Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
31. května 2024 v 14:33
14:15
Takže se tímhle živíš 25 let a chceš poučovat mladší ročníky, proč to dělají tak dlouho a pracují za horších podmínek než teď ty, která už peníze tolik nepotřebuje?
31. května 2024 v 14:32
14.27
Já bych si na tomto byznysu nikdy nepostavila život.....to už vím od začatku , že rodina je víc, než všechny peníze světa ....a raději se uskromnim, žiju obyčejne
31. května 2024 v 14:30
SOŽ - Zdeňka
Tohle byl i sympaťák. Akorát má sám se svým tělem hodně velký problém, že se jinak neudělá. A sehnat přítelkyni bude ještě větší problém.
31. května 2024 v 14:30
Vydělat si před 25ti lety se nedá srovnávat. Konkurence versus náklady. Směješ se mladým holkám, že si tolik nevybírají jako někdo, kdo má po dvaceti letech šlapání nohy na stole?
31. května 2024 v 14:29
14.27
Je pravda, že většinou mají různé úchylky, které by právě ta normální žena nepochopila....a nechtějí ji tím obtěžovat.....
31. května 2024 v 14:28
SOŽ - Zdeňka
Je to rarita. Ale tenhle bude mít fakt hodně velký problém sehnat přítelkyni. Přitom pěkný, zajištěný chlap.
31. května 2024 v 14:28
Jo, sorry, že nejsem 35letá rašple s třemi byty a že si musím vydělat na svůj byt sama na tour, která mě stojí 50 tis. Už vidím, jak bys brala samé vysportované krasavce, kdyby ti hořely účty za zadkem.
Dokud člověk nepotřebuje peníze urgentně, tak si vybírat může. Ale když denně platíš nájem, reklamu, tak musíš brát, co přijde. V rámci možností. Ty bereš klienty podle nálady. Já ne
31. května 2024 v 14:27
14.14
Taky mě vyhodili z domu v 17 letech, pak pravidelně za život to tak skonči s rodiči, takže prakticky se tímhle živim uz 25 let a začinala jsem úplně stejně, takže vím jak chodí a nechápu právě to, jak to človek může snašet tak dlouho. .....takže je filtrují a nikdy to nebyl můj hlavní přijem, právě proto, aby měla vždy volbu odmítnout někoho fakt nechutneho...
31. května 2024 v 14:26
SOŽ - Zdeňka
"Hodně celkem velké". A pak tu chci někomu říkat, že neumí česky.
Ale pochopili jste. Nepsat příspěvky rychle, když si jdu vyzvednout knížku z antikvariátu.
31. května 2024 v 14:24
O tom většina prostituce je. Že poskytuješ většinu času tělo lidem, kterým bys normálně ani nepodala ruku. Měla jsem i vysportované, sympatické, mladé pány, ale každodenní standard to není. Jenže to těžko pochopí někdo, kdo nemá 50 tis v nákladech za tour
31. května 2024 v 14:22
14.14
....tak to musím být opravdu rarita 👍🏻
31. května 2024 v 14:21
13:20
Paní si vybírá klienty na úrovni, protože je již zajištěna a jistě nedělá tour za 200-250 eur/hod a s x klienty denně, čemuž se člověk nevyhne, pokud nechce člověk jet domů v mínusu.
Navíc psala, že tohle není její práce na plný úvazek a podniká. Čili ji těžko bude 25 a bude honit prachy, aby si vydělala na byt. Což většina z nás dělá, aby nemusela šukat až do menopauzy.
Kdybych měla dva byty a na kontě slusnej obnos, tak si taky jedu bokem tři krasavce měsíčně. Jenže ne každej to má takhle zařízený. Mě třeba rodiče vyhodili z baráku a musím se živit, jak umím.
Chtěla bych videt paní v 20-30ti, jak ji uživí a vydělává na byt pár klientů měsíčně
Realita je taková, že čím dřív s tím člověk chce seknout, tím víc si musí maknout. A během práce v zahraničí, kdy má holka náklady každý den, si nemůže dovolit být týden bez práce a čekat na atraktivní mladíky. Tak to je
31. května 2024 v 14:19
SOŽ - Zdeňka
Je pravda, že včera jsem měla hodně atraktivního zákazníka, který by měl umět někoho sbalit i normálně. Jenže měl hodně celkem velké rozměry a dokázal se udělat jenom po půlhodině análu. Tak to je asi trošičku problém, najít přítelkyni. Není to úplně vyloučené, ale je to na dlouho. V tom bude možná zakopaný pes u těch atraktivních zákazníků. Nebo že chtějí změnu.
31. května 2024 v 14:15
14.14
Asi navíc nemáte, zbytečné tady zrácet čas....pobavila jsem se .....mrdat celý den s někým kdo se mi hnusí je fakt výhra v loterii a ty prachy za to určitě stojí 👍🏻
31. května 2024 v 13:42
11:45
Navíc snad už ps, krásný chlapi co znám z fitka i povahove super, těm skáčou holky do postele samy, neumím si představit, ze oni sednou a hledají kurvu z reklamy. Tím chci rict, ze pokud vás to baví a obdivujete mužská těla, pravděpodobně se vám líbí osklivost, nebo vlastně měřítko pro krásu neexistuje, taky jsou ženy , co vydělávají víc než já, ačkoli mají pneu na břiše a vousy na bradě
31. května 2024 v 13:35
A nemusí byt zanedbaný , krasne voni, mladej, upravenej ale proste bud je hubený jako zizala, nebo nemá pevný tělo, to není vůbec otázka věku, naopak mladé generace včetně žen nejsou pevný a to je moc vzrušující teda
31. května 2024 v 13:32
A už vidím jak většinu klientů na tour posílate pryč, protože se vám nelíbí ;D a nebo si každá užívá sex s někým koho nikdy neviděla a během 3 minut se vzruší. Myslím, ze takhle to nefunguje ani u extrémních nymfomanek
31. května 2024 v 13:20
Prosím vás a z čeho si vybíráte?? Vždyť všichni co si musí za sex platit asi z nějakého důvodu. Krásni chlapi ne. To berete teda 1 klienta za tour?? Já teda mám max jednoho fakt krásného vysekaneho za měsíc a ten mě mrda 57 minut z hodiny, jiní krasavci nechodí ani jsem nikdy neviděla krasavce co kouká na anonci a jiné obyčejný reklamy
31. května 2024 v 12:40
.
To jsou zase ty dámy podnikatelky, co lítají na Seychelly za tři sta tisíc, co. A na evropských reklamách, kde každá třetí polyká v ceně, je kdo? Neznám moc kolegyň, které by si vybíraly na zahraničních tour vyvoněné mladíky, kteří platí 250 eur za hod a pomalu se nemusíš ani svlékat co
Teď tu o Karkulce. Ne každá má v 25ti tři byty a ne každé dá klient na potkání 10 tis na hodinu. Pokud to tak nějaká má, že ji pár klientů měsíčně uživí, pak se jistě řadí mezi naprosté výjimky. Určitě to ale není žádnej standard
31. května 2024 v 12:31
12:11
Pokud jsi v takové situaci, kdy nejsi na tomhle byznysu závislá, gratuluji, ale situace na tour v zahraničí je o dost jiná a nemůžeš soudit druhé jen podle sebe. Jsou holky, co vezmou tři klienty měsíčně, protože nutné nepotřebuji sto tisíc, aby si za rok koupily byt. A pak jsou tu druhé, které jezdí tour, mají náklady 50 tis za 10 dní a v takovém případě si těžko budou vybírat. A věřím tomu, že těch v druhé skupině, která to dělá primárně pro velký obnos peněz za krátkou dobu, je víc. Ne každá chce mrdat do 35ti.
Ty to děláš jako bokovku, protože jsi zajištěna. Mladá holka s holým zadkem, co chce byt, si těžko bude vybírat pár klientů týdne/měsíčně . To by musela mrdat do důchodu