Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
16. listopadu 2019 v 17:16
penize 16:56
ja jen, ze chlapi v praze se citi jak kanci kdyz maji byt, protoze jsou tam ted drahe. jinak nemaj na to koupit kabelku za 50tis, nebo jit do restaurace za 1000 na osobu treba. dementi se co se silne citi
16. listopadu 2019 v 17:10
Klarka
Jak postupujete při plánování tours? Jak moc dopředu, kupujete i zpáteční letenku, jízdenky, rezervujete ubytování na celou dobu nebo to řešíte až na místě?
16. listopadu 2019 v 17:10
Penize
Ja som mala podobny vztah, lenze s bohatym. Mesacne minal minimalne 10 000€ na nadštandardný zivot a aj mne daval peniaze, lenze bola som zvyknuta v tej dobe ze si touto pracou zarobim viac ako mi daval a chcela som trochu nezavislosti, nie len mat peniaze v penazenke, ziadnu slobodu a chodit tam kam ma zoberie, nosit oblečené to čo mi on schvali a pod. Tak ma zacal rovnako ako tu spominany chudobny ponizovat ako vyzeram, aka som hlupa, atd. Aj som tomu zacala verit a minala som peniaze co mi dal na esteticke zakroky a inak som sedela doma. Netrvalo dlho a zacal ma ako inak podvadzat, rozisla som sa s nim, peniaze v cudu, stratený čas ktorý mi nikto nevráti a vratila som sa k tejto praci a je mi lepsie, konecne setrim a davam sa psychicky dokopy. Takze za mna nie je dobre ani bohatý ani chudobný, mne stačí že sa chlap uživí a nebude pytat peniaze odo mna 🤣🤣🤣
16. listopadu 2019 v 17:07
Penize
Pokud máš normálního chlapa a vše vám klape tak je to super. Ono na druhou stranu každá by chtěla zajistenyho a těch zas tolik po světě neběhá. Mě osobně by vadilo být s chlapem co má min než já. I když jsem to taky kvůli lásce ignorovala v minulosti. Bylo to v době když jsem začala vydělávat statisíce, pak byla s chlapem co jsme se sice milovali, ale neměl nic a já jen koukala jak mi ujizdi vlak. Naštěstí jsem relativně brzo sebrala sílu mu říct že buď bude taky pořádně makat a dokáže mi že je schopnej se postarat nebo konec. Jak to dopadlo asi netřeba zminovat.
No a dnes už mám vydělano a můžu si dopřát víceméně cokoli, tak k sobě leda chlapa co je na tom stejně nebo líp.
16. listopadu 2019 v 16:59
Lenaa
Holky mě přijde že si to dost přikreslila. Celý to vzniklo jen proto že bere čmoudy, to si pak nemůže stěžovat. S nima jsou jen problémy, to známe všechny.. nejspíš je bere protože nemá kšefty, jinak nechápu.
16. listopadu 2019 v 16:59
N.
Jako to s tím omdlíváním bylo dost divný, no...
16. listopadu 2019 v 16:57
Peníze
Jinak podle toho co tu občas čtu mám takový pocit že holky zde chtějí ulovit klienta který je zámožný a bude je živit, takže ano chtějí milionáře. Na normální chlapi se dívají s patra. Pritom prave ty normalni jim můžou dát lásku spíš než ti boháči.
16. listopadu 2019 v 16:56
Peníze
Nemusíš si tomu věřit, důležitý je jak to cítím já. Ano myslím si že kdo nemá majetky a nemovisti je chudý. Milionář může být i ten co má sto milionů, ne jeden milion, je snad jasné jak jsem to myslela.
16. listopadu 2019 v 16:50
Deníkprostitutky ala Lena
Myslím si, že má moc velkou fantazii a málo společenského vyžití. 😀
Jako pravdivý kus v tom muže být, vždyť každá máme za sebou minimálně jednu špatnou zkušenost s klientem, ale Lenka si podle mě ten příběh ještě měla potřebu dost a zásadně přikrášlit ne-li vymyslet, asi tak jako má ve zvyku to dělat i u naprostých banalit.
Můj názor 🙌
16. listopadu 2019 v 16:47
penize 16:35
neverim, ze te miluje kdyz vi co delas.
btw oodle tebe kto neni milionar je chudy a pokud holka nechce chudeho tak chce milionare? myslis milionare v eurech ale. milionar je v praze kazdy kdo vlastni byt
16. listopadu 2019 v 16:35
Peníze
Proč myslíte že není dobrý mít chudého chlapa? Já takového mám, není teda chudý ale milionář taky ne, takový spíš průměr. Vyhovuje mi to, platí za mě a stará se o mě i přesto že vydělávám značně víc. Nechci dělat kurvu celý život a v něm mám jakousi jistotu a máme krásný domov. Nepřijde mi že by projevoval nějaké známky negativity ani sebevědomí mu nechybí. Každý není stejný
16. listopadu 2019 v 16:22
Pro 13:56
A jak poznáš rodilého Fina například od Švéda?
16. listopadu 2019 v 16:19
Penize
Je to tak jak pises, bude se cítit menecene a akorát zahybat. Neúspěšný chlapi nebrat, ve výsledku maj větší nároky a nenabízí nic. Chlap by se měl hlavně snazit, to co získá zadarmo bez námahy toho si nevazi
16. listopadu 2019 v 16:19
Pro 12:43
Mají to v podmínkách. Jakmile kartu nemáš propojenou s účtem a ověřenou, tak máš smůlu. Navíc peníze na ni můžeš posílat jen z účtu který je s ní spojen.
16. listopadu 2019 v 16:12
penize 16:05
tys mu dala sve penize?
proc si na tom psychicky spatne?
16. listopadu 2019 v 16:06
blokuju
pokud napise sms, napisu zavolej ne sms. neozve se-blokuju
16. listopadu 2019 v 16:05
Penize
Ja se do konce minuleho roku mela doslova jako prase v zite, jenze mi chybelo neco jako laska nebo pochvala a tak jsem to hledala ruzne u terapeutu atd. Potom jsem mela divnou predstavu o tom, ze kdyz si najdu chudeho chlapa, tak si me bude vazit, ze s nim jsem kvuli lasce a ne kvuli penezum, tak jsem si nasla chudeho chlapa a jen tim, ze jsem se s nim vidala a poslouchala ty kecy o krizi atd, misto lasky me akorad ponizoval a chtel vyuzit pro prachy, protoze on vedel, ze se mam dobre, tak tim jak me ponizoval jsem ztratila na chvili sebevedomi a i vsechny nasetrene penize!! Takze kecy o tom ze chudoba je ctnost a chudi jsou lepsi nez bohati jsou nesmysly, chudy chlap je o moc horsi nez bohaty, protoze chudy bude mit vzdy mindrak z menecenosti a bude si to vybijet na zene, protoze vi, ze na ni nema, tak ji chce srazit na jeho uroven..
16. listopadu 2019 v 15:56
Klarka
Taky neposílám, pokud to píše slušně, tak mu odpovím, že mám fotky v inzerci, pokud v tom pokračuje už mu ani neodpovím.
S Lenou mě též napadlo, že si může gratulovat, též čmoudy neberu a mám to v inzerátu a tak mi moc nevolají, sem tam. Snadno poznáš dle přízvuku nebo i zpráv.
Nemyslím, že by přímo lhala, ale je to trochu divné. Lidské tělo je velmi odolné, že by po pár plácnutích padl do mdlob? 3x po sobě během 20 min? I s tou lampičkou, to už by musela být všude krev.
16. listopadu 2019 v 15:53
15:47
btw se dela verifikace asi ne u webu kde inzerujes
16. listopadu 2019 v 15:52
15:47
kolik ti je? nikdy nikomu, real klient vola a bookuje cas.
kokot co se nudi pise kokotiny.