Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
16. listopadu 2019 v 21:08
Klarka
Též nemyslím, že by se měla házet flinta do žita. Přes léto jsem zde vydělala krásné peníze.
Radost z 500 nemám, ale zas bude líp. Finsko mám ráda, změnu prozatím nezvažuji. Byla jsem ve Vantaa a Tampere.
16. listopadu 2019 v 21:08
Andrea 21:06
nic ve zlem.
jen mi v cr dva co se mnou randili porad predhazovali, ze blond je nejvic a mam se odbarvit. tak mi takove reci vadi. jo oba maji blond zeny 😅
16. listopadu 2019 v 21:06
Andrea
no protoze nekdo psal, ze ma porad vydelano a je blond. to vyznelo, ze blond je nejvic a ma nejvic prace. jako ano byla jsem blond a v cr mnela hodne prace. bohuzel to byli kokoti. uplne jina povaha chlapu. nez kdyz jsem bruneta
16. listopadu 2019 v 21:06
ja jsem ta blond
dneska asi tak jako vcera ale 22 30 ma prijit na 45min s masazi prostaty za + 50e , jestli dojde tak budu spokojena. Vcera jsem take psala ze nemam fake bookingy a nabidky za 50, no
tak beru zpet! Rano na whatasppu zprava , blowjob 50e? A co horsiho, byl to muj stalak
Jsem si na tebe Top postavo hned vzpomnela
v dobrem ! A jeden fake booking, chtel na hodinu, rekla jsem adresu a uz se neozval, ale to jsem si myslela ze tak dopadne, protoze to zacalo tou zpravou Hi!Available? A jak je malo prace tak odpovidam vsem. Stejne je jedno ze vi adresu , kdyz nevi byt a ja byt nikomu nerikam jen patro a stejne tady musim chodit dolu, takze at se s tim udavi kokot. A kdysi jsem byla cernovlasa a prace jsem tolik nemela, ale to jsem byla mladsi a blbejsi, se stejnym pristupem jako ted bych jich asi mela stejne, nemyslim ze na barve vlasu zalezi, asi je dulezity tak nejak ten celkovy vzhled, ale ja se citim lepe v blond a vypadam mladsi, ale ne uplne platina, ta me dela jeste starsi nez ta cerna. A komplimenty na me vlasy a uces dostavam denne od klientu, tak nehodlam menit.
16. listopadu 2019 v 20:58
Anna
To je mi líto, asi špatný měsíc. Bude líp. Nebo co zkusit jinou zemi.. Myslela jsem že obecně na severu vydělávají víc brunety, tak proč dotaz zda je blond.
16. listopadu 2019 v 20:47
Klarka
Já jsem zde včera psala, že mi nepíšou fakeři a za 50, rozhodla jsem se psát jméno ke svým příspěvkům, všimla jsem, že to tak dělá i N. Protože bez toho je zde příšerný zmatek. Blond nejsem, ale nemyslím, že by na tom nějak záleželo.
16. listopadu 2019 v 20:38
mesta
nebudu psat mesta. v tech mestech vydelavam pokazde. ted ne. loni take bida, to jsem byla espoo. espoo nejede. espoo nejede rok. turku nejede rok, i kdyz tam chodim, nejede.
16. listopadu 2019 v 20:33
finsko
holky, říkejte města, kde jste vydělaly takhle na prd. to je dost přínosné bych řekla
16. listopadu 2019 v 20:30
20:24 klarka
ja napsala, ze 10dni 500. pravda je, ze jsem opravdu dost casu procestovala, cili jen 7 dni plnych, jinak jsem dojele pozde vecer na apos
16. listopadu 2019 v 20:28
20:24 klarka
fakt? a jsi blond? protoze jsem nabila dojmu, ze blond ma vydelek. ja nejsem blond a mam 500, ale zas mam vlastni dlouhe zdrave vlasy 😅
16. listopadu 2019 v 20:27
20:24
presne.
holky tohle si zapiste nekam. mit se rada. pak bude i ten chlap mit rad. pokud nekdo mysli na to co nechce, to pritahuje
16. listopadu 2019 v 20:25
Slovensko
Ahoj kočky, doporučite mi prosím nějaké fajn místo na Slovensku kde lze vydělat? Předem děkuji.
16. listopadu 2019 v 20:24
Klarka
Já za týden 500 eur čistých ve finu
16. listopadu 2019 v 20:24
19:52
Hele je to asi modelem z rodiny, ja otce neznam, za to mama se chova jako chlap, porad me urazela a hazela vzdy klacky pod nohy, stejne jako muj byvaly porad neco mela, jednou jsem byla moc hubena jindy zase tlusta nebo namyslena, takze jsem mu to tolerovala, je to o tom jak vydime samy sebe, kdyz vyciti, ze si sebe nevazime tak toho vyuziji. Ja videla dramatickou zmenu u mamy, ted uz si ji nepripoustim k telu, ani ji neposloucham to same s chlapy a proste si na me nedovoli..kdyz vidi, ze mam sebeuctu
16. listopadu 2019 v 20:17
20:08
tahle generace deti bude jeste bidnejsi. ne ze bude cr rozdelena na chude a bohate. ale na vypsychovane chude deti a bohate. vubec tem detem nezavidim te hloupe matky.
holky mejte rozum
16. listopadu 2019 v 20:16
20:08
psychosi.
hele ja se pridala do skupiny na fb svobodne matky. myslela jsem si, ze to bude jak jinde ve svete. ze se single matky schazi na caj a piknik a dovca s detma. proste normalne veci.
tvl a tam resi, jak ji je neverny chlap a vypisuje s mladou nebo jak nadelal dluhy.... no trapne. nic pro mne. jak jsou hloupe a nevhaji se manipulovat a ponizovat. jakoze chapu, ze se zenska sekne jednou s chlapem a s hovadem ma dite. ale dvakrat????
16. listopadu 2019 v 20:08
19:52
No skoro to zni ze to byl ten stejnej... Debile mi taky rikal... presne ze za nej muzu byt rada, myslel se ze je nekdo... Taky nechtel abych se licila, ze prej nema rad nic umelyho...
Ale mel vlasy, brunet mirne prosedively, vyrazne hnede oci... ale telo hruza, velky pivni pupek..
Rad se napil.. kdyz jsem ho ignorovala tak si otevrel pivo, sedl si ke me za dvere u bytu a cekal... 20 zmeskanych hovoru denne... kdyz jsem ho vzala zpatky, situace se opakovala...
Do rodiny se mi taky navazel... hodne podobny pripad...
16. listopadu 2019 v 19:57
19:39
a jaká jsi byla města?
16. listopadu 2019 v 19:52
18 49
naprosto presne, nechodily jsme nahodou s tim stejnym? me bylo neco pres dvacet, jemu ke 40ti, tlustej, plesatej, bez penez. Milovala jsem ho. Praci jsem mela normalni, zivila jsem nas oba. V petadvaceti uz jsem byla podle nej stara, protoze mi tahlo na 30 a kdo by me chtel? 165cm 53kg jsem byla tlusta, nejkrasnejsi jsem byla bez makeupu s nebarvenyma vlasama udajne, mohla jsem pry byt rada ze ho mam, bez nej bych nebyla nic, nadelal mi dluhy na pujcky na me jmeno, oslovoval me debile. Nesmela jsem cist zenske casopisy, divat se na urcite porady v tv, s nikym se bavit, pak uz i zakaz kontaktu s rodinou. Mel pravdu. Byla jsem debil. Debil ze jsem s tim hajzlem vydrzela tolik let. Kdyz jsem odesla, rok jsem ho mela za zadkem, vyhruzky, stalking, sledovani. Klecel predemnou na kolenach brecel jako dite a prosil at se vratim, ze beze me nemuze zit. V duchu jsem se mu smala. Od te doby jsem uz nikomu nedovolila se na me jen zle podivat. Nejhorsi bylo ze takhle se ke me choval i otec cely zivot a on pokracoval. Az ted jsem poznala co je to ucta, laska ke druhemu, co to je byt milovana opravdovym chlapem co to ma v hlave srovnane a nemusi si nic dokazovat. A ten ubozak se docka bozich mlynu.
16. listopadu 2019 v 19:47
19:39
hm, tohle se mi nestalo jeste. tak supr 2000 ne?