Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
16. listopadu 2019 v 23:19
..
ja nemam kamaratky v oboru, pretoze to na nich bolo poznat a nepotrebujem aby si to mysleli ludia, ktorych poznam a nahodou nas uvidia spolu.
16. listopadu 2019 v 23:17
..
tak s tymto sa clovek vazne "nechlubi". ja som to
povedala kamaratke a dnes to lutujem. vekom sa zmenila. bola to
super zena. uz nieje.
casom bude mat muza ale ty budes ta co da kazdemu. premyslaj a udus v sebe to nutkanie.
mne kamosky tiez nerozpravaju co robia v posteli, naopak sexpracovnice nemaju problem byt uprimne. a vie to sestra a raz na mna vyblafla, ze ju mam siroku z prace. no nemam-ludia maju proste predsudky a vzdy budu mat.
16. listopadu 2019 v 23:17
Viky
Ja mam jen kamaradky v oboru, vídám se jen s lidmi, se kteryma mam neco spolecne. Když se sveris bude to spis ku škodě a nedá se to vrátit, svěr se psycholozce
16. listopadu 2019 v 22:56
Viky
Pochválit? Manžela ani nemá a ne to vážně ne. Nutkání mám protože ráda jednám s lidma na rovinu a tohle mi přijde prostě jako lež. Nemůžu být upřímná a vymýšlím si. Navíc nemám nikoho kdo by to o mě věděl.
16. listopadu 2019 v 22:49
..
vvziadnom pripade. nechapem to nutkani. to sa chces pochvalit? myslis, ze ta pusti k manzelovi?
16. listopadu 2019 v 22:45
Viky
Taky máte problém navazovat kamarádské vztahy s holkama které nedělají v oboru? Mám kamarádku která neví co dělám a občas mám nutkání se svěřit ale vždy mě to přejde, vím jaký má názor na prostitutky. Jsem jediná co tohle neustále dusí v sobě?
16. listopadu 2019 v 22:32
office.com/setup
Office Helpline Number
office.com/setup
office.com/setup
office.com/setup
office.com/setup
office.com/setup is a product of office setup. Get Support if you face problem to activate www.office.com/setup activate install Microsoft Office product.
16. listopadu 2019 v 21:52
Slevy
Vsimly jste si ze Louis Vuitton Chanel atd nikdy nema slevy? A prodava se ve velkem a ceny porad stoupaji, moje otazka je proc to tak neni I v nasi praci?
16. listopadu 2019 v 21:52
Slevy
Vsimly jste si ze Louis Vuitton Chanel atd nikdy nema slevy? A prodava se ve velkem a ceny porad stoupaji, moje otazka je proc to tak neni I v nasi praci?
16. listopadu 2019 v 21:43
Klárka pro já jsem ta blond
Mé zkušenosti jsou stejné, stáláci postupně více zdržují a trvá jim to déle.
16. listopadu 2019 v 21:39
andrea 21:25
presne. nema narok na slevu. at jde jinde, skusi servis. kdyz holky delali za 120 30min, 170 45 min a ja ta 100/150 taky mi nedavali vic jak jinym.
jo ted nemam. cely rok jsem mnela. ted je jinak sport v tv. stejne jak v lete
16. listopadu 2019 v 21:34
Klarka
16. listopadu 2019 v 21:28
Klarka
Též neodpovídám těmto zprávám. Jak jsem zde již psala reaguji pouze na zdvořilé a srozumitelné zprávy, souvislé. To raději nic, než takovým skákat na lep.
16. listopadu 2019 v 21:25
ja jsem ta blond
jasne a zvlast kdyz je to stalak tak vi jaka jsi a libis se mu a proto za tebou chodi ze jo, takze by ti mel naopak priplacet a nosit darecky a ne chtit slevu dement, ti stalaci si obcas taky chodi jak do trafiky, driv, pozdeji, vykecavaji, chteji pretahovat, kolikrat tvl ani nenapise ze uz tam je a uz klepe kdyz mivam stejnou adresu a oni uz to znaji, mam na ne akorat nervy.. jsem za ne na jednu stranu rada, protoze kdyz to jde na hovno tak me podrzi a vydelam ale na druhou stranu si mysli ze jsou neco vic a muzou si dovolovat. Jsem rada za kazdyho novyho klienta co prijde, oni pak i ti stalaci po case se nedelaji tak rychle, prsa a zadek muj uz znaji a tak je s nimi vic prace obcas, kdezto novej prijde a strika po 5 minutach tahani za pindoura
16. listopadu 2019 v 21:23
Klarka
Kočandy, jak jsem se tam nudila a nikdo nechodil, přemýšlela jsem, že bych byla moc ráda za nějaké kamarádky, které by šly na kávičku nebo se někam společně podívat, cokoliv. Když není práce, je zde člověku trochu ouvej, počasí tomu moc nepřidá. Nechci s nikým sdílet apartmán nebo spolu přímo pracovat. Jen když nám zrovna vyjde stejné město, tak se trochu rozptýlit. Tak kdyby měla některá zájem...
![](/img/smajls/9.gif)
16. listopadu 2019 v 21:20
21:09
mne rikala jedna, ze tam jedou blondyny. ja to neresim, jsem vsude.
16. listopadu 2019 v 21:17
Andrea
neodpovim ani na hi available. nebudu jim delat radost zmetkum. normalne neodpovidam na take sms a nebudu to menit jen proto, ze coby kdyby. jeste 3dny jsem reagovala a jen blba nalada. takze nebudu.
stalak mi napsal, ze chce slevu. pry vyl u mne vickrat a zaslouzi si (3krat) bj owo cim. 10€ chtel usetrit. jsem ho vyfuckovala. ja vim, ze holky kouri bez zdarma 10vterin. ja to delam dlouho.
takze muze jit do prdele. zvlast kdyz vim, ze podnika. a ne! zadne slevy
16. listopadu 2019 v 21:12
N.
Klárko, přesně proto to tak píšu, aby bylo jasné, že příspěvky patří jedné osobě. Protože jinak je tu v tom šílený guláš. :)
16. listopadu 2019 v 21:10
Andrea 21:06
top postavo hele ja nenam nic proti holkam m/L/xl.
jen jsem chtela poukazat, ze asi lhali protoze maji mindraky-to te holky porad resili svuj vzhled a kritizovali sebe. tak asi lhali jak maji vse skvele, jen abych se ha citila spatne. neco jako ti frajeri popsany dole.
16. listopadu 2019 v 21:09
ja jsem ta blond
jo a v oulu mi to moc neslo treba, to jeste za sexworku jsem byla a bylo tam hodne brunet, snad 5 brunet a ja jedina blond mezi nimi a kliku si u me nepodavali, tak nejak se courali, limit jsem udelala ale cekala jsem vic, na to ze jsem se tam prcala z helsinek sama autem
![](/img/smajls/8.gif)
takze je pravda ze na tom severu brunety jedou asi vic jinak by jich tam tolik nebylo