Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
17. srpna 2019 v 14:41
Fotky
Souhlasim s Mayou. Nechapu, jak si to nekdo muze vubec dovolit...
Na
17. srpna 2019 v 13:57
Iss25
Maya diky za rady
Jeste ze tu jsi
Čubka nebo kráva jsi tak možná ty. A když už jedeš takhle na ostro tak aspon odpovídej na to na co přesně sem se ptala. A pořádně čti
17. srpna 2019 v 13:15
Maya
Nenavidim kravy co delaj na fake fotky,kdyz si posrana dat sve tak se nafot bez xichtu a pokud si hnusajda tak tuhle praci nedelej!loozryne co vykradaj nam normalnim fotky. Nejednou se mi stalo ze jsem nasla profil s myma fotkama..takze jedna cubka letela za trest v Irsku z hotelu a naka pipka ve Finsku mela opletacky s policii:) pouzivej sve fotky a nebo nemakej!
17. srpna 2019 v 11:38
Marcela
Jo Marcela v Bernu je ok když už chceš klub tak u ní je to v klidu
17. srpna 2019 v 11:37
Reklama
Doporuci nekdo dobry reklamy na prahu pro cizince? Kdo ma zkusenosti ? Dik
17. srpna 2019 v 09:06
Oulu Koti
Holky, před časem tu někdo psal, že ho vyhodili z Koti v Oulu, tak se chci zeptat, jestli máte nějaké aktuální zkušenosti, jestli je to v poho teď?
17. srpna 2019 v 07:51
Bern Hindel Relax
To uz radsej chod do Hindel Relaxu k Marcele.Ona je jedina taka normalna.A si tam v bezpeci.
www.hindel-relax.ch
17. srpna 2019 v 03:30
klara
Ahoj krava je to špatny misto ja sem tam jezdila a hruza des
17. srpna 2019 v 00:44
Klara
Ahoj holky mam prosbu mate nekdo zkusenosti s Flamingo ve Svycarsku www.contessa.ch/flamingo .Chci nekam a po xxx komunijacich mi tohle prijde ok.Popripade budu rada za doporuceni na Svycarsko .Predem dekuji
16. srpna 2019 v 01:59
Fake
Já neříkám, že nejde pracovat na cizí fotky, na upocenou hodinku to asi staci, ale žádná kvalitní agentura která má ceny aspoň 400e hod V CR nebo 800e hod v zahranici na fake foto nepracuje, naopak u těch zahraničních běžně fotis set aspoň 20fotek. Pokud jseš schopna pracovat za stejně ceny na fake foto , mít klienty co se vrací a nevadí jim , že je to od začátku postavený na podvodu z tvé strany, tak klobouk dolu, asi jseš fakt jedinečná :)
15. srpna 2019 v 23:51
Fake
Kde by to ty agentury braly, proste od holek. Jedna posle fotky, nevycestuje, dalsi jede treba jen jednu touru, proste se to nastrada a za nejakou dobu maji k dispozici x profilu na které muze nekdo vesele pracovat dal. Jednou za cas si hazim svoje fotky do vyhledavace,abych je pripadne nahlasila...
15. srpna 2019 v 21:27
Iss25
ano a tak me prave zajima jestli by mi nekdo poradil aspon naznakem kde je vzit ?kde to sakra ty ag berou ?????
15. srpna 2019 v 21:21
fake fotky
tiež mam roky fake fotky a pohoda
15. srpna 2019 v 20:39
Iss25
Konecne se nekdo ozval uz sem si rikala zda sem jedinej teda luuuuzr
15. srpna 2019 v 20:38
Iss25
Dekuju za vase nazory. Popravde tomu vsemu rozumim a ano je to pravda ve vsem. Ja tak jezdila asi 2 roky jen na takove profily a znam x holek z podobnych agentur take s fake fotkami. Otocky sem skoro nemela vzdy mi byla co nejvice podobna. Otocka byla jednou za dlouhej cas a to bylo opravdu vylozene ze potreboval placnu brunetu/blondynku. Sem trochu v soku ze teda tech x profilu bylo a je schvaleno a funguje to tak jak rikam.
15. srpna 2019 v 20:31
fake fotky
ja delam jenom na fake foto a zadnej problem jsem nikdy nemela.
15. srpna 2019 v 20:29
fake fotky
a kliosi to maju u prdele.. kdyz vypadate ovsem k svetu.
15. srpna 2019 v 20:28
fake fotky
holky... 70% holk dela na fake fotky... :D haha nic nove. jste zaspali dobu
15. srpna 2019 v 19:10
Fake
Presne. Ja tiez cely čas pracujem na profi foto s rozmazanou tvárou a až klienti čo sa chcú objednať si pytaju odo mna foto s tvárou. To sa ti polovica klientov otočí keď si das nejaké stiahnuté fotky modeliek a popravde väčšina stránok s inzerciu ti ich zamietne, lebo reálne baby nechcú inzerovať medzi fake profilmi
15. srpna 2019 v 18:57
Fake
Se pak nediv až to dotyčná zjistí, objedná si tě jako klient a dá ti v lepším případě přes hubu. Chceš pracovat? Tak si nafot svoje foto, diskretne tak abys nebyla poznat , pokud máš z tohohle obavy a rozmaz si oblicej. Na faky pracujou jen luzri, pokud chceš pracovat na nějaké úrovni, tak kvalitni fotky jsou základ.