Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
1. června 2024 v 16:15
Tour
Ahoj pojedu na svou první tour a slečna která zajišťuje ubytování a reklamu mě nutí dát si do reklamy fotku obličeje jinak mě prý nevezme. Zveřejňujete svůj obličej ?jsem paranoidní ale nepřeji si aby můj obličej i kdyby v cizí zemi někde byl
1. června 2024 v 15:52
Anna
Při práci na full time a plný úvazek to asi moc dobře nepůjde,ale dá se třeba při tom dostudovat (dneska už je to docela běžné,že si Vš dodělávají dospělý při práci), udělat si nějakou nástavbu,rekvalifikaci apod, prostě něco ,co by Tě pak bavilo a uživilo ,abys právě pak nemusela pracovat za minimální mzdu a byla finančně soběstačná a samozřejmě mít nějakou fin. rezervu.
1. června 2024 v 15:42
Prace
Vy děláte jako by normální práce byla nějak extra placená, to by pak tohle nikdo nedělal. V Praze nájem minimálně 20 za garsonku, plat 30-40 střední třída, sekretářka, účetní apod, ano pokud je někdo právnicka nebo zubarka, nebo top manažerka dá se celkem lip vyjít s penězi. Ale co koukám na práce třeba fitness trenér 20tis v Praze, bud žít ve dvou vše napůl nebo mít Dvě práce nebo dělat tohle, což jako přivydělek k práci taky ne i jistota, když 3 nepřijdou, stalak si najde novou a zruší, to už je lepší pracovat z domova každý den aspoň jeden a clovek těch 100k udělá , akorát všichni chodí třeba kolem oběda.
1. června 2024 v 15:37
Prace
A jediný výdělek to souhlasím, jen chodit do práce a zbytek volného času čekat, kolik faku nedorazí je taky moc příjemný. A nemít žádný čas pro sebe, pokud mi nestačí 30tis z práce, když 25 platím nájem
1. června 2024 v 15:33
Prace
Já znám x různých kolegyň a všechny to berou jako práci, i kdybych to dělala jen pro pohodlný život a nesetrim na byt, mám 100tis měsíčně a moře volného času. Práce kam si chodí hlavně vysypat pytel a je jim jedno, jestli mě se to líbí, max chtějí udělat dobře svému egu. Jestli vám se takový sex doslova líbí tak oki. Znám jen par muzu před touhle práci, kterým záleželo na mě, ale ti, kteří si za to zaplatí asi těžko budou koukat hlavně ať se to líbí ty holce, navíc většina zákazníků námi pohrdá , ať muže vypadat sebesympaticteji a přinese puget růži, pro ne nejsme ženy, ale věci ke koupi
1. června 2024 v 15:30
Anna
Tak blbé zkušenosti jsem měla taky,když jsem z začínala jako velmi mladá holka (kolem 20 ti). Dnes je mi 29 a mám už na lidi odhad. Nové klienty přijímám pouze na er. masáže + mám několik stálých o kterých vím, že jsou lidsky v pohodě. Tam je to situace win win,já jim dopřeju příjemný zážitek a přístup,oni mně zas prostředky k rozjetí vlastního podnikání a dokončení Vš. Nechce to mít jako jedinou práci a jediný příjem. Ono taky záleží, jaký výdělek z toho, kdo očekává. Pokud je třeba holka ve velkých dluzích a potřebuje vydělat částky kolem 200 tis a víc a proto musí brát x klientů denně,tak to s tím výběrem pouze sympatických klientů moc nepůjde, pokud to mám nastavené tak,že mi stačí příjem kolem 100. tis a mohu si dovolit vzít pouze jednoho , max dva klienty denně a nefungovat každý den,tak to jde.
1. června 2024 v 15:10
15:01
Nepřála bych ti, abys nekdy potkala sympatického klienta, který tě bude na konci příjemně strávené hodiny držet zničehonic pod krkem a tady se místo pomoci dočteš, jak jseš blbá, že si za to můžeš sama a že takové přitahuješ, takže je vlastně tvoje chyba, že se ze začátku milí zákazníci začnou chovat jak hovada, když jim nevyhovíš. Nechtěla bys být v mojí kůži. Až ti klient dá facku, jak budeš sluníčková, že chlapi jsou fajn a sex je super, když máš bolesti od genitálního oparu, že nemůžeš ani chodit.
1. června 2024 v 15:06
15:01
Jak můžu být negativní, když jsem vzala klienty v domnění, že jdou užít a ne mě okrást? To byla z mé strany spíš důvěra, když jsem naivně doufala, že klient hraje fér jako já. Tak co meleš o negativismu?! Nikdy nikdo neměl na čele napsané, že se bude chovat jako hulvát, jinak bych to nebrala. Ale protože jsem NEBYLA NEGATIVNÍ, tak jsem ho vzala v domnění, že bude normální a nebyl.
1. června 2024 v 15:01
14.45
.... ty si hodně omezená nána co?... si vyhořelá už teď a nejsi schopna žadne sebereflexe, kdyz to nekdo napiše, že asi delas neci špatně, když tvoje negativita je tam toxická, že se nefivim, když přitahuješ stejne typy klientů....vi jak si falešna s všechno hraješ, tak oroč by ti neukázali tvoji medicinu....už tu psat nebudu. Nikoho inteligentniho tu evidentne nepotkam.... jen podprůměrné šlápoty co neví, že existují i jine formy výdělku, nežvmrdat od nevidim do nevidim s někym kdo se mi hnusí, hlavně že penizky zašustí.....goodluck....jsem štastný člověk, vyjímka ve svém oboru opravdu... a necgam si to náležite zaplati, když jsrm ted poznaja svoje kolegyně.... jste odpad a ješte si to tu budete ted hájit, jak nemáte na výběr🤣🤣🤣🤣
1. června 2024 v 14:48
14:20
Kdyby se ke mně klienti nechovali jak hovada, nemám jediný důvod na ně dnes sahat s odporem. Já šla dělat prostitutku pouhý půl rok po ztrátě panenství, takže jsem byla čistá, důvěřivá blbka, která s nima hrála fair play a naivně předpokládala, že to klienti ocení. A ejhle! Srážka s realitou. Tak jsem se podle ní holt zařídila. To je celé. Sami mi vzali radost ze sexu tím, že mi cpali penis do krku nasilim, strkali prsty do zadku proti mé vůli, žebrali o slevy, drtili bradavky, jeden mi dal facku apod. Vážně chci vidět holčinu,. která by se s podobnými zkušenosti těšila na pátého pána za odpoledne a nemusela nic předstírat
1. června 2024 v 14:42
A přesně - neznám žádnou babu, která musí brát na tour kolikrát x klientů denně kvůli nákladům, že by se snad těšila na to, až si dneska po osmé zašuká
Něco jiného je vyvoněný sympaťák, který mi přinese květiny a vše proběhne hladce a něco jiného hovada, kteří mrdaji jak králíci do poslední minuty, aby ze mě vysáli duši, sundávají si kondom, smlouvají apod. To se pak s chutí pracovat nechce nikomu. Kór s dnešními cenami je tour o šukání od rána do večera. A to si žádná holka užívat nemůže.
To, že pak po nich uklízím koupelnu od chlupů, nesplachnutou toaletu a ručníky od exkrementu, je jen třešnička na dortu, proč k nim mám odpor.
1. června 2024 v 14:36
Děkuju, že to taky někdo uzná. Ano, první měsíce byly super. Byly to pro mě jako osmnáctiletou holku dost peněz, klienti super a myslela si, že takhle to bude navzdy.
Jenže s vyšším počtem klientů rostou i zkušenosti a ne vždy pozitivní. Nicméně do byznysu jsem šla jako NEZKAŽENÁ důvěřivá holka, která si užívá. To, že dneska jsem jen placená herečka a ostražitá před každým, jelikož nikdy nevím, kdo mě přijde třeba okrást, je už věc jiná. Každopádně tenhle mindset nepřijde sám z nebe ale pouze a výhradně ze zkušeností.
Sex jsem dělala s radostí, než mě jeden klient začal škrtit, druhý si sundal kondom, třetí smrděl, čtvrtý vyhrožoval nožem a takhle bych mohla pokračovat. Je normální, že po podobných zážitcích se člověk změní a už nepůjde vždycky do práce s úsměvem obdivovat mužská těla, když mu šlo včera o život. Ale to nepochopí nikdo, kdo si tímhle přivydělává bokem, netlačí ho nouze a může si vybírat
1. června 2024 v 14:20
Prace
Já myslím, ze většinu žen to muže bavit tak rok? Maximálně. Pokud to nedělá pro zábavu 1 klienta za den třeba. Většinou to spadne do toho “monotónního” volání, filtrování kokotu, faky, únava a tělo pipka bolí. Nakonec i duše a clovek to dela už jen pro peníze, fasáda se dá zahrát vždy. Dřív nebo později ty chlapi obecně lezou na nervy a clovek je šťastnej když vypadne poslední a muže jít spát.
1. června 2024 v 13:59
12:41
A včera ti tady říkají, že milují mužská těla a nemůžeš dělat tuhle práci s odporem
Já bych žádnej odpor neměla nebýt špatných zkušeností s nimi. Od škrcení, vyhrožování, přes hygienu až po okradení a sundávání kondomu. Bych chtěla vidět frajerky, jak by měly mokrej orgasmus
1. června 2024 v 12:41
Skrytá kamera
Jak řešit, když člověk zjistí, že ho zmrd tajne natáčí? Zjistila jsem, že měl skrytou kameru v klíčích od auta. Dal mi z ní kartu, ale tu kameru mi nechtěl dát. Jako já nevím, jestli se to nějak ukládá i dovnitř těch klíčů nebo fakt stačí ta karta. Jak tohle řešíte?
Jsou to fakt extra zmrdi, člověk musí být až paranoidni, protože nikdy neví, co se od nich dočká.
Fakt nechci být někde na internetu.
31. května 2024 v 21:18
Anna
Přesně tak,pokud tuto práci holka chce dělat,měla by mít k mužům a sexu kladný vztah,ne nenávist, jako tu občas čtu některé komentáře.
Na druhou stranu milý přístup a pěkný sex,mohu poskytnout jen člověku,který má nějakou úroveň a umí se chovat.
Mně osobně nevadí,když klient není zrovna Brad Pitt,pokud je slušný,férový a má příjemné chování.
Ono stejně přitažlivost není tolik o vzhledu,jako o tom,co člověk vyzařuje a pak si to dokážu užít i já.
Ale pokud z klienta cítím cokoliv špatně (a ano,při troše zkušeností se to dá poznat už při domluvě po telefonu), tak okamžitě vyselektuju,ať by to mělo být za sebelepší peníze,tak mi to za to nestojí.
Škoda,že to tak nedělá většina holek,ono by se pak ti chlapi,kteří hledají placený sex nikoliv pro potěšení,ale jako vybití své flustrace a nenávisti museli nad sebou zamyslet....
31. května 2024 v 16:59
Prace 15:50
Jo tak to má byt, šťastný clovek, práce je tvoje hobby ;)
31. května 2024 v 15:50
15.46
.....no mě vzrušuje normálně asi i hlas, když mě hezký naladí po telefonu, tak pak už to jde samo...arogantní chlao přece taky je hned jasný, ty vyzařuzuju hned a mstí se mi to je pravda, ale s tím jsem počitala.... Tak snad už se s tím smířili, že tu nejsem pro každeho idiota...já na to ani nemám nervy a povahu, nedokažu se přetvařovat i kdybych chtěla.....neumím se tak sebezapřit a dát třeba někomu kdo pak si bude honit ego,jak mě pokořil a dostal....nesnašim ty honiče ega...
31. května 2024 v 15:38
15.23
Klič zapadne do správných dveři jsem myslela.....tak krásných sportovců není zase tolik, tak je aspoň dobré mít ty se kterýma to jde samo, ale to určuji i geny jak si lidi voní nebo nevoní...človek nemusí být optický krásný, aby byl přitažlivÿ ....každeho asi přitahuje i něco jiného, to je těžke vysvětlovat no.....takový můžou být i ty sociální, ale zase za almužnu já to dělat už nebudu prostě...v dnešni době kdo není zlatokopka tak dělá charitu. Prostě tak to je
31. května 2024 v 15:30
15.23
Já mám asi stejnou úchylku jako oni, vidím je taky jenom jako sexuální objekty a chodící peněženky, tak nějak to pracuje asi něco co pak se děje samo pokud klič základně do správných dveří.....asi je to diagnóza nebo mě to tak naučili.....tím vybírat si myslím i toho s kým to prostě funguje ta přitažlivost.....a není to nucené a proti vůli...myslím že tomu i norníci nějak říkají...že to jde prostě samo jako s kámoškou a oba si to užijeme....ale tak já to dělám pro závavu a nikdy jsem neměla ten stres že musím vydělat, bylo mi to vždycky jedno. O rodinu jsem měla postaráno z jiných zdrojů....práve že moje životní strategie je mít více zdrojů přijmu a nejlépe je ten pasivní, kdy už člověk nedělá nic a peníze se vydělávají sami . Tak daleko taky nejsem....