Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
6. ledna 2020 v 09:34
:D
Buď šlape během vztahu, kdy přítel o práci ví a akceptuje, že láska jeho života se kurvi s jinyma. Pokud mu po šichtě ještě
odevzdávás vydělané prachy, bude že milovat do konce života.
Pokud šlape a přítel o práci neví - opravdu kvalitní partnerský vztah založený na lži.
Pokud se jedna o ex přítele - kolik jsi na tom vydelala? Nebo ti to mazlení a souznění duší zaplatilo nájem?
![](/img/smajls/9.gif)
on na tom vydelal, měl chvíli díru na zasun zadarmo. Ty jsi se vrátila očividně k práci kurvy, když tu jsi, takže výsledek láskyplneho vztahu je návrat k zákazníkům od milujiciho přítele
![](/img/smajls/9.gif)
6. ledna 2020 v 09:31
Pro 9.25
Přesně jsi to napsala.90%mych stalaku je ženatých a kolikrát mu volala ta jeho a on byl se mnou v posteli a tvrdil ji že se musí zdržet na jednání v práci,nebo je na cestě anebo s kamarády atd.takze určitě ten její je úplně jiný a miluje ji až za hrob zvláště pokud si se dělí a ona mu k tomu dělá full servis
6. ledna 2020 v 09:30
Rodina a co děti?
Víte...hadejte se tady jak chcete ale psát slovo ,šlapky, ..to už jste jak ti ubozaci na norniku.
6. ledna 2020 v 09:29
Slovenka
Mozna ze jsi zena. Ale pokud tedy mas takove nazory jak mas, nic proti..
Ale jestli mas tak perfektni vztah tak pri nem neslapes ne? To by totis nesedelo do sablonky stastneho vztahu
6. ledna 2020 v 09:28
09:22
Tvoje názory zase zavání neskutečnou najivitou
6. ledna 2020 v 09:27
Pro 9.23
Z mych děti nevyroste nic!!!a to z toho důvodu že je nechci.a už jdi ty svoje moudra rozdávat na slovenské fórum a neotravuj tady.
6. ledna 2020 v 09:25
To si mysli každá naivka, že ten "její" je jiný
90% klientů je zadaných/zenatych a klátí kurvy, zatímco jejich zenusky doma čekají s teplou večeří a skalopevne věří, jak jsou jim jejich lasky věrný; pravděpodobně jsi jedna z nich, pokud věříš, že je chlap s tebou z čisté lásky a ne kvůli levnýmu šuku
6. ledna 2020 v 09:23
To čo sa stane o 20 rokov neviem, môže sa vzťah pokaziť, rovnako neviete čo z vašich deti vyrastie, neviete či neochoriete na vážnu chorobu, neviete či sa psychicky nezrutite, život sa jednoducho niekedy nedá predvídať a to ho robí zaujímavým
6. ledna 2020 v 09:22
Som žena :) mne je jedno čo si myslíš. Ale vaše názory zaváňajú neskutočným pesimizmom. Chápete, že nie všetky vzťahy a manželstva končia rovnako? Jednoducho to môže byt ok. Ja som partnerovi neroztahovala nohy, ale som aj sex iniciovala. Vyberám si takých ktorí ma priťahujú, ďalšia vec nerobím mu slúžku, ale si domáce prace delíme...
6. ledna 2020 v 09:20
09:17
“Pan tvorstva a ještě předstírá ze je žena tak to o něčem vypovídá, mimochodem asi ho to fakt sere ze my si sexem vyděláme na byt a on musí hledat ženskou co mu zaplatí nájem
6. ledna 2020 v 09:18
Každý chlap tě bude na rukou nosit, dokud vaříš a roztahujes hnaty. Jenže každé holky se jednou přejí a pošle tě zpátky do oběhu ke klientům,az najde zajímavější díru na zasun.
Však si na moje slova za 20 let vzpomeneš. Ne každá 40ka jde šlapat, ale byvala slapka šlapat pravděpodobně bude,jakmile ji natece do bot.
6. ledna 2020 v 09:17
Hahahaha
6. ledna 2020 v 09:17
Žena, ktorá ma iný názor je hneď chlap? Vy ste fakt mimo
![](/img/smajls/9.gif)
som vďačná, že mi zostal ešte nejaký rozum
![](/img/smajls/1.gif)
ta agresia vypovedá o vašej inteligencii
6. ledna 2020 v 09:15
Hahaha
Holky v klidu tady si nějaký pán tvorstva snaží léčit komplexy a zvednout sebevědomí když to druhé se mi zvednout nedaří
![](/img/smajls/9.gif)
6. ledna 2020 v 09:15
Nechapu
Nechapu proc nas tady furt nekdo moralizuje. Tohle je forum urcene pro prostitutky. A komu se to nelibi at sem nechodi
6. ledna 2020 v 09:13
09:11
Těžko mu zachrání krk když je to chlap
6. ledna 2020 v 09:11
09:09
Už vypadni když nejsi slapka jdi otravovat na forum norniku
Až ti protáhne na 50, tvůj starej frnkne za mladou holkou, ty budeš mít děti a dluhy, tak ti ještě tahle práce zachrání krk
![](/img/smajls/9.gif)
Akorát s 20letou přestávkou.
Pak si vzpomeň na tu lasku a porozumění, až se budeš vracet do bordelu. Tvoje nejlepší léta v hajzlu a přítel / manžel zatím klátí 20letou kost. To jsou Teda opravdu lepší vyhlídky
![](/img/smajls/9.gif)
Vztah
Souhlasím.co půl roku?stačí měsíc nedělat pánovi full servis a bylo by po "lásce"pokud chlapi nemají maminčin servis plus sex který stejně stojí za hovno tak o tzv lásku nestojí.a co se týče mazlení a něžnosti na to mám psa a ten mi na rozdíl od chlapů dá lásku opravdu.a k dotazu zda máme kamarády? myslím že určitě víc než ty
6. ledna 2020 v 09:09
*neprala