolikrát slibotechny, takže ty jejich řeči mě nechávají chladnou.
Jinak web spolecnice.cz jsem chvíli používala, ale dopadly možná dvě schuzky. Sami pisalci a ti kteří se potkali, tak v podstatě chteli milenku za směšný peníze. Takže už nikdy víc
28. srpna 2019 v 13:53
.
Úplně to samé. 9 klientů z 10ti me vychvaluje do nebes, jak jsem byla skvělá, že určitě rádi přijdou, že tak dobrej sex nikdy nezažili (když se fakt snažím) a nikdy za mnou nikdo podruhé nepřišel. A to jsme si příjemně povídali, padli si do noty atd. A nikdy nic. Ani dýško. Nevím, co dělám špatně.
28. srpna 2019 v 13:48
Klienti
Klienti me vždy vychvaluji, jak jsem krásná,úžasná, jak to skvele dělám,jak se zase ozvou a blabla..přitom nemam žádné stále klienty..kde je chyba?
28. srpna 2019 v 13:30
Společnice.cz
Chodí vám poptávky? Hodne?
28. srpna 2019 v 13:10
Finsko
Hůř než minuly tyden, ale pořad dobry kolem 700€
28. srpna 2019 v 12:05
22:09
Pro zajímavost kolik za večeři a sex od nej dostaneš?
28. srpna 2019 v 11:40
Finsko
Holky, jak vám jde Finsko? Minulý týden to pěkně šlapalo a od pondělí konečná, katastrofa. Nechápu, co se děje.
28. srpna 2019 v 10:21
Genf
Holky zná někdo hlavní stránku na inzerci v Ženevě? Chtěla by to tam skusit
28. srpna 2019 v 09:34
pro praha
ahoj mozne by to bolo aj zo slovenska?
28. srpna 2019 v 08:44
Slovenka
Ano moja vsetky Slovenky ti tu zavidime a neboli sme nikde mimo Europy, iba prstom na mape ... uz musim utekat popohnat sliepky lebo o chvilu pride prvy stamgast
28. srpna 2019 v 00:54
Pro Slovenku
Zajímalo by mě, proč ji tak negativní a někdy až zlá? Co je špatného na holkách, co tu práci neberou stylem udělej se a vypadni? Nebo co je zlého na tom, že některé mají koule a kuráž vyjet i mimo Evropu? Že by závist? :-)
27. srpna 2019 v 22:09
spolecnice
No jako perfektně už nevím..ale žila jsem v minulosti v UK, tak zaklad tam je, nicmene uz je to hodne let dozadu..ale jsem rada, ze je to radeji cizinec nez cech..
27. srpna 2019 v 22:03
Společnice
A ty umíš perfektně anglicky? Ze budeš mít večeři a sex s cizincem..taky bych chtěla cizince jen má aj je slabá tak bych byla dost ticho
27. srpna 2019 v 21:41
Praha
Ahoj holky, nechtěla by některá z vás v Praze někdy zajít na skleničku? Bylo by to fajn, poznat někoho z branže a pokecat :-)
27. srpna 2019 v 20:59
spolecnice
Jen me fakt stve, ze jsem takovy stresar a nervak..hodne mi to komplikuje zivot a v tyto branzi to neni vubec dobry..nervy, nizke sebevedomi atd..:((((
27. srpna 2019 v 20:57
spolecnice
Tak uvidime..:-) sex snad bude dobrej no..
27. srpna 2019 v 20:50
Spolecnice20:47
To je pravda len necakaj vela od toho sexu
aby si potom nebola sklamana
27. srpna 2019 v 20:47
spolecnice
Ale uprimne, na ten sex se docela tesim..dyl jsem nikoho nemela a neni nic lepsiho, nez mit sex a jeste za to dostat penize..stejne by chtel v normalnim zivote kazdej chlap hlavne zasunout a mela bych z toho kulovy :-)))))
27. srpna 2019 v 20:45
spolecnice
Ano, ty peníze jsou velká motivace. No fakt to vidim na panaka doma asi..:))))) Prave ze clovek ma byt na schuzce ta kralovna a ne, aby me tam pak jeste sbiral a daval dohromady psychicky..