Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
9. ledna 2020 v 15:04
Toto fórum
Myslím že toto fórum má sloužit pro holky co dělají tuto profesi. Stejně tak jako i pro Slovenky, které tento český web navštíví. ? Nebo? Tzn že si zde holky mohou psát cokoliv. Bez cenzury obsahu a i bez národnostní cenzury
![](/img/smajls/13.gif)
9. ledna 2020 v 09:48
Nabídka spolupráce
9. ledna 2020 v 09:45
Tvl 2
To mi připomínáš můj vlastní zážitek s panenstvím. Kdybych nebyla blba a zamilovaná, nechala bych si jej vydražit a byla bych v 17ti letech za vodou
![](/img/smajls/9.gif)
Samozřejmě jsem dala tomu curakovi své panenství zadara a on mě za týden poslal k vodě, že to byly stejně jen krámy
![](/img/smajls/3.gif)
Když ti tohle řekne tvůj první kluk, kterému dáš to nejcennější, pichne tě to u srdce a pamatuješ si to celý život.
9. ledna 2020 v 09:10
..
Já jsem naopak rada, ze vidím jak zijou jiné holky z oboru
9. ledna 2020 v 09:09
..
Kam jinam by měly psát prostitutky? Vždyť normální ženy jsou úplně mimo co se “lásky” týká
9. ledna 2020 v 07:55
..
Uz kaslite na tych chlapov. Myslim, ze to patri na ine forum.
9. ledna 2020 v 06:04
Tvl
Pubertu už mam za sebou, kdy jsem randila pro “lásku” vy ženský tady (ne všechny) se ve 40 chovate jak pubertacky, já teď když dostala rozum(je mi něco přes 20 let) tak i lituji, ze jsem nevěděla o tom, ze by mi zaplatili dobre za panenství 30 až 60 milionu korun. Já dala panenství kokotovi se kterým jsem spala 5 krát denně aby byl spokojený a on mi nedal kousnout ani bagety z benzinky ale pak se na mě naštval, ze jsem mu nechtěla vykourit pero TAKŽE UŽ TO CHCE POUŽÍVAT HLAVU A NE PI**
Jo a jeste mi říkal ze jsem chuda(bylo nám 15) no abych nebyla když jsem dala panenství tobě a zadarmo
![](/img/smajls/6.gif)
nikdy více
9. ledna 2020 v 05:49
Chlap co zavidi postel
A využívají naši přirozené empatie, kterou nám bůh dal, abychom rozumely našim potomkům co potrebuji a ne chlapům co nejsou schopny zabezpečit rodinu, ty by se neměli rozmnožovat, pak by se rodily jen další generace neschopnejch chlapu
9. ledna 2020 v 05:46
Chlap co zavidi postel
Kam až ta emancipace klesla. Dřív si žena hledala dravého a silného samce, aby přežila ona a její potomci, neschopny samci ani neměli právo se rozmnožovat a dnešní brainwashing udělal to, ze dospěly chlapi hledají matky a ne ženy které budou ochraňovat to je zvracení
9. ledna 2020 v 05:38
Paraziti
Chlapi se chovají jako curaci protože to ze někoho okrade a pak zmizí nemá to pro nej žádné konsekvence, a pro mladší rocniky( já jsem taky mladá) Jakmile je chlap docela atraktivni, rychle pryč od nej, bude toho ze je atraktivni vyuzivat, kdežto my jako ženy ani nevíme, ze jsme atraktivni, protože nám to neříkají prave proto, abysme jim dělaly služku
Chlap kdyby mel s chlapskym myšlením vaginu, tak by byli milionari, vlastně chlapi co lžou ze ženu milujou jsou mužský prostitutky
![](/img/smajls/11.gif)
8. ledna 2020 v 22:22
Eli
Baby vedela by mi tu niektorá prosím dať typ na apartmán v Dánsku?
8. ledna 2020 v 22:16
Vztah
Taky pravda.
8. ledna 2020 v 22:10
Vztah
Absenci citů mají spíše ti chlapi, kteří s náma vy*ebali...
8. ledna 2020 v 22:08
Vztah
Holky a Vy nikdy nic k nikomu nezacítíte? Mé to tedy příjde hodné divné. Říkám si že jste asi v rodičích neměli vůbec žádný vzor. Jinak si neumím představit takovou absencí citů.
8. ledna 2020 v 21:39
Pro 19:53
Naprosto jsi to reálně vystihla a bohužel je to tvrdá realita!!!
8. ledna 2020 v 21:31
Otevřenost
Pro 20.19
Důvod proč jsem zde napsala můj příběh je:
Nechci hanit chlapy
Ale !!!!! Zamilujme se...City patří k životu...Jen myslete v první řadě!!!! na sebe. Nedavejte partnerovi své finance. Investuje myslete na stáří.
Ale buďte lidmi...Srdce máme na cítění..
Ale s rozumem.
8. ledna 2020 v 21:15
20:19
Proč si tohle necháváš líbit? Copak nevidíš, že tě jen využívá? Má tě jen jako sponzora, šukačku a emocionální boxovací pytel.
8. ledna 2020 v 20:26
20:19
A to s ním pořád jsi????no promiň já už bych s ním dávno skončila.co mu je po tom co si ty za svoje peníze koupíš.jestli s ním ani po tom všem neskoncis tak promiň nejsi úplně normální
8. ledna 2020 v 20:24
Otevřenost
Policie s tím nic neudělá. Právníky jsem platila. K ničemu. Já si sebe sama vážím. Proč si myslíš že si sebe nevážím? Bereš to že špatného úhlu. To vůbec nebylo o neucte k sobě samé. Prostě jsem věřila...Nic víc. A blbku si nech pro sebe. Přesně takové reakce jsem.cekala. kritiku snesu.Patri k životu. Ale já bych nikdy slecne co se tu sveri,nenapsala ze je blbka. Ale je to o charakteru. Hodne stesti holky.
8. ledna 2020 v 20:19
Chlap
Ale ja mu je preci nechci dat a nedam. Ale je to tezke kdyz o nich vi pocita s nima jako s rezervou. Vycita mi ze si spinkam v postylce a on na zemi. Kdyz si neco koupim tak ma keci typu: to se nekdo ma.. vidame se tri roky a taky me podvadel s o 20let starsima babama