Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
8. června 2024 v 21:56
L
Většině z vás smrdí kunda jak rybářská loď tak je lepší se před zasunem do takové toxické díry raději přesvědčit prsty pokud mně hned neuhnijou tak ok
8. června 2024 v 14:50
SOŽ - Zdeňka
To se mi taky nestalo. Ale občas mají jiné výstřednosti. Takhle mě jednou zákazník upozornil, že mám něco vevnitř. A nebrala jsem ho vůbec vážně, jak mluví pořád nějaké nesmysly. A ona to byla pravda, že se odtrhnul malý kousek houbičky.
Jsou lidi, které už pak neberete vážně vůbec. Jak to byl malý kousek, necítila jsem ho a výtok nebyl.
8. června 2024 v 12:46
Vagina
Jo já bych se asi zasmála a řekla “smrdim viď “ ;D já vše beru s humorem a ze nesmrdim vím určitě ;)))
8. června 2024 v 11:56
11:01
tak se jich zeptej, co to má jako znamenat? Já, kdyby to někdo udelal predemnou, nasadim zhnusený výraz a asi ho vyhodim
8. června 2024 v 11:01
. klienti čifhají
Mně to přijde ale dost ponižující, když si čichají k prstům přede mnou a nesnaží se to dělat ani nijak nenápadně. A jiné holky takové zkušenosti nemají
8. června 2024 v 10:57
Vagina
Tak vagina “voní” svým vlastním způsobem a třeba jen zkouší, jestli mu vonis, vůně z vaginy nemá nic společného z vnější hygienou, jako spis to, čím se krmis zevnitř. Stejne sperma, těm co jedí zdrave a kvalitní jídlo tak je bez chuti (sperma) a ti co žerou vše možný tak je hnusny horky.
8. června 2024 v 10:53
. klienti čifhají
Já se sprchuju i desetkrát denně a spíš na nich nacházím sýr za předkožkou a podobné lahůdky. Já tedy špína nejsem. A narozdíl od většiny holek vysávám i za nebo pod postelí. Kolikrát jsem po holkách našla použité obaly od kondomů na apartmánech apod. Fuj
8. června 2024 v 10:43
10:26
no co asi. jsi podle nich špína a kontrolují, jestli nezapácháš.
8. června 2024 v 10:26
. klienti čifhají
Spíš mě zajímá, co tím sledují, jaké k tomu mají důvody čichat k vagíně. Pokoj je uklizený a starám se o sebe. Narozdíl od nich
8. června 2024 v 09:34
?
a kolik mate na hodinu, kdyz k vám chodí existence, co vám nejdrive očichají vagínu a ručniky? :-D asi moc ne, že
8. června 2024 v 09:00
. klienti čifhají
Vám čichají k ručníkum a mí klienti podezřele často sáhnou k vagíně a čichnou si k prstům. Co to má znamenat
8. června 2024 v 02:00
Vídeň
Pracujete někdo v Rakousku snazim se najít naké stránky na Rakousko nevíte náhodou?
8. června 2024 v 00:44
Klienti odpad
Holky ale já mam ručníky čistý voňavý😄Prostě debil co se snažil najít chybu za každou cenu
Když se sprchoval po druhý tak chtěl nový ručník a já mu říkám že tenhle je už poslední čistý co mam. A on se mně snažil vyprovokovat že prý mám jen jeden ručník co dávám všem klientům😄
7. června 2024 v 23:57
.
Jako též si ve veřejné sauně čichnu k ručníku a prostěradlu, na hotelu to samý, ale nedělám to před paní z recepce, ani před pokojskou. Je to projev despektu a vysírání, něco jako ve výměně manželek, když přejíždí skříně bílou rukavicí. Jinak sebe necítí, jelikož už jsou zvyklí.
7. června 2024 v 23:46
23:43
Čichají k ručníkům jo? By si taky občas mohli čichnout k sobě.
7. června 2024 v 23:43
.
Nereaguju na to nijak. Cizí člověk mě nemůže shodit. Nedotkne se mě to, protože to neberu jako validní názor. Jednou mi borec řekl, že se chovám jako chlap s vagínou. Já přitom jen asertivně korigovala setkání s debilem. To, že přede mnou ostentativně čichají k ručníkům a podobné neverbální signály úplně přecházím, jen si ho hned hodím do škatulky...
7. června 2024 v 23:37
Odpadní klienti
**mají nás rádi
Tvl fakt mi chybí možnost editu
7. června 2024 v 23:36
Odpadní klienti
To jsou muži kteří nenávidí a závidí ženám. Jsou absolutně batshit crazy a nasraní že nemůžou taky vydělávat tím jak vypadají a že penis nemá hodnotu oproti frndy. To jsou ty typy kteří vás budou tahat na rande a když je odmítnete tak vám řeknou/napíšou “já s tebou stejně nikam nechtěl protože jsi hnusná” 😂. Většina mužů ženy nemá rádo, mají nás rády jen jako ten servis co z nás mají 😂. Proto nejvíc ostrouhají ty zoufalé pickme romantičky co ideálně s někým chodí 10let +, mají tři děcka a madam romantička má shut up ring z pandory.
7. června 2024 v 23:20
Klienti odpad
Beru to tak jako že se mně snaží vyprovokovat k reakci. Tento poslední klient strašák nejdřív hledal chyby na mě, pak se mě snažil urazit že mám špinavé ručníky(to fakt nemam) a když viděl že nereaguju tak bylo vidět že ho sere můj nezájem. utrousil poslední poznámku a šel do haje. Přitom jsem se mu líbila a od první sekundy měl co dělat aby se hned neudělal.
7. června 2024 v 23:01
22:49
Jo to je pravda, že hodně těch chlapů si zkouší honit ego jako vedlejší produkt setkání nebo prostě se tě snaží lehce shazovat nějakými debilními komentáři. Jak na to reagujete?