Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
25. června 2024 v 17:49
17:16
Ne každá to má jako ty. Co třeba ty, kterém si klienty vybírat nemůžou? Na tour máš denně vysoké náklady nebo to dělají z nouze samoživitelky. Pak to rizikové je
25. června 2024 v 17:48
17:06
U mně si to nedovolí, možná se oprávněně bojí jak bych z nich tahala v případě alimentů
25. června 2024 v 17:48
Daně
U prostituce bude vždy mnohem složitější dokázat že byl styk vynucen nedobrovolně. Teoreticky hlásit můžeš, stejně i stealthing, ale jakou to má reálně úspěšnost když i hajzl co znásilní bezbranné dítě dostane kolikrát směšných pár let
. Spousta násilí na pracovnicích se reálně prostě neřeší, přitom to není jen fyzické násilí, ale i vydírání či stalking.
Je pravda že holky si pletou to být zaměstnankyně vs OSVČ ale myslím že primárně je problém v tom že když podnik bude zaměstnávat holky tak ty jako zaměstnankyně budou vykořisťované. Lidé uvádějí model v Německu, ale kdo tam pracuje? Němky? Ne. Parazitují tam na mladých děvčatech které mají pocit že nemají jinou možnost.
Jinak si představte že když už bychom platily daně a vše bylo ofiko, že bychom u pojišťovny měly kolonku nemoc z povolání, pracovní úraz, a tam pod tím napsáno "sundaný kondom, těhotenství!" nebo "namožení vaginální oblasti"
.
Já to řeknu narovinu. Kdybych daně z tohohle platit chtěla, tak si cestu najdu. Ale nechci, takže nebudu
.Výčitky absolutně nemám, on si ten stát ze mě naškube skrz DPH i tak
. Jdu na záchod, spláchnu, utřu se, a už to cinká
.
25. června 2024 v 17:16
Daně, sobectví apod 16:06
Nejsem chlap ale dělám tuhle práci dobrovolně, klienty si vybírám a gumu si pohlídat taky umím. Neviděla jsem nikde, ze by měl OSVČ nějaký příspěvek za rizikové povolání , to mají možná státní zaměstnanci ;))) já si určitě nepripadam jako chudinka či potřebuje ochranu nebo nějaký placeny volno kvůli menstruaci. Cítím se jako rovnocenný clovek jako ostatní, např OSVČ, pokud bych byla, tak oproti ostatním nechci žádné výhody, bud pro všechny nebo pro nikoho. Nezapomeň ze nejsme princezny, o které se někdo boji, ze přijde;) ani zdravotní sestra všemi vážená když dostane hiv od agresivního fetaka a co? OK tak stane se, ano dostane třeba odškodné ale ona není OSVČ a je všemi vážená
25. června 2024 v 16:19
16:09
Ano, vydělávám víc. Kadeřnice narozdíl ode mě pravděpodobně v práci neotěhotní ani ji zákazník během stříhání neznasilni. Ty jsi snad chlap, že považujes rizika prostituce za běžné a srovnatelné s kadeřnicí. To mám brát 30 tis měsíčně jako ostatní a roztahovat nohy? Nikdo snad nešlape kvůli průměrnýmu platu
25. června 2024 v 16:16
25. června 2024 v 16:14
Nebavím se o znásilnění venku. Bavím se o riziku znásilnění během výkonu práce. A manikérka/kadeřnice nemá riziko znásilnění žádné, prostitutka asi o dost vyšší, ne?
25. června 2024 v 16:12
A když te někdo zavraždí asi ti bude jedno, znásilnění muzes hlásit co ti bráni, ze se stydís s tím jít na veřejnost? Tak to nedělej pokud nejsi smířena, ale aby někdo někomu. Kdo vydělává 100tis a víc platil za riziko znásilnění zabiti ??? Kde komu to prosimte platí? A placenou dovolenou????? Přes krámy????
25. června 2024 v 16:09
Ano pravděpodobnost je úplně stejná, ze za ni, nebo někde venku potká vraha :) kolik bylo prosimte v ČR zavražděných prostitutek ? Když pominu ty z ulice fetacky apod a kolik běžných žen třeba doma manželem, zákazníkem, náhodnou kolemjdoucí ??
25. června 2024 v 16:07
16:02
A barber v holičství nebo manikérka bude spíš znásilněnej/ná než holka sama na bytě, co prodává svoje tělo? Šance jsou 50/50
Dobrej materiál
25. června 2024 v 16:07
Daně, sobectví apod
V Německu taky muzes hlásit problémové klienty apod. Jen nemáš dovolenou, mateřskou, nemocenskou, ani tady OSVČ nemají, max když si platí pripojisteni ;)
25. června 2024 v 16:06
16:02
Jakože kadeřnice a šlapka mají víceméně stejné riziko znásilnění a nasili, jo?! Změn dealera
25. června 2024 v 16:02
Daně, sobectví apod
Tak to je přece naše volba?? OSVČ taky muze byt znásilněna nebo zabita cokoli jen mě rozesmiva, ze pokud by tahle práce byla legální, tj legální OSVČ, tak by najednou chtěly všechny výhody, které mají možná zaměstnanci. Oproti běžným OSVČ zase vydelavame trochu víc a tak máme rezervy
25. června 2024 v 15:14
8:07
Tak teď nevím jestli je to na mně. Ono v Ostravě asi bude víc než jedna Anna. Já osobně mám rimming ráda avšak na mně. Jen je pravda že když by mě někdo naštval, nemůžu mu říct "vyliž mi prdel"
. Jinak já osobně sice občas někoho odmítnu ale vždy taktně řeknu že je to z důvodu nedostatku sympatií. Nicméně nebudu se povyšovat nad ženy které nabízejí nadstandartní / neobvyklý servis. Třeba to je samotné vzrušuje, nehledě na to že tuším že žena která toto nabízí bude mít vyřešenou hygienu / zdraví svou i klientovu. Minimálně očkování by holka měla mít. Někoho počůrat, to jako není nic převratného a co teprve footfetish. Vždyť kolik holek má super vedlejší příjem jen za prodávání fotek a videí nohou
. Možná když by jsi se staral o své nožky, tak by ti nějaký hezoun zaplatil. Ta kupní síla je i u homosexuálních klientů, takže není třeba závidět chlape. Ta možnost tam je !
.
25. června 2024 v 15:03
13:32
A taky se hodně doctes, že si za násilí prostitutka může sama, že je to součást jejího povolání, když občas klient nezaplatí nebo ji zmlátí. Zkus tohle říct/udělat kadeřnici
Placením daní opravdu nejsme na stejné lodi
25. června 2024 v 14:59
A jaký OSVČ živnost riskuje těhotenství a znásilnění? Práce přes krámy?
Každým zákazníkem riskuju všechno, takže chci odpovídající odměnu a v případě daní odpovídající ochranu. Ne že budu platit daně a klient mě bez postihu dál může okrást nebo šukat bez kondomu. V každé jiné práci se z krádeže dělá velké haló, ale když se zeptás lidi, tak to většina bude dokonce tvrdit, že prostitutku ani nejde znásilnit. To ti přijde normální. Mně ne
25. června 2024 v 14:49
Me zajímá moje situace. Ne jiných lidí. Prodávám svoje tělo, ne párek v rohlíku. Takže v případě placení daní chci odpovídající práva a postihy pro klienty. Jinak nebudu platit ani cent.
25. června 2024 v 13:32
Daně, sobectví apod
A OSVČ mají nějaké výhody? Mají mateřskou nemocenskou přesčasy víkendy??
25. června 2024 v 11:43
10:23
Jsou to kraviny. Už jen z principu se nedá prostituce brát jako normální práce a podle toho ji danit. Bude se těhotenství brát jako pracovní úraz? Jak bude stíhaný klient, který nezaplatil/sundal si kondom? Placením daní se by pro mě změnila jedna jediná věc - budu pro sebe mít méně peněz. Žádné výhody by to pro mě ovšem nemělo.
25. června 2024 v 11:35
.
Proti daním nic nemám, ale je to naprosto nereálné, abych nazpátek dostala to, co běžný občan. Placené přesčasy, svátky, noční služby. Pokud budeme oba platit daně, ale já na tom reálně budu tratná. Takže proč bych to dělala? Klient, co by mě nakazil nebo okradl, je také nepostižitelný. Stát se to ale na benzínové pumpě, už se volá policie. Kdybych platila daně, dočkám se taky nějaké odvety? Ani hovno. Takže stejně se pořád bude měřit dvojím metrem a daněním prostituce se nic nezmění. Dostanu extra za víkendy? Ne. Zavolá se policie, že mi klient nezaplatil extra? Ne. Tak proč bych měla dotovat stát, když mi stejně nikdo nepomůže jako doposud
Bych byla sama proti sobě