Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
6. ledna 2020 v 09:09
08:56
Mám kamaratov ale jenom kamarády co mě posunou nahoru a ne stáhnou dolu
6. ledna 2020 v 09:09
:D
Ja som svojmu priateľovi nikdy nevadila, neprišla, všetko sme si delili :) holt asi nepritahujem zúfalcov
![](/img/smajls/2.gif)
a v mojom okoli nastastie nemám zúfale 40tnicky ktoré skončili v bordeli. Veľa 40 ročných žien ma aj dobre miesta. Nemusí každý robiť prostitútku. Skúste zmeniť prostredie a nevidiet svet tak čiernobielo. Je vo svete veľa zlého ale aj dobrého
![](/img/smajls/19.gif)
6. ledna 2020 v 09:05
A jaká výhra v životě je, až ve 40-50ti zůstaneš sama s děckama na krku a holou prdeli, protože tvoje láska utekla za mladou holkou?
Pak skončis zase v bordelu, akorát o 20 let starší
![](/img/smajls/8.gif)
6. ledna 2020 v 09:01
Zkus příteli půl roku neroztahnout haxny (a přestat vařit a dalsi výhody) a uvidíš hned, z jakého důvodu s tebou je
To pak uvidíš tu "lásku"
6. ledna 2020 v 09:00
08:56
Jdi si trolit na norniky trapaku
6. ledna 2020 v 08:56
No neviem či je zrovna výhra cely život robiť tuto prácu
![](/img/smajls/11.gif)
ale tak ako vidím ťažko riešiť niečo so zatrpknutymi ženami.
Máte vôbec nejakých kamarátov?
6. ledna 2020 v 08:52
Porovnani
Ja mam porovnani. X let ve vztazich oproti x let teto prace.
Jednoznacne vyhrava tato prace. Zadny vztah ani chlap to nemuze vynahradit.
Drzim slecne palce at se vrati a hezky ji to jeste par let jde pekne za penizky
![](/img/smajls/11.gif)
6. ledna 2020 v 08:52
😄😄😄👍
Přesně můj názor.rok a půl někomu dělat matrací,prat,vařit a dělat pánovi servis a teď ji kopnul do prdele a vrací se?to za tu dobu nemá ani korunu? takže to znamená že to byl vztah plný "lasky, mazlení a tuleni"tak good luck
6. ledna 2020 v 08:46
Zadarmo bych na chlapa nesahla a holka, která si váží svého času taky ne.
Dělat matrací zadarmo může jen blbka.
Rok a půl pichala zadarmo a co teď z toho má? Mohla mít slušný peníze, místo toho má hovno
![](/img/smajls/9.gif)
A začíná opět šlapat. Proč asi? Přítel ji asi moc nesponzoroval. U toho vychází jedno. Jako slapka by z toho vyšla lépe
6. ledna 2020 v 08:38
Chlap
“Slečna” ze Slovenska je podle mě chlap
6. ledna 2020 v 08:34
Klientu
Ta slečna ze Slovenska má úplně normální názory. Zato ta druhá je evidentně na hlavu. Holka se tu zeptá, kam jet a ona pořád dokola jen valí to svoje, že kdo šuká zadara není normální?
![](/img/smajls/8.gif)
6. ledna 2020 v 08:28
Slovenka
Me by zajimalo jestli ta slecna ze Slovenska co se tu furt navazi do tehle prace taky slape?
Uz si zacinam myslet ze ne nebo hodne kratce kdyz ma takove naivni nazory.
6. ledna 2020 v 08:19
Tebe asi táto práca musela narušiť zmýšľanie alebo čo. To fakt prerátavas všetko na peniaze? No a čo keď “mrdala” zadarmo? Vieš o tom, že niekto chce mat aj normálny vzťah, nie len sa preťahovať cely život cudzími chlapmi? Niektoré ženy fakt stratili aj poslednú štipku rozumu.
6. ledna 2020 v 08:06
Rakousko
No tak to tě zklamu!!!to je úplně ta nejhorší země ze všech.pokud neděláš orál bez v ceně za pár eur tak jsi bezsance si vydělat
![](/img/smajls/5.gif)
protože je všude mraky cikanek co třeba ve Vídni mají už i sex bez gumy takže tam fakt ne.zkus Dánsko,Holandsko nebo Švýcarsko
6. ledna 2020 v 07:13
Rok a půl mrdat zadara.. Potěš koště
6. ledna 2020 v 06:44
Hmm...
Už několik dní zvažuji kterým směrem se vydat tentokrát... dlouho jsem nikde nebyla, jelikož jsem měla asi rok a půl přítele (
![](/img/smajls/8.gif)
) a teď, cca půl roku po rozchodu, přemýšlím kudy kam... rozmýšlím nad rakouskem, tam mi nebylo zle, ale mohlo se toho dost změnit... nějaký tip? :)
![](/img/smajls/22.gif)
5. ledna 2020 v 21:59
Pohoda
Mna by zaujimalo ako tuto prácu tajite pred rodinou, kamarátmi atd?
5. ledna 2020 v 21:39
Rodina a co děti?
Taky bych lipo zvážila hodně...
5. ledna 2020 v 21:34
Liposukce
Ahojky ja byla, liposukce břicha, kvůli nepovedenému zvětšení prsou mi museli jednu, co byla menší doplnit tukem, jiná možnost podle nich nebyla, tak jsem si to nechala odsat z břicha, a nevím, jestli bych to doporučila, předtím jsem dost cvičila, tak jdou vidět všechny svaly, vypadá to az nepřirozeně a asi rok potom tam byly ještě boule, prostě nikdy nevíš jak to nakonec bude vypadat, teď už dva roky potom už je to ok, jen pozor, tuk už se ti tam nikdy ukládat nebude, půjde jinam, byla jsem v yes visage praha
5. ledna 2020 v 21:19
Rodina a co děti?
Oprava : boulich