Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
5. června 2024 v 00:09
SOŽ - Zdeňka
Mně právě zdaleka tolik nevadí díky tomu, že mám hodně povinností ve spolku. To bych se musela hodně rozepisovat. Musíte hodně číst, nejde třeba na týden odjet a nedělat nic, musíte si plnit povinnosti ve spolku. Zároveň vás lidi nechválí jenom za sex. Chovají se k vám normálně třeba na jednáních. Zákazníci mě berou víc vážně, nejenom jako matraci, protože dělám i něco jiného. Znám kolegyně, které už to vyloženě psychicky nedávají. Na některých už je fakt vidět, že by měly skončit.
4. června 2024 v 20:58
Spolek
Pokud ti tahle práce nedělá dobre psychicky, tak proč ji děláš? Pokud mas přítele a nemusíš všechny poplatky táhnout sama, není jednodušší mít hezkou čistou praci, co te baví?
4. června 2024 v 20:55
20:43
Chlap co řeší ženy a mytí oken má zdegenerovany mozek. Blbost na taková individua reagovat. Zbytečné
4. června 2024 v 20:43
SOŽ - Zdeňka
Ale pán neměl chybu. Stačilo se slušně zeptat, jak souvisí nabídka práce mytí oken s tím, že mi to sluší. A už to jelo.
Ukázkové varovné signály.
https://www.moderni-sebeobrana.cz/
4. června 2024 v 20:41
SOŽ - Zdeňka
Tak paradoxně jsem ještě neskončila proto, že mi práce pro spolek psychicky pomáhá. Že nejsem z toho psychicky až tak v háji. Hodně kolegyní to udělá po nějakém šíleném zážitku, nebo už se jim chlapi totálně znechutí. Ale už vím, co chci pak dělat.
4. června 2024 v 19:45
40
Je mi 40, vypadam mladsi, tak na 30. Jsem nymfomanka, orgazmus s nim nemam, neumi to. Ale uspokoji mne lizani a sukani. Dale pro penize. Kdyz jsem nymfomnka proc bych delala 25 dnu za 2000€? Vysoka skola zbytecnost pokud neumis anglicky. Klienti ING maji nejvic penez. A jejich obor nic pro mne. V Cr zit nechci. S touhle praci muzu zit v cizine. Jinak je to marny. Single bez chlapa docela nuda. Leoi se na mne, nemk o ne zajem. Nic nenabizi. K cemu mi je chlap co vydela 3-6000€ netto kdyz to stacitak pri neho? A jeste mne nepritahuje a neumi
sex? A pak honit plastiky aby nesel jinam? Ne diky. Nemam zajem
4. června 2024 v 19:35
.
Tuhle praci muže delat i v 50, ale je to o klientech… musí mít slušné klienty nebo nepracovat v ČR. Chlapi urcite nechcou jen mlade holky ….
Já třeba pracovala na Ostravsku , klienti hrůzostrašní a i ti nejvíc super , odhadem jen 4-5. stáláci buď časem nebo je začalo zajímat áčko, vystrik do pusy, nacurat mi do pusy a takové věci já nedělám. Takže teď chci zkusit Prahu, případně si necham jen zahraničí
4. června 2024 v 19:04
.
Mám kolegyni, je jí přes padesát, je vegan a cvičí, vypadá mladší a každý den má nabídky na vztah. Práce má úplně stejně jako o polovinu mladší holky.
4. června 2024 v 18:51
18:33
Tato práce není věkově omezena. Např i v této diskuzi jsou ženy nad 40cet. A vydělávají vysoce nad průměrnou mzdou
4. června 2024 v 18:33
Proč
Proč tuhle praci děláte? A co až vám bude 40? Jen ze zvedavosti. Šlápete k zaměstnání nebo full time?
4. června 2024 v 18:01
SOŽ - Zdeňka
Mno... tak před chvilkou jsem asi vyvrátila fámu, že bych cíleně donášela na policii. Frajer mi napsal na fb, že mi to sluší a jestli chci brigádu na mytí oken. Slušně jsem se ho zeptala, jak ty dvě věci souvisí. A s nadávkami se vzdálil. Nechci do toho kolegyni kecat, co mě z toho obviňovala. Ale kdyby to tak bylo, v klidu bych čekala, co z toho bude.
Taky už se vám to stalo?
4. června 2024 v 12:06
commercialroplantmanufacturers@gmail.com
We are working towards water treatment services. We are a leading Commercial RO Plant Manufacturer in Noida which are providing best commercial RO plant.
4. června 2024 v 09:14
Další byt
Já určitě, je to můj hlavní byznys,nemovitosti
4. června 2024 v 00:15
.
Tohle forum je tak toxicke az se na to neda divat. Karma je zdarma.
3. června 2024 v 22:44
Hypoteka
Je tu někdo kdo ma v plánu ještě dokupovat nějakou nemovitost ? Ono už to lepší ani nebude rada bych si pořídila ještě jeden investiční byt a pronajímala ho holkam z oboru
3. června 2024 v 20:52
Ha
Zlo šíří jenom zlo. Tak se pak nediv až si tě někdo najde a dostaneš.
3. června 2024 v 19:24
Ha
Dneska jsem osobně otočil deset tupých kurev jste hnusný a tlustý fejkujete fotky a věk a dalších 15 fake objednávek hezký den košťata
3. června 2024 v 18:49
13:52
So se staras? Stejne si jen nejaka zavistiva svine co se chysta delat pasaka. Co kurva staras kolik mame penez
3. června 2024 v 16:41
15:52
Nikoho jsem neurazila. Jen jsem zmínila, že tuctové holky zapadnou v davu. O to více dnes, kdy je velká konkurence a dělá to pomalu každá druhá. Profi fotky nefrčely ani před Covidem, natož teď. Ano, nevěří jim a mají k tomu sakra dobrý důvod. Ve skutečnosti nikdy nevypadáš tak dobře jako na profi fotkách. Já jinde vydělávám na fotkách bez obličeje. Stejně jako ostatní slečny tady. Můžeš si o sobě myslet, že jsi hvězda, ale to z tebe tu hvězdu neudělá. Spousta holek tady má problém podívat se nejdříve na sebe. Namísto toho hledají výmluvy proč nejde práce, proč je málo klientů atd. Vždy je potřeba začít nejdříve u sebe.