Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
31. května 2024 v 12:27
12.07
Vždyť tu každý piše sám za sebe a každý to má jinak.....nikdo si tu neprotiřeči. Já osobně mám dva životy, jeden soukromý a jeden pracovní. A v každem to mám i jinak nastaveno.....
12:11
Jenže ne každá má druhou práci a 35 let Jsou i mladé holky, které jezdí tour a kvůli nákladům si tolik vybírat nemohou jako starší kolegyně, které mají tohle jako koníček a přivýdělek bokem.
Takže když to pak člověk dělá z nouze, tak si nemůže brát čtyři klienty týdne dle vlastního výběru. Realita je o dost jiná.
21:11
Jenže ne každá má druhou práci a 35 let
Jsou i mladé holky, které jezdí tour a kvůli nákladům si tolik vybírat nemohou jako starší kolegyně, které mají tohle jako koníček a přivýdělek bokem.
Takže když to pak člověk dělá z nouze, tak si nemůže brát čtyři klienty týdne dle vlastního výběru. Realita je o dost jiná.
31. května 2024 v 12:13
12.07
...asi ti zanedbání rozkydli starci chodí k vám, když je já odmítám.....
31. května 2024 v 12:11
12.07
....a co vám brání v tom si ty klienty vybírat ?.... Já si je vybírám ....mám normální svůj život a vedle toho i tento druhý na kterém ale nejsem závislá a ne penězi hnze sexu už vůbec. To beru jako bonus, protože mi je nutí, že si je zasloužim.....asi jiný mindset....sportovci jsou bejlepši, ten pekáč buchet a vyvoňane atletické tělo .....
31. května 2024 v 12:00
11:50
To psal asi nejakej nornik
neznám žádnou kolegyni která by obdivovala mužská zanedbaná, rozkydla těla nebo starce
31. května 2024 v 11:53
11:45
A i nymfomance záleží s kým spí, ne koho vidí prvně v životě a žádný krasavec to není :) pak tu zas pište slohy, jak jste šťastný ze nemusíte uklízet chlupi v koupelně a ze nemusíte trpět smradlavce v posteli. Hezky si protiřečíte teda
31. května 2024 v 11:50
11:45
Nojo, kdyby chodili krásný sportovci tak to taky miluju, akorát ze placeny sex potřebuji primárně ti, kteří se jinak nechytaj a nezáleží na cenove relaci. Takže milujes rozkydly mužský těla, to jsi zase dobra :)
31. května 2024 v 11:45
11.39
.....jsou i ženy co milují sex a milují mužskévtělo i to svoje a při vzájemném přitahovaní a sexu vznikne energie, která se nedá s níčim srovnat. Asi něco jako tantra masáže, ale tam nedojde k sexu....jsou i nymfomaky. Prostě lidi co mají zvýšenou sexuální energii a potřeby ...někdo se přejida, někdo šuka ligu, jiný se realizuje v adrenalinových sportech, prostě tě naplňuje a baví....a při každem sexu ho taky miluji....jenže nechci mít chlapa jednoho na celý život proč jednoho?... Když můžu mít všechny 🥴 jenže to není o poznávání fyzického těla, ale i o spirituální zažitky.....
31. května 2024 v 11:02
10:24
Poznávat mužská těla můžeš i na urologii.
Já si na nic nehraju a dělám to jenom pro peníze a nepoznala jsem za celá léta jedinou kolegyni, která by to dělala z jiného důvodu než finančního
31. května 2024 v 10:24
9:49
Dělám to ze stejného důvodu. Neumím si představit mít v posteli jen jednoho chlapa. Rychle se nudím. Takhle poznám různé muže, užiju si a ještě vydělám nadstandardní peníze. Mám ráda mužská těla. Ráda se jich dotýkám, mazlím se s nimi a vždy se snažím jít při schůzce do hloubky, aby měla přesah a klient si z ní neodnesl jen prázdný pytlík. Dá se říci, že jsme se v tom našla.
31. května 2024 v 09:49
9.47
Ja to delam proto, že uspokujuji hlavne svoji potřebu a prachy mam za odměnu, že jsem se snižila na úroven prostitutky, protože to memam abolutne zapotřebí....a baví me poznavat nove lidi, nove povahy a osobnosti...
31. května 2024 v 08:54
afghanistan t20 qosh tepa cup schedule live score
31. května 2024 v 06:36
23:20
Taky bych to nedělala, mám dluhy kdy jsem koupila máme byt a ona neplatila poplatky, dělám ocr závody :)
31. května 2024 v 04:26
timothyferriss
Každá společnice má své individuální zkušenosti a perspektivy, a je důležité respektovat jejich volby a práva
https://retrobowlonline.io
31. května 2024 v 02:23
Přítel
Možná to vyznívá zle, ale když já měla přítele tak jsem ho také podváděla ale jen pro penize. Vlastně jsem to brala jen jako práci. Žádné city. Bylo mi to líto, ale naspořila jsem si pěkné peníze a ve finále jsem byla ráda, zařídila jsem si nový byt když mě podvedl a odešel s kamarádkou se kterou pak ještě půl roku chodil
takže láska je jedna věc ale zadní vrátka jsou holky prostě víc důležité než pocity viny.
31. května 2024 v 02:03
23:33
To me taky. Ale stalo se mi to už u 4 chlapů, jeden se divil jak si mužů myslet ze by ke me šel když by nekoho měl
je to hezké a verim ze jsou i dobri chlapi kterým by svedomi nedovolilo
jen my jsme pořad v okruhu těch hovad no
30. května 2024 v 23:38
SOŽ - Zdeňka
Taky mě to vždycky dostane. Když mi zákazník řekne, že má přítelkyni a chvilku nebude chodit. To je jako potkat jednorožce.
Tak je vždycky chválím, že to je super a že jsou jedni z mála.
30. května 2024 v 23:33
21:37
V to neverim . Každý chlap chce osukat co nejvíc holek. Jsou jen chlapi kteri to neudelaji protože mají přítelkyni
30. května 2024 v 23:20
21:37
Ahoj, tak proč to děláš ? A v jakem sportu zavodíš?
Já mám přítele, a tohle dělám potají. Jsem teda z Prahy . Protože moc peněz nemáme.Mám z toho hrozný výčitky , ale mám i nějaké dluhy na zdravotním pojištění o kterých neví
takže bohužel kdybych měla na výběr nedělám to. A navíc ještě chodím do práce