Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
8. ledna 2020 v 19:35
Neumí
Né neumí oni Tě milují do té doby kdy s nima spíš a děláš servis a nic nechceš..jak začneš něco chtít na zpět , ukážeš hranice je konec. Ale karma pracuje oni Tě opustí kuli té mladší co a te je pak obere a zdefastuje jak oni Tebe a oni pak skončí stejně a litují,že měli doma hodnou ženskou ale to už je pozdě , skončí sami a oškubaní a zničení a my se zvedneme našetříme a vetšinou i najdem fajn chlapa pro život...i když to nevypadá karma holky fakt funguje na každýho i na nás...vše zlé se Ti dříve nebo později vratí
8. ledna 2020 v 18:49
Chlapi
Ne neumi ale na stari toho pak lituji.jsou větší šanci než my ženský já si to zažila nezva
Já bejvalymh nedala 1mesic protože jsem byl nemocná a on dement se urazil pak se omlouval že byl idiot
8. ledna 2020 v 18:32
Chlapi
Myslíte, že chlapi fakt neumí milovat? Myslím tak silně a bezpodmínečně jako ženy.
8. ledna 2020 v 17:52
Paraziti
Jo holky chlapi nejsou jako my ty vždy mysli hlavně na sebe. Můj bývalý mi sliboval ze když s nim budu stavět jeho kariéru až bude mít co chce tak ze mi potom pomůže s tou moji. Několik let mi sliboval ze až bude spokojenej a stabilní tak mi pomůže. Tak jsem cekala několik let a on furt musíš počkat tak jsem cekala a po několika letech, kdy už byl tam kde chtěl mi oznámil ze si někoho našel, já bez vzdělání kamarády a vše jsem nechala kvůli němu a ptám se ho jestli mi teda pomůže i přesto ze si našel jinou a on na mě ze nepomůže a já mu říkám počkej tys mi ale slíbil, ze mi s tím pomůžes a on na mě “Ty jsi byla hrozne najivni když jsem té poznal já mám co dělat se svoji karierou, můžeš mi poděkovat ze už nejsi tak najivni”
Takže holky nebuďte blbe a myslete hlavne na sebe a maximálně na děti
8. ledna 2020 v 17:46
Wow
Pro zopakovaní 2 tleskám, vím holky,že pravda bolí a i mě se to nečtou některé fáze lehce, ale je to opravdu pravda co slečna píše a když si to člověk prodýchá tak to i nakopne aby se člověk přestal litovat a vzal osud do svých rukou...každopádně holky prosím chalpům peníze nikdy nepůjčovat nikdy....ani rodině...ani kamarádce...od toho jsou banky. Jediné co vám pak zbyde je holá prdel a zničené vztahy...Takže peníze se nepůjčují...vlastní zkušenost..stejně jako slečna s 3 mega...sice jsem zdaleka nepřišla o takovou částku ...ale určitě vím,že vy víte o čem píšu..
zdravej člověk zvedne prdel a najde si dvě práce, cestu jak vydělat, nebo si půjčí od banky, chudák , zmrd a svině si půjde půjčit od druhých..protože mu práce smrdí...
8. ledna 2020 v 17:13
Pro zopakování 2
Od té doby, co jsem sama, neznám žádné slzy, hádky, rozchody, lži, nevěry.. Ušetřila jsem si spoustu nervů, energie, času i peněz.
Jako přítelkyne jsem stejně dřív nebo později skončila v bordelu, akorat jsem tak ve vztahu promarnila čas, který jsem mohla strávit s klienty, kteří mi zaplatí. S přítelem mě na konci čekají jen slzy a balení kufru. Teď si balím tak kufr max na dovolenou.
A je to neskutečná úleva. Nemusím se někoho prosit, doprosovat, přizpůsobovat se, starat se, strachovat se.
Vztah je pro mě pouhou ztrátou času,kdy partner na mne parazituje (vaření, sex) výměnou za pár sladkých slov, aby dostal, co chtěl.
Můžu s čistým svědomím říct, že jako single jsem opravdu šťastná. Lituji každé minuty strávenou v přítomnosti partnerů, kteří měli servis, já na konci tak akorát oči pro pláč.
Plná penezenka mi dá víc lasky než chlupatej smradlavej chlap, který mě miluje (pod záminkou, aby si levně zašukal).
8. ledna 2020 v 16:58
Díky
A jinak díky slečně co tady píše pod nick pro zopakovaní...ano má naprostou pravdu a všechny holky co píšou láska ne a píšou poučení atd. Máme se tady podporovat abychom se měly dobře a měly hezký život...Takže holky práci a snům zdar a chlapy prostě ne. Já si pořídila psa a denně děkuji za lásku a vše co mi dáva. To je super investice. Když je smutno mít pejska, ted je vždy s Tebou, vždy štastnej, vždy věřnej,chlap tohle neumí...
8. ledna 2020 v 16:52
Chlapy
Každopádně obrat holku o 3 mega to je teda mega zmrd a chudák. Ja bych nad tím rukou určitě nemávla...nechala si ho najít a minimálně bych mu nechala rozbít hubu...atd.
Ale karma vetšinou pracuje sama...Slušnej srovnanej člověk nemá potřebu krást, ničit lidi atd. Ten pán musí být hodně v prdeli a mít velkou díru v sobě tohle dělat, ale věř že vím z vlastní zkušenosti,že se mu to vrátí...každopádně by si mohl otevřít školu jak oškubat bohatého partnera a my bychom se tam měly všechny přihlásit at se něco přiučíme...Je to zmrd a špína...Je mi líto lidí co kradou a jsou narcisti a manipulátoři...Jsou to chudáci..
8. ledna 2020 v 16:48
Chlapy
No holky je to smutné to tu číst. Ale upřímně prosím neodsuzujte holky co je obral nebo zničil chlap. Taky jsem si myslela, že jsem chytrá , měla jsem to srovnané v hlavě a taky jsem dostala pěkné dardy. Nikdy neřikej nikdy. Nikdy nevíš co se stane. Nikdy. Jediné je vzít si z toho ponaučení a neopakovat stejné chyby. Ano souhlasím s holkama. První se finačně zajistit, zařídit si hezký život, a pak možná vztah. Je smutné jak to dnes je , ale je pravda že z lásky se nenajíš. Ano samota není fajn, ale lepší sama a bohatá. Než zamilovaná, zdevastovaná a s holou prdelí.
8. ledna 2020 v 16:47
Pro zopakování 2
Žena umí předstírat orgasmus, muži celý vztah
Taky jsem byla blba jak troky a myslela si, že jsem potkala toho pravého, jelikož se tak ke mně choval. Kdy jsem byla zasboubena a těhotná, kopl mě do prdele, když se vrátil k ex a já zpátky do bordelu (abych měla na potrat - jemu byl osud dítěte ukradený ze dne na den) a celé ty měsíce plné lásky a souznění, bylo jen excelentne zahrane divadlo, nic víc.
Spousta chlapů, u kterých jsem si myslela, že jsou na celý život a chtěli si mě vzít, mě druhý den ani nepozdravili (bez udání důvodu jsem pro ně ze dne na den přestala existovat).
To bylo pro mě doživotní vyléčení že všech těch citů, lásky, mazlení.. Jelikož člověk nikdy neví, kdy chlap říká pravdu a kdy lže. To ale člověk neuvěří, dokud to nezažije.
Člověk to vidí denně v práci, kam chodí 90% zadaných klientů smocit pero, zatímco skalopevne přesvědčenym partnerkam čekajíc doma s teplou večeří nikdo nevymluvi, že ten jejich je určitě "jiný" a hlavně věrný. Vystřízlivění čeká dřív nebo později každou. A každou to jinak bude stát. Mě to stálo dítě, paní pode mnou zase 3 miliony. Kolik chlapů asi tak šlape chodník, aby měly děti co jíst? Žádnej. Blba zamilovaná ženská ale padne i na dno. Jen aby si poslechla kecy o lásce
8. ledna 2020 v 16:46
Chlap
Mě vadí že pracuju takhle a doma mám chlapa. Přijde mi že najednou postrádá smysl s někým být. S prací skončit nechci, zvykla jsem si na finanční nezávislost.
8. ledna 2020 v 16:42
8 až 10 chlapů za den
no bohužel žádná rada není. Mě bolí nejen za krkem, záda, ale i moje malá kamarádka. Jedniný co pomáhá na záda si zacvičit během dne na pár minut pilates...dojdi si na lekce abys viděla jak se má cvičit a pak si udělej denně malou sestavu na tour. Vážně to pomáhá odblokovat záda a od nejhorší bolesti a chodit plavat pokud jsi na hotelu kde je bazén. Ja si vozim takový gumový polštář co se naplní horkou vodou a když mám volno nebo na noc tak si to davám na krk a na bederní páteř. Používali to naše babičky ale skvěle to funguje a uvolní bolest a rychle uspí. Na malou kamaradku v lékarně se prodávají průhledné gelové vaginalní šípky, je jich tam deset v balení. Jsou průhledné gelové, jsou dezinfekční, takže na noc, vyčistí tě to, uvolní od nejhorší bolesti a zachraní od zánětů atd. Nepamatuji si jméno ale když jim to v lékarně řekneš oni vědí. Bohužel to má asi každá holka, že jsme takhle zdefastované...
8. ledna 2020 v 16:17
Xx
Nikdy by som neodpustila aby som mala v sebe 8 chlapov za deň :D mám nejaké medze
8. ledna 2020 v 15:59
15:16
Prostě některé ženy neumí být samy a furt si budou namlouvat že tentokrát to bude ten pravý "princ"se kterým bude žít až na věky.jak praví přísloví"komu není rady tomu není pomoci".chlapa v mém životě nechci ani vidět.staci mě to na tour.
8. ledna 2020 v 15:58
Namaha
Ahoj asi už to tu bylo ale jak zvládnete 8-10 chlapu denně? Myslim fyzicky, mě po jedné tour bolí zada, za krkem(od koureni) ruce(od honeni) a když jsem nahore tak mám pak pretizeny stehna, je pravda ze normálně moc necvicim, ale pokud mate nejaky figl jak si ulehčit práci předem děkuji
![](/img/smajls/7.gif)
8. ledna 2020 v 15:42
15:16
Většina žen se stejně asi nikdy nepouci, pořad chtějí věřit té lži o lásce a ženy co se nechaj dobrovolně mlátit kvůli “lásce” je ještě jinej soudek
8. ledna 2020 v 15:16
Pro zopakování
To, že vás chlap miluje dneska, neznámená, že to tak bude i zítra. Natož za 20let.
Věřit v lásku na celý život, kor v dnešní době, kdy je ženská pro chlapa jen služka, je čirá naivita.
Proto drtivá většina zralých žen konč
i na prahu padesátky samy, s dětmi a dluhy na krku. Bývalé slapky se vrací k práci a "běžné" ženy třou bídu s nouzi, zatímco jejich životní láska klátí za rohem 20letou holku.
Chlap dokaze ženu milovat, pokud mu to přináší výhody. Zkus chlapovi pul roku neroztahnout haxny (přestat vařit) a uvidíš, z jakeho důvodu s tebou je
A že mě po tour v zahraničí nemá doma kdo obejmout? Pokud chlap ví, co dělám za práci, tak se samozřejmě těší, až se po 14 dnech v zahraničí vrátím s prachama. Jen blbka může věřit tomu, že se na ni chlap těší z čisté lásky a nikoliv kvůli penězům a sexu.
Raději celý život sama, než abych si blízkost "kupovala". Paní, která přišla díky laskyplnemu vztahu o miliony, může vyprávět. Kdyby se řídila rozumem a ne srdcem a citečky (na to chlapi umí zahrát, že by si zasloužili Oskara za herectví), nemusela by na stará kolena do bordelu.
8. ledna 2020 v 15:03
Pro zopakování
Pro mě je po tour v zahraničí úleva, když nebudu mít dalšího curaka na starost, curaku si užiju v práci v nadbytečné míře, takže v soukromí bych (zadarmo) na chlapa nesahla ani násadou od koštěte.
Pokud se člověk potřebuje vypovídat nebo si postěžovat, od toho má člověk přátele.
Chlap je s vami vždy omezenou dobu, během které mu poskytujete servis (vaření, sex). To pro vás udělá cokoliv. Jakmile výhody pro něj skončí (nebo se najde lepší náhrada za vás), kopne vás do prdele. Viz. Kde se tady paní upsala kokotovi a za tu péči zaplatila 3 miliony a dneska na starý kolena dela slapku, aby se uzivila. Otázka zní - stála ta "láska" za to?
Kdyby pani zůstala sama, nemusela by slalat a ještě by měla 3 miliony k dobru. Díky chlapovi, díky "lásce" je na dně. To se někomu, kdo nevěří chlapům, stát nemůže. Se mnou chlap nemůže vyjebat, jelikož dřív vyjebu já s ním
![](/img/smajls/15.gif)
Chlapi jedině pro penize, nikdy jinak
8. ledna 2020 v 14:41
Nároky
Mě osobne chlapi nikdy moc neposlouchali, cítila jsem se spis jako jejich sluzka
8. ledna 2020 v 14:37
Nároky
Plánovat si staří o samotě je extrémní, ale mít nízké nároky a chtít od chlapa jen mazleni, na to stačí pes